Bioresonantie en Frequentie therapie

Bioresonantie

Een krachtige droom van mij is om mensen te helpen helen. Daarom ben ik ook Natuurgeneeskunde gaan studeren. Een onderdeel van die droom is ook mensen te mogen helpen met meer energie en balans. Ik wilde ook altijd nog een frequentie apparaat hebben, zodat ik ook in mijn praktijk een bioresonantie behandeling kon geven om het helingsproces te ondersteunen. Mijn droom is waarheid geworden! Met mijn eigen Healy ‘Resonance’ apparaat kan ik zoveel meer mensen helpen!

Ik heb me veel verdiept in hoe meridianen, chakra’s en belangrijke energie frequenties ons kunnen ondersteunen in emotionele en lichamelijke gezondheid. Ik haal vooral veel energie uit de Natuur! Alles heeft frequenties: Essentiële oliën, Bach remedies, Schüsslerzouten, goede voeding en andere natuurlijke remedies en ik heb daar veel over geleerd. Deze frequenties zijn ook allemaal uit te meten, waardoor ik heel nauwgezet advies kan geven.

Zelf helend vermogen aanspreken

In de Natuurgeneeskunde is het doel om het lichaam weer in een regeneratieve staat te brengen. Dit betekent dat het zelfhelende vermogen weer kan worden aangesproken. Hiertoe moeten toxische stoffen op celniveau worden verwijderd, waardoor ontstekingsreacties worden verminderd. Dit proces is zo mooi en krachtig te ondersteunen met frequentietherapie, omdat de celmembraan weer op de juiste spanning wordt gebracht.

Voor mij past nu alles perfect in elkaar. En ik voel me heel dankbaar! Wil je meer weten en een keer een gratis meting ervaren? Ga naar mijn contactpagina voor een vrijblijvende afspraak.

Je eigen frequentie therapie in huis

Het is nu ook voor jou betaalbaar geworden om een persoonlijk frequentieapparaat in huis te halen, waarmee je jezelf dagelijks kunt ondersteunen. Ik adviseer daarin en kan je ook regelmatig een passend programma geven, door een meting te doen. Dit kan ook online, want energie kan je ook op afstand meten. Mijn cliënten zijn enorm enthousiast! Deze technologie is echt revolutionair en werkt heel eenvoudig met een app.

Persoonlijk kan ik veel meer ontspannen en beter en dieper slapen door dit geweldige zeer handzame apparaatje te gebruiken. Ik ervaar meer energie! Dit komt o.a. omdat de mitochondriën (energiemakers in de cel) veel krachtiger hun werk kunnen doen. Mijn hele leven heb ik gezocht naar meer emotioneel evenwicht, omdat ik o.a. heel sensitief ben voor energie van anderen. Ik haal altijd veel energie uit de Natuur! Essentiële oliën, Bach remedies, goede voeding en andere natuurlijke remedies en heb daar veel over geleerd. In combinatie met deze frequentie therapie, heb ik echt een compleet pakket gevonden voor mezelf en mijn cliënten!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Frequentietherapie biedt toepassingen voor verschillende lokale, acute of chronische pijnklachten
en ondersteuning bij mentale aandoeningen.

Cursus

Vorig jaar heb ik een Online jaarcursus gemaakt van de e-boeken die ik eerder schreef. De eerste module gaat over meridianen en emoties. De frequenties van de meridianen zijn ook opgenomen in de programma’s. De tweede module gaat over Innerlijke kind Heling en in het derde beschrijf ik de chakra’s en engelenenergie. Ook dit is heel mooi te combineren met de programma’s die je kunt inzetten met deze frequentie therapie. En hier adviseer ik ook heel graag in.

Ik vind het zo bijzonder leuk om de programma’s die ik nu gebruik en waar JIJ ook eenvoudig gebruik (en zonder hoge kosten) van kan maken voor je gezondheid, te kunnen combineren met alles wat ik met mijn praktijk Gouden Horizon voor ogen heb.

Afspraak maken voor gratis frequentie analyse/meting

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een meting en meer info! Het zal je verbazen hoe snel en accuraat dit apparaatje kan analyseren wat er bij jou speelt! Op fysiek en emotioneel vlak!

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.