Cheer: hoop en een blij gelukkig gevoel

Cheer is een warme zonnige samengestelde olie van doTERRA. Deze kruidige citrusgeur verfrist en ontspant, geeft je een energie boost en geeft je hoop en een blij gelukkig gevoel.

Cheer is een olie die mij herinnert aan warme en liefdevolle kerstdagen. Dat komt denk ik door de Sinaasappelgeur met kruidnagel. Heerlijke combi! Maar het doet zoveel meer. De geur relativeert je leven en brengt je weer op positieve gedachten als je chagrijnig bent of als je je down voelt.

Cheer: peptalk in een flesje.

Zoals Console troost biedt, kan Cheer gevoelens van neerslachtigheid en zwaarmoedigheid verminderen. Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ingrediënten en emotionele ondersteuning

Cheer Touch in een handige roller!

Cheer bevat Sinaasappel, Kruidnagel, Steranijs, Citroenmirte, Zdravetz (een geraniumsoort), Nootmuskaat, Vanille, Gember en Kaneel.
Citrusoliën bevorderen helderheid, een vrolijke houding en positiviteit. De verwarmende eigenschappen van de kruidige oliën geven je kracht en moed om door te gaan, ook al loopt het anders dan je had gehoopt.

Cheer helpt ook goed als je het gevoel hebt dat de uitdagingen van het leven te zwaar op je drukken. Wanneer je lang en veel te dragen hebt gehad, lijkt de kracht om door te gaan soms te ontbreken. Maar Cheer helpt je hoop terug te vinden en weer vertrouwen in het leven te ervaren. Het helpt je ook de mooie dingen te herinneren en te zien wat er WEL is.

Chakra’s

Cheer is een heerlijke samengestelde olie en onderdeel van de emotionele aromatherapie set. Deze set kan je ook goed gebruiken in het ondersteunen van je chakra systemen. Geel is de kleur van de Zonnevlecht chakra. Cheer past daar ook goed bij. Passion voor de wortelchakra, Motivate voor de sacraalchakra, Forgive voor het hartchakra en Peace voor de keel. Console kan je goed voor het derde oogchakra gebruiken en In Tune of Frankincense zijn mooie oliën voor de kroonchakra.

Als je het leuk vind maak ik graag een chakra analyse voor je, zodat je weet welke chakra’s jij voor jezelf het beste kunt ondersteunen op dit moment. Dit is vaak heel herkenbaar. Prettig om meer inzicht te krijgen over bepaalde vaak terugkomende groeiprocessen in je leven.

Ook heb ik een leuke 14 weken lange online cursus gemaakt over de 7 Chakra’s en hulpchakra’s

Toepassing:

  • Verdamp in een diffuser (onverdunde versie)
  • Ruiken: doe 1 druppel (of rol even op en neer) in de palm van je handen , wrijf de palmen over elkaar en sluit een kommetje van je handen over je neus heen en adem 3 x diep in en uit.
  • Smeren: Verdun (of gebruik de roller) en gebruik het op je polsen, voorhoofd, onder de voetzolen, in je nek of smeer het op je hart.

Cheer Bestellen

Ga naar mijn contactpagina om te bestellen

dōTERRA Cheer® Touch 10 mL (verdund in roller)
Verkoopprijs incl. BTW: € 25,67
Kortingsprijs incl. BTW : € 19,25

dōTERRA Cheer® Opbeurende Samenstelling 5 ml (onverdund)
Verkoopprijs incl. BTW: € 38,67
Kortingsprijs incl. BTW: € 29,00

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik soms noem,  zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.