Citrus Bliss: energie, motivatie en bemoediging

Als je weinig energie hebt, zie je het soms even niet zitten om aan de slag te gaan. Ruik dan eens wat Citrus Bliss (essentiële olie samenstelling) en je fleurt gelijk weer op! Soms voel je je leeg gegeven of komt er gewoon te veel op je af. Dit kan je zelfs ervaren door een zwaar hoofd of een zwaar gevoel op je borst. Heb je dit ook wel? Dan is het fijn te weten dat de kracht van Essentiële oliën, je net even dat zetje kunnen geven om weer door te gaan.

Deze verkwikkende samenstelling beurt op en vermindert stress met 7 verschillende frisse essentiële citrus oliën en vanille extract. Naast de emotionele ondersteuning is het ook een geweldige mix om schoon te maken en te ontsmetten. (Daarom is er ook een handcrème met deze olie die je handen ontsmet en voedt en zacht maakt.)

Citrus Bliss ondersteunt je creativiteit (vuurelement)

Deze samengestelde olie bevordert je creativiteit als geen ander en wakkert het vuur in je weer aan, zodat je weer motivatie en ‘drive’ voelt om dingen aan te pakken. Als je je futloos voelt, ontmoediging ervaart of  weinig zin in het leven hebt, geeft Citrus Bliss je weer energie, zodat je weer kan genieten. Ieder mens heeft de behoefte om creatief te zijn en iets te kunnen maken/scheppen of neer te zetten in deze wereld. Deze olie inspireert je door de verbinding met je innerlijke kind te versterken, zodat je meer spontaan en speels kunt zijn en enthousiast en verheugd wordt over creatieve oplossingen en mooie dingen die je kunt maken.

Citrus Bliss (Invigorating Blend) helpt je ook om oude overtuigingen en onzekerheden los te laten, waardoor je creatieve kracht weer kan opbloeien. Het vereist toch wel moed om jezelf artistiek te uiten, want dat is vaak in het verleden bekritiseerd. Vooral essentiële citrus oliën hebben de speciale eigenschap om kleur en verbeeldingskracht terug te brengen in je leven. Als je deze samengestelde citrusolie op je zonnevlecht chakra aanbrengt zal het je zelfvertrouwen weer terugbrengen, als ook vertrouwen in eigen creaties. Het vuur in jouw persoonlijkheid zal opgloeien en creativiteit en vreugde weer een onderdeel van je hart zijn.

Gebruik: ruik regelmatig deze olie door een paar druppels in je handen te doen. Met je handen als kommetje voor je neus kan je de heerlijke geuren inademen voor 20 seconden. Of je druppelt 4-6 druppels in een diffuser (koude vernevelaar) en geniet ervan in je huiskamer of werkplek. Je kunt deze heerlijke olie ook als parfum bij je dragen op je polsen, hart en in je nek (achter). (NIET INNEMEN, hiervoor gebruik je de enkelvoudige citrus oliën.)

Samenstelling:

Wild Orange: Wilde Sinaasappel is een heerlijke smaak en geur die je gewoonweg blij maakt. Ze brengt energie van harmonie en geluk en vreugde. Deze gevoelens helpen bij depressie.

Lemon: Citroen zuivert, bevordert de gezondheid en genezing. Brengt fysieke energie mede door de geur die verkwikkend en opwarmend voelt.

Grapefruit: is goed tegen depressiviteit, doordat het de geest stimuleert, zorgt voor harmonie en gevoelens van angst helpt verlichten. Het is ook antiseptisch en vochtafdrijvend.

Mandarin: is verzoenend, zacht en geluksbevorderend, maar tevens ook verfrissend en verkwikkend. Het beurt je op en geeft rust bij stress en prikkelbaarheid.

Bergamot: de heerlijke geur doet je aan de zomer denken en kan helpen bij depressie en onrust.

Tangerine: bevat esters en aldehyden, die rustgevend zijn voor je zenuwstelsel. Ook werkt deze olie vochtafdrijvend en slijmverminderend en ondersteunt het lymfestelsel.

Clementine: verlicht spanningen en werkt verzachtend en rustgevend.

Vanille extract: kalmerende werking en ondersteunt in verlichting van spanning

Citrusoliën kunnen beter niet op de huid gesmeerd worden als je in de zon gaat. Het geeft dan overgevoeligheid, en je kunt dan sneller verbranden of huidirritatie krijgen. Vermijd direct zonlicht gedurende 12 uur na gebruik. (je kunt het dus wel onder de haren in je nek smeren en onder je voeten zonder probleem)

Bestellen

moodmanagement NL

Citrus Bliss 15 ml kost € 32,27 (maar met korting betaal je €24,25)
Kijk op mijn webshop of neem contact op voor een gratis adviesgesprek en 25% klantenkorting.

Samen met Balance, Serenity en Elevation vormt Citrus Bliss een kwadrant ter ondersteuning van je gemoedstoestanden.
Als set zijn ze voordeliger aan te schaffen als: ‘Mood management kit’. Je krijgt de Citrus Bliss dan zelfs helemaal gratis.

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils 

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en evt. andere producten die ik noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.