Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën

Heling van het Innerlijke Kind

Heling van het Innerlijke Kind

 

Als Natuurgeneeskundig therapeut en Gezins- en Kindercoach mag ik regelmatig helpen te kijken naar de relatie die cliënten hebben met zichzelf en het Innerlijke kind. Herken je dat dit wel een belangrijk aspect is om aandacht te geven, ben je aan het juiste adres! Inzicht en heling op dit gebied is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven.

Ik heb afgelopen jaren, met veel passie, drie delen van mijn e-boek ‘de Kracht van Essentiële oliën’ en bijbehorende cursusmodules geschreven. De 3 delen gaan over emotionele balans, de heling van het innerlijke kind en chakra en engelenenergie. Hierin geef ik uitleg en diepere betekenis aan de affirmatie kaarten die ik met een transformatieconsult met mijn klanten gebruik.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen de 2e module te volgen! Met behulp van mijn intensieve begeleiding (5 consulten van 55 min) en de meer kennis over essentiële oliën krijg je krachtige handvatten om je emoties om te zetten tot actie en persoonlijke groei! Je leert de essentiële oliën beter kennen en op een dieper niveau in te zetten voor jezelf en anderen.

Wat kan deze e-cursus Innerlijke Kind Heling voor je betekenen?

 • In 20 weken, die je op je eigen tempo mag beleven, leer je jouw behoeften herkennen. Behoeften die je meestal buiten jezelf probeert te vinden. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding via zoom of whatsapp video. Elke  4 lessen ontvang je een persoonlijk consult en leer je de patronen herkennen die je kunt doorbreken door de technieken die ik je leer.
 • Je leert de ‘masterpoint methode’ die je helpt om meer in balans te komen met behulp van bijpassende essentiële oliën en een bekrachtende affirmatie.
 • Je leert om de beschermingsmechanismes te herkennen, die je hebt opgebouwd als kind en hoe deze invloed hebben op je leven nu.
 • Je leert hoe je negatieve patronen kunt doorbreken met behulp van essentiële oliën.
 • Je leert hoe je een veilige verbinding kunt maken in jezelf en je omgeving met behulp van verschillende oliën.
 • Je ontdekt hoe je toegang krijgt tot meer energie, balans en heling, als je de essentiële oliën gericht weet toe te passen.
 • Je zult ervaren wat een rijkdom je in de Natuur kunt vinden. Essentiële oliën zijn al eeuwen een krachtige remedie. Ze kunnen veel effect hebben op jouw emotionele verwerkingssysteem. 

Deze module gaat over de ontwikkeling en basisbehoeften die je als kind nodig hebt, maar soms niet voldoende hebt ontvangen.

Hierdoor bouw je een beschermingsmechanisme op (EGO), die beïnvloedt hoe je reageert op situaties van alledag. Dit mechanisme is voor iedereen nodig. En bepaalt ook grotendeels je karakter, maar hierin kan je groeien. Het is heel waardevol om hier naar te kijken. Je zult dan inzien dat je kwetsing in het verleden gevolgen heeft voor hoe je je NU voelt en gedraagt. Essentiële olie kan helpen met heling en oude patronen te doorbreken, waardoor je meer vrijheid ervaart!

Je krijgt 20 hoofdstukken met onderwerpen zoals basisveiligheid, zorg, waardering, aandacht, goedkeuring, respect, keuzevrijheid, expressie, kwetsbaarheid, aanmoediging en nog veel meer!

Ga mee op reis en leer jezelf en je Innerlijke Kind behoeften beter kennen!

Gedurende 20 weken, ga je elke week gericht oefenen met een olie en een innerlijk kind thema, zodat er meer emotionele balans komt.
Dit zal ook je algehele gezondheid verbeteren.

Een greep uit de ervaring van cursisten:

🌟  “Ik ben vooral erg blij met alle informatie. Ik merk dat voor mij de transformatie gesprekken vooral meerwaarde hebben. Wat een mooie dingen komen daar naar voren. Erg dankbaar hiervoor.”

🌟   “Ik krijg meer inzicht in mezelf, in patronen die onbewust nog doorspeelde in mijn leven. Er zijn heel veel transformaties/veranderingen aan de gang o.a. ook door het overlijden van mijn vader. Ik pak nu veel sneller de oliën om mij te ondersteunen in dit proces, en dit geeft mij wel meer rust.”

🌟   “Ik ervaar meer rust in mijn zijn. Er komt steeds meer berusting en vertrouwen dat ik wie ik ben, waar ik voor sta, mij voor inzet, kortom mijn zijn iemand van waarde ben. Waardevoller dan ik mijzelf ooit heb durven toekennen. Dit geeft rust, een intense rust die mij meer dan ooit doet genieten van al het moois wat mij reikt. Al het moois wat ik mag beleven en meer dan bewust mag ervaren. Dit is zo’n mooi gevoel dat ik niet de juiste woorden kan vinden om te vertellen hoe gelukkig ik ben dat jij met al je kennis, jouw persoonlijkheid, jouw warmte mijn pad kruiste en mijn eigenwaarde keer op keer doet laten groeien.”

Doe je mee?

Je hebt 2 opties, zodat je kunt kiezen welke manier van leren het beste bij je past:

In het intensieve traject krijg je naast de cursusomgeving, community en WhatsApp contact, een aantrekkelijke korting op de krachtige transformatieconsulten. Dit traject is vooral voor jou als je graag door mij (Annette) persoonlijk gecoacht en begeleid wilt worden. Veel cursisten zien dit als een grote meerwaarde voor hun transformatie.

Ik hoop dat ik je mag ondersteunen met dit mooie Gouden Horizon online cursus programma en dat jij dit kunt/wilt investeren voor je Zelf. Ik vertrouw erop dat ook jij het belangrijk vindt om jezelf meer te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Ik wens je in elk geval bijzondere transformaties toe, hoe je dit ook gaat invullen.

Klik hier voor de gratis proefles

Cursus opties

BASIS

Begeleiding door community

 • Toegang tot je persoonlijke cursus omgeving
 • Toegang tot een online community met mede cursisten
 • Gratis 3 e-boeken
 • WhatsApp contact voor persoonlijke vragen
 • Maandelijkse online bijeenkomst 

INTENSIEF

Begeleiding door Natuurgeneeskundig therapeut

 • Toegang tot je persoonlijke cursus omgeving
 • Toegang tot een online community met mede cursisten
 • Gratis 3 e-boeken
 • WhatsApp contact voor persoonlijke vragen
 • Maandelijkse bijeenkomst via Zoom
 • 10x persoonlijk Transformatieconsult van 45 minuten met Annette (3x per module en 1x na afsluiting van de cursus)

Bestellen

BASIS

INTENSIEF

Compleet

Alle modules in één keer betaald.
Bespaar 10% t.o.v. losse modules.

Per module

Prijs per losse module. Geen verplichting tot het bestellen van volgende modules.
Je begint met Module 1.