Online Cursus

Inclusief 3 delig e-boek: De Kracht van Essentiële olie

Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën

 

Ik heb afgelopen jaren, met veel passie, drie delen van mijn e-boek ‘de Kracht van Essentiële oliën’ en bijbehorende cursusmodules geschreven. De 3 delen gaan over emotionele balans, de heling van het innerlijke kind en chakra en engelenenergie. Hierin geef ik uitleg en diepere betekenis aan de affirmatie kaarten die ik met een transformatieconsult met mijn klanten gebruik.

 

Online cursus

Ook jij kunt starten met deze complete online cursus (in 48 weken):
‘Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën’. Elke week krijg je een lesbrief/mail, die in teken staat van een hoofdstuk van mijn e-boek met aanvullende informatie. In één jaar, ga je elke week gericht oefenen met een olie en een thema, zodat er meer emotionele balans komt. (wat ook een belangrijk gegeven is voor je algehele gezondheid.)

 

Een greep uit de ervaring van cursisten:

🌟Ik ben vooral erg blij met alle informatie. Soms misschien wat veel, maar zoveel mensen zoveel mogelijkheden. Ik merk dat voor mij de transformatie gesprekken vooral meerwaarde hebben. Wat een mooie dingen komen daar naar voren. Erg dankbaar hiervoor.
🌟 Ik krijg meer inzicht in mezelf, in patronen die onbewust nog doorspeelde in mijn leven. Er zijn heel veel transformaties/veranderingen aan de gang o.a. ook door het overlijden van mijn vader. Ik pak nu veel sneller de oliën om mij te ondersteunen in dit proces, en dit geeft mij wel meer rust.
🌟 Ik ervaar meer rust in mijn zijn. Er komt steeds meer berusting en vertrouwen dat ik wie ik ben, waar ik voor sta, mij voor inzet, kortom mijn zijn iemand van waarde ben. Waardevoller dan ik mijzelf ooit heb durven toekennen. Dit geeft rust, een intense rust die mij meer dan ooit doet genieten van al het moois wat mij reikt. Al het moois wat ik mag beleven en meer dan bewust mag ervaren. Dit is zo’n mooi gevoel dat ik niet de juiste woorden kan vinden om te vertellen hoe gelukkig ik ben dat jij met al je kennis, jouw persoonlijkheid, jouw warmte mijn pad kruiste en mijn eigenwaarde keer op keer doet laten groeien.

 

Kosten

Doe je mee?
De cursus duurt 48 weken. Je betaalt omgerekend slechts € 10 per week, inclusief elke 6 weken een transformatieconsult! (T.w.v. 35 euro)

Deel 1: Emotionele Balans 14 weken € 140 + 2 online transformatieconsulten.
Deel 2: Heling van het Innerlijke kind 20 weken
€ 200 + 3 online transformatieconsulten.
Deel 3: Chakra en Engelenenergie 14 weken
€ 140 + 2 online transformatieconsulten.
(Als deze 3-delige cursus in een keer wilt betalen, ontvang je 30 euro korting en betaal je € 450.)

Ik hoop dat ik je mag ondersteunen met dit mooie Gouden Horizon online cursus programma en dat jij dit kunt/wilt investeren voor je Zelf. Ik weet dat jij het belangrijk vindt om jezelf nog meer te ontwikkelen. Ik wens je in elk geval bijzondere transformaties toe, hoe je dit ook gaat invullen. Aanmelden op de contactpagina!

 

MODULE I, Emotionele balans

In module I (eerste 14 weken) word je geïnspireerd met 14 thema’s over emotie verwerking. De 14 energiebanen of meridianen geven hierbij ook duidelijkheid over lichamelijke klachten. Net als pijn is een emotie een signaal, waar je actie voor nodig is.
Elke emotie kan je onderzoeken en helen in jezelf door meer inzicht, affirmaties en bijpassende essentiële olie suggesties die ik noem.

De volgende emoties komen aan bod:

 • Blaas meridiaan: Onzekerheid versus ZelfvertrouwenHeling en Emotionele Balans met Essentiële oliën.
 • Galblaas: Frustratie versus Verantwoordelijkheid (voor jezelf)
 • Maag: Zorgen versus Vertrouwen met duidelijke grenzen
 • Gouverneursvat: Stress versus Onbezorgdheid (stressvrij)
 • Conceptievat: Emoties onderdrukken versus Authenticiteit
 • Nier: Angst versus Vrijheid
 • Lever: Boosheid versus Vrede
 • Milt: Gebrek aan zelfvertrouwen versus Eigenwaarde
 • Long: Verdriet versus Plezier/Speelsheid
 • Dikke darm: Rigiditeit versus Daadkracht
 • Kringloop: Onderdrukte seksualiteit versus Zelfacceptatie
 • Drievoudige verwarmer: Twijfel versus Actie
 • Hart: Afwijzing versus Liefde
 • Dunne darm: Uit evenwicht versus Dankbaarheid

 

MODULE II, Heling van het Innerlijke kind

Deel II (20 weken) gaat over de ontwikkeling en basisbehoeften die je als kind nodig hebt en soms niet krijgt. Hierdoor bouw je een beschermingsmechanisme op (EGO), die beïnvloedt hoe je reageert op situaties van alledag. Dit mechanisme is voor iedereen nodig. En bepaalt ook grotendeels je karakter, maar hierin kan je groeien. Het is heel waardevol om hier naar te kijken. Je zult dan inzien dat je kwetsing in het verleden gevolgen heeft voor hoe je je NU voelt en gedraagt. Essentiële olie kan helpen met heling en oude patronen te doorbreken, waardoor je meer vrijheid ervaart!

20 hoofdstukken met onderwerpen zoals basisveiligheid, zorg, waardering, aandacht, goedkeuring, respect, keuzevrijheid, expressie, kwetsbaarheid, aanmoediging en nog veel meer!

 

MODULE III: Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën.

Je kunt (de laatst 14 weken) leren over de thema’s van de 7 hoofdchakra’s met nog 6 extra hulpchakra’s die ondersteunend werken. Het chakra systeem is een regelsysteem en kan zich aanpassen aan de tijd. Hiervoor is er eerst een verbinding nodig tussen de wortel, hart en kruin chakra. Als er een veilige verbinding komt met jou en de aarde, jou en andere mensen en met jou en de kosmos (of het Hoogste bewustzijn), kunnen er nieuwe chakra’s ontstaan. Hierdoor worden we in staat gesteld meer informatie te verwerken en hebben we de mogelijkheid om ook het collectieve bewustzijn naar een hogere trillingsfrequentie te brengen. Dit zal ook de wereld en onze samenleving positief veranderen.

 

Wil je een gratis proefles van de Online cursus ontvangen? Neem dan even contact op. Stel gerust ook je vragen.