Frankincense geeft kracht

Frankincense

Frankincense (Wierook) is een bijzondere Essentiële olie, die veel toepassingsgebieden heeft. Vooral heel heilzaam op de huid, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. En het werkt versterkend voor alle andere oliën. (Tot 15 januari ontvang je een gratis Frankincense flesje (15 ml) bij een Home Essentials Kit of een ander pakket met deze waarde.)

Hersentumor

Toen ik kennis maakte met de fijne oliën van dōTERRA, was Frankincense één van de eerste essentiële oliën waarnaar ik mij sterk toe aangetrokken voelde. Ik druppelde wat op mijn handpalm en er kwam een bijzondere sensatie. Het leek wel of heel mijn hand zich opende, daarna ook de rest van mijn beleving, dit was echt heel speciaal. Ook omdat ik op zoek was naar iets wat mijn moeder kon ondersteunen. Ze had een primaire hersentumor en zou helaas niet zo lang meer leven, ik zocht natuurlijke middelen om haar te ondersteunen. Deze olie had ze nodig!

Ik ben toen ook naar een lezing van de huisarts Henk Fransen gegaan. Zijn heldere inzichten en goed advies sloten nauw aan bij mijn idee over kanker (als Natuurgeneeskundig therapeut) en ik heb veel extra van hem geleerd. Ik beveel je zijn online EHBKprogramma van harte aan! Hij legt helder uit over wat je allemaal zélf kunt doen om de overlevingskansen te vergroten. Deze kennis is helaas niet algemeen bekend. Ook geeft hij meer uitleg over de gangbare behandeling, mocht je daar voor kiezen en wat je daarnaast kan doen om te ondersteunen. Moeilijke keuzes maken is eenvoudiger als je meer begrijpt.

Frankincense

Terugkomend op Frankincense, deze olie staat bekend om de hersenfunctie te optimaliseren, gezonde celgroei te bevorderen en verwarring te verminderen. Dit was een goede ondersteuning voor mijn moeder die door de tumor uiteindelijk ook een Delier kreeg. Dankzij de Frankincense had ze nog vele heldere momenten. Uiteindelijk was het ook juist deze olie die mij kon helpen met de acceptatie, het afscheid en alles wat daarbij kwam kijken. (Ik heb haar een half jaar mogen helpen verzorgen.) Mijn moeder was al ouder en had veel kwalen, maar ik ben er van overtuigd dat ze door de Frankincense meer kwaliteit van leven heeft ervaren. Ook geloof ik dat het haar tijd was. Er zijn vele mensen die door Frankincense meer kracht en energie ervaren om er juist wel weer bovenop te komen!

Er is onderzoek gedaan, naar beta-elemeen (een sesquiterpeen) die aanwezig is in de essentiële olie van Curcumine, Boswellia (wierook) en zwarte peper. Deze stof helpt een kankercel te sterven. Wat goed nieuws is, want het grote probleem van kankercellen is, dat ze niet zoals gewone cellen afsterven. De onderzoeken zijn vooral gericht op apoptose (afsterven) van leukemie cellen en kankercellen in de eierstokken. Maar deze gerichte mogelijkheid is veel belovend, vooral omdat gezonde cellen daar dan geen schade aan overhouden.

In de diffuser

In de lucht gebracht met een koude diffuser helpt Frankincense je energie te richten en zodoende afleiding te verminderen. Hierdoor is een betere concentratie en meer rust mogelijk is. Hyperactiviteit, ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid worden verlicht. Ook is het een heerlijke olie bij meditatie, omdat het kan helpen het spiritueel bewustzijn te verbeteren. Vroeger al werd het als een heilige olie beschreven. Het werd en wordt nog steeds gebruikt (in diverse religies) om de communicatie met God te bevorderen en/of te symboliseren. De Essentiële olie die ik gebruik, is een etherische olie van hoge kwaliteit die je niet hoog moet verhitten, dus gebruik liever geen ‘branders’ om de olie in de lucht te verspreiden. Met een koude diffuser behoud je alle goede eigenschappen van de olie.

Herstel en vernieuwing voor huid, baarmoeder en hormonale disbalans

Frankincense is bijzonder werkzaam voor de huid om dat het vernieuwing van de huidcellen bevordert. Daarom goed toe te passen bij rimpels en littekens, maar ook bij moedervlekken en ouderdomsvlekken en ruwe plekjes (zachte wratjes) op de huid. Ter ondersteuning van vleesbomen en weefselvernieuwing in de baarmoeder.  Dus na een miskraam en na de bevalling is deze olie een zeer goede keuze. Ook om depressie te voorkomen door meer emotioneel evenwicht te creëren en het immuunsysteem te versterken. Omdat Frankincense ook sesquiterpenen bevat, kan het gemakkelijk de bloedhersenbarrière passeren. Hierdoor kan deze essentiële olie zelfs helpen bij de zuurstoftoevoer naar de pijnappelklier en de hypofyse. Met het gevolg dat deze beter werkzaam zullen zijn en de juiste hoeveelheid hormonen zullen afgeven die nodig zijn in ons lichaam. Dit is heel bijzonder!

De emotionele en spirituele ondersteuning van Frankincense

Als je bekend bent met Bachbloesemremedies of andere remedies die op energetisch niveau werken, zal het je niet vreemd zijn dat het mogelijk is om je zowel fysiek als emotioneel beter te voelen met zo’n eenvoudig en natuurlijk middel. Heb je dit nog niet ervaren, dan hoop ik dat je dit gauw een keer zult doen. Het is heel bijzonder! Bel me gerust!

Frankincense helpt je om meer bewust te worden van misleiding en valse waarheden. De energie van Frankincense nodigt uit om negativiteit, lagere vibraties, leugens en verraad los te laten. Je krijgt een andere kijk op licht en waarheid als je deze olie gebruikt. De wijsheid en kennis, je spirituele begrip en de kwaliteiten die je ziel al in zich heeft, worden weer in herinnering gebracht. Frankincense maakt licht wat duisternis was, door de blokkades van de ratio (het denken) en de muren rondom het hart naar beneden te halen. Omdat de ziel weer in verbinding komt te staan met zijn innerlijke licht, zal deze olie waarheid bekendmaken. Frankincense zal een gezonde relatie en verbinding met je vader en God bevorderen, omdat het gevoelens van verlatenheid en ‘vergeten zijn’ zal vervangen met de herinnering van liefde en bescherming.

Deze olie is enorm krachtig, maar ook heel zacht als een liefdevol vader die verzorgt, leidt en beschermt. Frankincense beschermt het lichaam en de geest van negatieve invloeden en helpt de ziel in haar spirituele groei. Omdat het spirituele kanalen opent zal de olie gebed en meditatie versterken, zodat er een grotere verbinding kan worden ervaren met God. Ook zal je makkelijker de mannelijke kant in jezelf en de ander kunnen gaan waarderen en ervaren hoe speciaal je bent en dat je jezelf mag zijn zonder maskers.

Bestel en ervaar

Wil je deze bijzondere olie graag eens proberen? De kosten zijn € 96,80 voor 15 ml. Het is niet voor niets de Koning onder de oliën, dus bijzonder en waardevol. Bel me gerust of mail mij voor 25% korting. (€ 72,60 en een eenmalig vaste klant inschrijving € 24,20 )

Lees mijn gratis e-boek: ‘5 dingen die je moet weten over essentiële oliën‘.

Vul je e-mailadres in en ik stuur je het boek direct toe! Je ontvangt dan ook mijn inspiratiemail.


Bronvermelding: Emotions and Essential Oils

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie werken ondersteunend en zijn met de andere producten die ik hier noem geen officiële geneesmiddelen. Ze staan als zodanig ook niet geregistreerd.

Bewaren