Een nieuw begin: Detoxkuur in een maand

In de Natuurgeneeskunde is een detoxkuur altijd het begin van verandering en verbetering voor je gezondheid.

Wil je een nieuw begin, een algehele schoonmaak,  een volledige detox, voor je lichaam, waardoor het beter in je vel komt en optimaal kunt  functioneren? Volg dan 30 dagen het protocol volgens dit schema:

supplements500

Een krachtige basis met Life Long Vitality

Je start bij voorkeur met het driedelige ‘Life Long Vitality‘ pakket met de nodige vitaminen, mineralen en cel-support. Met het ontbijt en de lunch (of avondeten) neem je 2 capsules van elke pot (ja, 6 in totaal, 2 x per dag, je krijgt dan de optimale hoeveelheid vitaminen, kruiden, essentiële olie, omega’s (in de juiste ratio) en cel versterkende componenten om je lichaam goed te laten werken. Alles zit er in!

lees meer: https://media.doterra.com/us/en/ebooks/lifelong-vitality.pdf


Het is aan te bevelen om deze supplementen ook na de kuur te blijven gebruiken. Je kunt dan ook eventueel overgaan op de ‘Daily Nutrient’ Pack, dit is zonder de Alpha CRS+. (Voor mensen boven de 40 jaar is de Alpha CRS+ wel een echte aanrader!)

Gezonde lever, nieren en (vet)cellen

Terrazyme bevat de nodige enzymen die tot een gezonde vertering en stofwisseling bijdragen. Neem elke maaltijd 1-3 capsules. Neem meer naar gelang de maaltijd die je eet meer bewerkt is en slechter verteerbaar. Ook behulpzaam als je gevoelig bent voor melkproducten, gluten en andere voedingsstoffen die je lichaam soms moeilijk kan verteren.

De Zendocrine olie ondersteunt de lever en de nieren die ons lichaam helpen ons bloed en waterhuishouding zuiver te houden. 2 druppels in wat water, 2 x per dag of 2 x per dag onder de voeten smeren.
In het pakket zitten de kant en klare softgels, die je 2 x per dag inneemt.

DDR Prime is een olie die de regeneratie en algehele gezondheid van alle cellen bevordert op diep niveau. Het beschermt het lichaam en de cellen ook tegen oxidatieve stress.Gezonde darmen

Lemon olie neem je, 2 druppels 3 x per dag, tussendoor in je water. Hiermee zullen de giftige stoffen die in de vetcellen vastzitten makkelijker kunnen worden vrijgemaakt. Veel water drinken is erg belangrijk met deze kuur! Lemon olie, ondersteunt de lever in zijn werking. Als je wilt afvallen kan je ook kiezen om MetaPWR softgels te gebruiken.

Na 10 dagen gebruik van de bovenstaande supplementen, voeg je de GX assist toe, voor 10 dagen. Dit doe je door dagelijks 3 x 1 capsule bij de maaltijd in te nemen. Deze softgels helpen je darmen te reinigen. Als je stoelgang te snel gaat, is het verstandig om minder te nemen. Kijk dan eerst hoe het gaat met 1 capsule.

Dit complete detoxpakket is verkrijgbaar voor
310 euro plus € 8,47 verzendkosten

Op de 20e dag vervang je de GX assist door de PB+ assist. Dit is een bijzonder probiotica met herstellende goede bacteriën voor de darmflora, die, doordat ze in een dubbele capsule verpakt zitten, ook daadwerkelijk in de darmen aankomen, waar ze hun werk kunnen aanvangen. Je kunt de GX assist en de PB+ assist ook los of als een voordelig pakket samen bestellen.

Je zult je een heel ander (en gelukkiger) mens voelen na deze 30-dagen kuur. Zorg naast al deze supplementen ook voor gezonde voeding met voldoende groente en fruit en probeer zo min mogelijk suiker, rood vlees, zuivel en witmeel producten te eten.

Neem zo mogelijk ook elke dag de tijd om 30 minuten stevig te wandelen of te fietsen! En slaap 7-8 uur per nacht.

Bestellen

Wil je meer informatie? Bel of schrijf mij gerust. Dit pakket is verkrijgbaar via mijn contactpagina. Vraag om de Cleanse en Restore start en je krijgt mijn professionele begeleiding voor je detox daarbij! inclusief een mooi overzicht voor inname! Je kunt met dit bovenstaande pakket een gratis consult inplannen waarin we samen kijken naar je voeding en emotionele uitdagingen.

Wil je graag een Detox op maat, iets kleiner beginnen?
Bel of app: 0642882019

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die ik hier noem zijn geen officiële geneesmiddelen en staan als zodanig ook niet geregistreerd.