Een perfecte start met een Vegan proteïne shake

Steeds meer mensen kiezen in de ochtend voor een Vegan proteïne shake. Plantaardige eiwitten (proteïnen) zijn een essentieel onderdeel van een gezond dieet, vooral voor mensen die ervoor kiezen om geen of minder vlees te eten. Maar het moet ook zeker wel lekker zijn!

Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam en spelen een cruciale rol bij het opbouwen en herstellen van spieren, het ondersteunen van een gezond immuunsysteem en het bevorderen van een langdurig verzadigd gevoel. Bij het afvallen kunnen plantaardige eiwitten je helpen om je spiermassa te behouden terwijl je vet verliest, wat essentieel is voor een gezond gewichtsverlies.

Een ontbijt met een vegan proteïne shake kan een geweldige manier zijn om je dag te beginnen. Het biedt je een voedzame en vullende maaltijd die je energie geeft en je helpt om de ochtend door te komen zonder hongergevoelens. Bovendien zijn plantaardige eiwitten vaak lichter verteerbaar dan dierlijke eiwitten, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden opgenomen door je lichaam.

Plant Power

Maak eens kennis met de kracht van planten met dōTERRA’s Plant Protein. Dit is een premium blend van plantaardige proteïnen en vetten (o.a. MCT olie) die je lichaam de benodigde voedingsstoffen, energie en uithoudingsvermogen geeft. Elke portie bevat minstens 22 gram proteïne uit vier bronnen: erwten, kikkererwten, rijst en aardappelen. (De vanille smaak bevat 24 gram proteïne.)
Deze speciale formule is ontwikkeld met negen essentiële aminozuren (EAA’s) en drie vertakteketen-aminozuren (BCAA’s) en is ontwikkeld en geproduceerd in Europa.

De unieke mix van acaciavezels en gezonde vetten (waaronder ook MCT olie) in dōTERRA-proteïne shake zorgt voor een heerlijk zacht gevoel in je mond en is goed mengbaar.

Waarom ik kies voor een vegan proteïne shake van dōTERRA

  • Gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia en wetenschappelijk geformuleerd om je te helpen met je proteïne-inname
  • Eén portie = 22-24 gram premium blend dōTERRA Plantaardige Proteïne
  • Erwtenproteïne bevat veel proteïne, net als drie van de beste plantaardige bronnen van proteïne: aardappelen, kikkererwten en rijst
  • De toevoeging van acaciavezels en MCT-olie verbetert de smaak, textuur en het gevoel van de proteïnepoeder in je mond
  • 16 porties in één zak van 512 gram. Een zak bevat 60% minder plastic dan in een bak en produceert dus minder afval
  • Vrij van GMO’s, gluten, zuivel en soja

Met de superieure voedingswaarde van aardappelproteïne plus de belangrijkste vetzuren uit kikkerwten- en rijstproteïne is doTERRA’s Plantaardige Proteïne een bijzonder veelzijdig supplement voor je dagelijkse voedingspatroon. Met heerlijke vanille of chocoladesmaak!

Gebalanceerd dieet en lichaamsbeweging

Eten is onze brandstof, maar zelfs met het meest voedzame voedingspatroon hebben we een boost aan voedingsstoffen nodig! Of het nu gaat om fitheid, energie, uithoudingsvermogen of spijsvertering, gerichte supplementen verzorgen je van binnenuit zodat je van buiten kunt stralen. Daar adviseer ik graag in. Ik heb voor jou ook goede ideeen voor gezonde alternatieven.

Het is belangrijk om te onthouden dat een gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging de sleutel zijn tot succesvol en gezond afvallen. Lichaamsbeweging is 20% van je succes! Meer wandelen kan je al helpen!

Een ontbijt vegan eiwittenshake kan een waardevolle toevoeging zijn aan je dieet, maar het is ook belangrijk om te zorgen voor voldoende variatie en het consumeren van andere gezonde voedingsmiddelen gedurende de dag. Daar geef ik graag meer informatie over.

Ik hoop dat dit bericht je heeft geholpen om het belang van plantaardige eiwitten in een ontbijt shake en bij het afvallen te begrijpen. Als je nog meer vragen hebt, sta ik altijd klaar om je te helpen.

Neem Contact op voor meer info of om te bestellen met 25% korting!