Elevation, hoop en blijdschap

Elevation of Joyful Blend, is speciaal samengesteld als je meer vreugde wilt ervaren. Krachtig stabiliseert zij jouw gemoed met Lavender, Sandalwood en Ylang Ylang. Daarnaast geeft ze meer gevoelens van vreugde met oliën als Tangerine, Elemi, Melissa and Lemon Myrtle.

De liefdevolle warme energie van deze oliën kunnen je hart helpen verzachten en je emoties in balans brengen. Deze ‘verblijdende samenstelling’ helpt je om zware energie los te laten. Oude gewoontes en terugkerend ongewenst gedrag worden gewoonweg minder aantrekkelijk en je kunt makkelijker overgaan in een hoger bewustzijn. Je energie komt op een hoger niveau en gevoelens van vreugde, licht, moed, ontspanning, humor, plezier en speelsheid krijgen de boventoon. Met deze ervaring transformeert je down-gevoel naar meer licht en vreugde. Als je ervaart dat zorgen en angsten jou niet brengen waar je wilt zijn, zullen geloof, hoop en doorzettingsvermogen je ondersteunen op weg naar je doel. Elevation inspireert je om gelukkiger te voelen, minder zorgen te maken en meer overvloed te ervaren door dankbaarheid. Meer meegaan met de stroom van het leven is ook mogelijk in vrede en licht!

Een krachtig natuurlijk middel als ondersteuning bij sombere gevoelens

Elevation is een samengestelde  essentiële olie die je liefdevol optilt, als je het liefst door de grond zou willen zakken. Deze bijzondere krachtige combinatie van wel 9 essentiële oliën helpen je meer positieve energie te ervaren, als je je lusteloos, somber, treurig (om iemand die je mist) of verdrietig voelt. Ook goed voor de moeder, na de geboorte van een kind. Of ter verlichting bij traumatische ervaringen van misbruik.

Draag de olie als parfum op je hart en al snel voel je verlichting van de zwaarte die je eerst voelde. Je ervaart meer gevoel van eigenwaarde. Je kunt het ook in je badwater toevoegen of met kokosolie of basiscreme verdunnen en je lichaam insmeren of laten masseren. Het ruikt heerlijk! Ook kan je de gebruikelijke (flex)punten: oren, achter in je nek, thymus, slapen, hart, voorhoofd en/of polsen insmeren. Belangrijk is om deze olie regelmatig te gebruiken. Het gebruik van een diffuser is ook een aanrader!

Mijn advies: 4 x per dag aanbrengen, als het beter gaat kan je het afbouwen.

9 bijzondere oliën samengevoegd:

  • Lavandin, is een andere soort Lavendel en kan helpen bij sombere gevoelens en onzekerheid
  • Lavender (of de ware lavendel), brengt het lichaam weer in evenwicht en bevordert ontspanning
  • Tangerine kalmeert het lichaam terwijl het de energie verhoogt
  • Elemi, kalmeert de zenuwen en geeft rust
  • Lemon Myrtle, ruikt heerlijk naar citroen en beurt je op en heeft een verfrissende werking
  • Melissa, heeft net als Lemon Myrtle een heerlijke citroengeur en wordt ingezet bij droevige gevoelens en onzekerheid
  • Ylang Ylang, is ontspannend en kalmerend. Brengt gevoelens van eigenwaarde, vertrouwen, vreugde en tevredenheid teweeg. Een olie die ook het innerlijke kind kan helpen helen.
  • Osmanthus, is een prachtige traditionele bloem uit China, die iedereen blij maakt. Zij ruikt heerlijk naar bloemen en fruit en wordt in zeldzame en kostbare parfum gebruikt
  • Sandalwood, kalmeert en geeft rust. Brengt de emoties weer in een betere balans. Je ervaart meer harmonie en nerveuze spanning wordt minder
moodmanagement NL

Elevation is een onderdeel van de ‘Mood management‘ Kit en kunnen iedereen ondersteunen in de emotionele uitdagingen die we tegenkomen in het leven. Balance, Serenity en Citrus Bliss zijn ook stuk voor stuk bijzondere samengestelde oliën! Kijk wat deze oliën voor jou kunnen betekenen!

Bestellen

Als set bestel je deze bovenstaande 4 oliën met een leuk voordeel. (Citrus Bliss is dan geheel gratis.) Neem contact op voor een gratis adviesgesprek of als je 25% korting op je bestelling(en) wilt ontvangen. Of vul het bestelformulier in.

Als je behoefte hebt aan meer vreugde en balans in je leven, vraag dan beslist een proefles aan van mijn Online jaarcursus: ‘Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën’. Of boek een transformatieconsult 

Verkoopprijs Elevation 15 ml incl. BTW

Detailhandel€ 56,33
Groothandel€ 42,25

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils 

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik soms noem,  zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.