Forgive, een nieuw begin

Forgive is een bijzondere helende samengestelde olie. In mijn praktijk werk ik graag met Essentiële oliën omdat ze zo effectief en snel hun werk doen. Omdat de geurmoleculen van Essentiële olie direct naar het emotionele brein gaan via de neus, door de hersenbarrière heen, zijn ze gelijk op de goede plek om hun informatie over te brengen.

Welke informatie is dat dan?  De geurmoleculen zijn stofjes die ons lichaam aanzet tot reactie. In het geval van de samengestelde olie ‘Forgive’, we ervaren meer tevredenheid, gemoedsrust en geduld. Ze ‘overschrijven’ negatieve emoties zoals angst, boosheid en schuld, waardoor er meer ruimte kan komen voor vergevingsgezindheid en je geen noodzaak meer voelt om jezelf te beschermen met kwaadheid of wrok.

Vergeving

Een belangrijk onderdeel van mijn ondersteuning als Natuurgeneeskundig therapeut, is een oefening over vergeving. Als ik hierbij de olie ‘Forgive’ gebruik voel je eigenlijk gelijk al resultaat. Je hart wordt zachter, je voelt meer gemoedsrust. Echt mooi om te ervaren. Vergeving is het begin van alle heling. Vergeving van jezelf is misschien nog wel het belangrijkste! We dragen soms zoveel last met ons mee. Vaak ook ongegronde verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd. Dit kan ook als kind al zo gevoeld zijn.

Doordat het emotionele systeem tot rust komt, wordt ook het hormoonsysteem ten goede beïnvloed. Erg belangrijk voor ons stressniveau!

Emotionele werking van de essentiële oliën van Forgive

– Spruce (Hemlock Spruce) of Spar is verheffend voor je emoties, het opent en tilt je op naar een beter gevoel, maar werkt gelijktijdig ook voor een betere aarding. Deze essentiële olie wordt vaak gebruikt om meditatie te versterken. Het is alsof je in een bos loopt en een zucht van verlichting ervaart. (Deze olie zit ook in Balance, een van mijn favorieten!)

– Bergamot wordt ingezet om gevoelens van frustratie, boosheid, depressie en mentale en emotionele stress te verzachten. Het is verfrissend en maakt je blij.

– Juniper Berry of Jenever Bes is traditioneel gebruikt om lichaam en geest te zuiveren. Ondersteunt bij angstgevoelens, vooral ’s nachts en stimuleert gevoelens liefde en vrede. Je voelt je krachtiger en gezond.

Myrrh of Mirre verruimt je bewustzijn en geeft je een geborgen en opgewekt gevoel.

– Arborvitae: kalmeert je en vergroot je mentale en spirituele bewustzijn.

– Nootka: de essentiële olie van deze boom is afkomstig van de Noordwest kust van Noord Amerika. Het werd vroeger (door de Indianen) voornamelijk gebruikt voor boten en belangrijke decoratieve spullen. De geur zal je hart en je ‘spirit’ openen en een emotionele reiniging geven, zodat je verandering kunt omarmen.

– Thyme of Tijm is versterkend in tijden van zwakheid en stress. Het ondersteunt je met positieve gevoelens en het loslaten van depressieve gedachten of neerslachtigheid.

– Citronella: is stimulerend en geeft energie. Verheft je denken en geest

Bestel Forgive

Ga naar mijn webshop en kies voor JOIN and Save als je 25% klantenkorting wilt! Meer advies of hulp bij bestellen? Ga naar contact.

Forgive Verkoopprijs incl. BTW
Detailhandel: € 32,33
Groothandel: € 24,25

Er is ook een voordelige touch versie in een handige roller met kokosolie, dus gelijk klaar voor gebruik. Bij kinderen onder de voeten gebruiken!

Forgive touch Verkoopprijs incl. BTW
Detailhandel: € 21,00
Groothandel: € 15,75

Deze bijzondere essentiële olie delen hun eigenschappen met ons. Deugdenkaarten zijn voor mij altijd mooie inzichtkaarten bij eigenschappen. Als je het leuk vind om te zien wat ik er over schrijf, ga dan naar deze pagina, met vele deugden om over na te denken! Ik zoek er graag voor jou (en je kinderen) de juiste oliën bij die deze deugden ondersteunen!

Natuurgeneeskundig consult

Maak eens een afspraak en geef je leven meer lucht! Vergeving werkt zo bevrijdend! Het is misschien wel het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. De Essentiële oliën zijn ter ondersteuning zo mooi. Ik hoop dat je het snel een keer komt ervaren. Een Skype of telefonisch consult is ook mogelijk! De Essentiële olie is ook eenvoudig in huis te krijgen! Neem gerust contact op!

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik op deze site noem, zijn geen officieel geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.