Frankincense geeft kracht

Frankincense (Wierook) is een bijzondere Essentiële olie, die veel toepassingsgebieden heeft. Vooral heel fijn voor de huid, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. En het werkt versterkend voor alle andere essentiële oliën.

Persoonlijke ervaring

Toen ik kennis maakte met de fijne oliën van dōTERRA, was Frankincense één van de eerste essentiële oliën waarnaar ik mij sterk toe aangetrokken voelde. Ik druppelde wat op mijn handpalm en er kwam een bijzondere sensatie. Het leek wel of heel mijn hand zich opende, daarna ook de rest van mijn beleving, dit was echt heel speciaal. Ook omdat ik op zoek was naar iets wat mijn moeder kon ondersteunen. Ze was ernstig ziek en zou helaas niet zo lang meer leven, ik zocht natuurlijke middelen om haar en mijzelf in dit moeilijke proces emotioneel te ondersteunen.

Deze olie heeft mij geholpen met de acceptatie, het afscheid en alles wat daarbij kwam kijken. (Ik heb haar een half jaar mogen helpen verzorgen.) Mijn moeder was al ouder en had veel kwalen, maar ik ben er van overtuigd dat ze door de Frankincense wel meer kwaliteit van leven heeft ervaren. Ook geloof ik dat het haar tijd was. Inmiddels ken ik vele mensen die door Frankincense meer geestelijke kracht en energie hebben ervaren in hun processen, wat mij dankbaar stemt.

Frankincense

Frankincense staat bekend om de hersenfunctie te optimaliseren, dus goed voor een heldere geest. Het versterkt de levenskracht en werkt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Ook dit heb ik mogen zien en ervaren.

Beta-elemeen (een sesquiterpeen), die van nature aanwezig is in de essentiële olie van Curcumine, Boswellia (wierook) en zwarte peper kan je gezondheid ondersteunen. Deze stof helpt een cel een gezond levenstermijn te hebben. Dat is goed nieuws, want sommige cellen hebben een probleem. Ze kunnen niet zoals gewone cellen: op tijd afsterven. Onderzoeken waren vooral gericht op apoptose (afsterven) van specifieke celgroepen (bijvoorbeeld in de baarmoeder). Maar deze gerichte mogelijkheid vind ik veel belovend, vooral omdat gezonde cellen daar dan geen schade aan overhouden.

In de diffuser

In de lucht gebracht met een koude diffuser helpt Frankincense je energie te richten en zodoende afleiding te verminderen. Hierdoor is een betere concentratie en meer rust mogelijk is. Ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid worden verlicht. Ook is het een heerlijke olie bij meditatie, omdat het kan helpen het spiritueel bewustzijn te verbeteren. Vroeger al werd het als een heilige olie beschreven. Het werd en wordt nog steeds gebruikt (in diverse religies) om de communicatie met God te bevorderen en/of te symboliseren. De Essentiële olie die ik gebruik, is een etherische olie van hoge kwaliteit die je niet hoog moet verhitten, dus gebruik liever geen ‘branders’ om de olie in de lucht te verspreiden. Met een koude diffuser behoud je alle goede eigenschappen van de olie.

Voor gezonde huid en baarmoeder

Frankincense is bijzonder werkzaam voor de huid om dat het de huid zowel inwendig als uitwendig versterkt tegen ouderdomsverschijnselen. Ook verhoogt het de vitaliteit en houdt het je lichaam jong. Daarom goed om te proberen om rimpelvorming te vertragen. Omdat het werkt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels is het ook fijn ter ondersteuning bij vleesbomen en ter bevordering van weefselvernieuwing in de baarmoeder.  Dus na een bevalling is deze olie een zeer goede keuze. Ook kan het meer emotioneel evenwicht te creëren en het immuunsysteem te versterken. Niet voor niets werd het kindje Jezus Frankincense gegeven. Dit werd toen al gebruikt daarvoor.

Omdat Frankincense ook sesquiterpenen bevat, kan het gemakkelijk de bloedhersenbarrière passeren. Hierdoor kan deze essentiële olie zelfs helpen bij de zuurstoftoevoer naar de pijnappelklier en de hypofyse. Met het gevolg dat deze beter werkzaam zullen zijn en de juiste hoeveelheid hormonen zullen afgeven die nodig zijn in ons lichaam. Dit is heel bijzonder!

De emotionele en spirituele ondersteuning van Frankincense

Als je bekend bent met Bachbloesemremedies of andere remedies die op energetisch niveau werken, zal het je niet vreemd zijn dat het mogelijk is om je zowel fysiek als emotioneel beter te voelen met zo’n eenvoudig en natuurlijk middel. Heb je dit nog niet ervaren, dan hoop ik dat je dit gauw een keer zult doen. Het is heel bijzonder! Bel me gerust!

Frankincense helpt je om meer bewust te worden van misleiding en valse waarheden. De energie van Frankincense nodigt uit om negativiteit, lagere vibraties, leugens en verraad los te laten. Je krijgt een andere kijk op licht en waarheid als je deze olie gebruikt. De wijsheid en kennis, je spirituele begrip en de kwaliteiten die je ziel al in zich heeft, worden weer in herinnering gebracht. Frankincense maakt licht wat duisternis was, door de blokkades van de ratio (het denken) en de muren rondom het hart naar beneden te halen. Omdat de ziel weer in verbinding komt te staan met zijn innerlijke licht, zal deze olie waarheid bekendmaken. Frankincense zal een gezonde relatie en verbinding met je vader en God bevorderen, omdat het gevoelens van verlatenheid en ‘vergeten zijn’ zal vervangen met de herinnering van liefde en bescherming.

Deze olie is enorm krachtig, maar ook heel zacht als een liefdevol vader die verzorgt, leidt en beschermt. Frankincense beschermt het lichaam en de geest van negatieve invloeden en helpt de ziel in haar spirituele groei. Omdat het spirituele kanalen opent zal de olie gebed en meditatie versterken, zodat er een grotere verbinding kan worden ervaren met God. Ook zal je makkelijker de mannelijke kant in jezelf en de ander kunnen gaan waarderen en ervaren hoe speciaal je bent en dat je jezelf mag zijn zonder maskers.

Bestel en ervaar

Wil je deze bijzondere olie graag eens proberen? De kosten zijn € 96,80 voor 15 ml. Het is niet voor niets de Koning onder de oliën, dus bijzonder en waardevol. Bel me gerust of mail mij voor 25% korting. (€ 72,60 en een eenmalig vaste klant inschrijving € 24,25 )

Lees mijn gratis e-boek: ‘5 dingen die je moet weten over essentiële oliën‘.

Vul je e-mailadres in en ik stuur je het boek direct toe! Je ontvangt dan ook mijn inspiratiemail.

 


Bronvermelding: Emotions and Essential Oils

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie werken ondersteunend en zijn met de andere producten die ik hier noem geen officiële geneesmiddelen. Ze staan als zodanig ook niet geregistreerd.

Bewaren