Deep Blue verzorgt en ontspant

Gevoelige gewrichten en spieren? Branderige en vermoeide voeten? Zware benen? Deep Blue verzorgt en ontspant! Het is een heerlijke mix van essentiële oliën die direct verlichting en verkoeling geeft ter verzorging van zwaarbelaste spieren, maar ook dieper zijn werk doet.

Daarnaast werken de oliën in deze heerlijke samenstelling ook op je geestelijk welbevinden. Door de reuk komen de natuurlijke chemische onderdelen van de etherische bestanddelen van de plant direct in de hersenen, waar ze daar hun werk kunnen doen. Dit is echt heel bijzonder. Ons lichaam is eigenlijk een natuurlijke chemische fabriek, die heel veel stofjes aanmaakt om ons lichaam te laten functioneren. Denk maar eens aan onze hormonen, neurotransmitters, antistoffen etc. Daarom is het van belang om het lichaam ook te ondersteunen met natuurlijke chemische stoffen, omdat de synthetische variant (in een laboratorium gemaakt) niet of slecht gedeeltelijk worden geaccepteerd of herkend als lichaamseigen stoffen. Vandaar ook de vele bijwerkingen. Essentiële olie wordt direct en dankbaar herkend door het lichaam.

Stijve/stramme spieren

Stijfheid en gevoelige spieren en pezen zijn een signaal. Dit stelt ons in de gelegenheid aandacht te krijgen voor een probleem. We kunnen in veel gevallen onszelf aanpassen en veranderingen doorvoeren om het probleem op te lossen. Denk eens aan continu of eentonig werk achter de computer of continue belasting van handen, polsen, ellebogen, nek en schouders. Soms hebben we gewoon meer rust en/of meer beweging nodig. Deep Blue verzorgt de zwaarbelaste spieren op een prettige manier.

Deep Blue kan toegepast worden voor herstel na fysieke inspanning en sport. Maar kan ook bij ochtendstijfheid en vermoeide spieren verlichting geven. Het maakt de spieren weer soepel, maar pakt emotionele spanning ook van binnen aan. Frankincense is een olie die de werking van Deep Blue nog meer kan versterken, zo nodig.

Veel mensen denken dat een gezond lichaam een geschenk is. En dat wil ik zeker niet betwisten, toch hebben wijzelf ook een grote verantwoordelijkheid hierin. Als je een plant niet genoeg water en juiste voeding geeft, wordt het ziek en gaat het dood. Gelukkig gaat dat niet zo snel bij ons.

Tot je 30- 40e levensjaar heb je meestal genoeg reserves, daarna is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend en moet je jouw lichaam echt gaan helpen! Een nieuwe auto heeft de eerste 4 jaar ook geen APK nodig! Maar daarna is het wel toe aan vervangingen van kleine onderdelen. Hoe ouder hoe meer kosten de auto zal gaan vragen voor onderhoud. Door goede verzorging en tijdig onderhoud kan je veel langer plezier hebben van je auto en andere spullen, zo is het ook met je lichaam. Deep Blue biedt een goede verzorging van de spieren en pezen.

Probeer dit eens:

  • Breng Deep Blue aan onder de voeten en op de knieën voor en na de training.
  • Masseer voor het slapen Deep Blue met een aantal druppels draagolie op groeiende kinderbeentjes. (of gebruik de Deep Blue Touch)
  • Wrijf Deep Blue op de onderrug spieren na een dag zwaar tillen op het werk of bij een verkeerde beweging.

Ingrediënten:

doTERRA_Deep_Blue

De 100% pure essentiële oliën die in de Deep Blue bij elkaar gebracht zijn, geven stuk voor stuk verzorging aan gevoelige of stijve spieren. Je kan de olie (ook verdund) gebruiken, maar de crème of Deep Blue Rub is ook erg makkelijk en wat zuiniger (en toch heel krachtig) in gebruik.

  • Wintergreen: deze olie bevat 99% natuurlijke metylsalicylaat. Is zeer ondersteunend voor soepele spieren, pezen en gewrichten.
  • Camphor: ondersteunt bovenstaande olie ook met zijn eigenschappen.
  • Peppermint: zorgt voor een koelend effect en is ondersteunend voor gezond weefsel.
  • Blue Tansy en German Chamomille hebben beiden een verzorgende werking op zwaarbelaste spieren.
  • Helicrysum is bloedzuiverend en bevordert een doelmatig zuurstoftransport. Op geestelijk niveau zuivert deze olie ook! Ze helpt om boze gevoelens los te laten, die verhinderen om oprecht vergevingsgezind te kunnen zijn.
  • Osmanthus is een zeer bijzondere traditionele Chinese bloem die heerlijk ruikt. Ze wordt in de Chinese geneeskunst ingezet om de bloedstagnatie en een teveel aan vocht/slijm te verwijderen.

N.B. De bovenstaande olieblend is NIET om in te nemen! Maar de capsules: Deep Blue Polyphenol wél. Deze bevat naast ondersteunende oliën een bijzondere kruidenmix, met onder andere groene thee en Resveratrol. Ik vind ze super!

Deep Blue Polyphenol complex supplement (wel innemen!)

Als laatste wil ik toch heel graag dit bijzondere voedingssupplement noemen, die mij persoonlijk helpt bij stijve/stramme spieren, op meerdere gebieden! Ik ben een hoogsensitief persoon en ervaar (emotionele en fysieke) pijn waarschijnlijk anders en intenser daardoor. Zowel geest als lichaam worden daardoor zwaarder belast. Daarnaast ben ik zeer enthousiast en geef mijzelf altijd voor de volle 100% in alles wat ik doe. Mijn rug en nek zijn gevoelige plekken in tijden van stress. Dus ik kan wel een extra steuntje gebruiken! De werking van dit supplement is complementair met de Deep Blue olie, dus een goede combinatie. En ik maak er sinds kort elke dag dankbaar gebruik van! (’s ochtends en ’s avonds 1 capsule). Het effect was voor mij binnen een dag voelbaar.

Dankzij een unieke blend (mix) van extracten van de Boswelia serrata (Indian Frankincense), Kurkuma en Gember en hun verzorgende eigenschappen op de spieren en gewrichten (ook in de Ayurvedische geneeskunst gebruikt), kan je meer vrijheid en functionaliteit ervaren.

Anti oxidanten

Polyfenolen zijn natuurlijke, krachtige anti-oxidanten met veel voordelen. En eigenlijk onmisbaar in deze stressvolle wereld. Zowel groene thee (catechine), rode wijn (Resveratrol), druiven- en granaatappelsap staan hier bekend om. Dit supplement heeft al deze krachtige en goede stoffen op een natuurlijke manier samengebracht, zonder dat je de schadelijke stoffen zoals alcohol, cafeïne of een te hoog suikergehalte erbij voor lief hoeft te nemen. En ik kan je zeggen, ik voel me geweldig erbij! En ik denk dat dit middel echt veel kan betekenen als je ondersteuning bij gevoelige spieren, pezen en gewrichten.

Aanbieding: Voor de helft van de prijs in combinatie met ‘Daily nutrient pack’ of  ‘Life Long Vitality pack’. Ik informeer je graag!
N.B. Vegetariërs zijn blij met de vegacapsules die dōTERRA gebruikt voor alle supplementen! 

Ga naar contact voor 25% korting op deze producten en meer!

Verkoopprijs Deep Blue 5 ml incl. BTW
Detailhandel: € 48,33
Groothandel: € 36,25
 
Verkoopprijs Deep Blue Rub 120 ml incl. BTW
Detailhandel: € 48,33
Groothandel: € 36,25
 
Verkoopprijs Deep Blue Touch 10 ml incl. BTW (verdund in roller)
Detailhandel: € 64,67
Groothandel: € 48,50
 
 
Verkoopprijs Deep Blue® Polyphenol Complex 60 st incl. BTW
Detailhandel: € 87,00
Groothandel: € 65,25

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik op deze site noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.