Gezins coaching

Gezinscoaching is leuk!
Ik geef je graag wat extra handvatten bij de opvoeding van je kind(eren). Zodat jullie nog meer van elkaar kunnen genieten! Ik ben zelf moeder van 3 heerlijke kinderen en we hebben 6 kleinkinderen, dus ik kan ook zeker uit ervaring spreken. Ook hebben we vroeger een aantal pleegkinderen en oppaskinderen verwelkomd in ons gezin.

Wil je meer weten over een leuke positieve manier van opvoeden? Ik ben naast Natuurgeneeskundig therapeut ook gediplomeerd Gezins- en kindercoach. En heb deze praktische online cursus gemaakt, geïnspireerd door het Virtues Project

Genieten en stralen, door het beste in jezelf en je kind naar boven te halen’, waarin je op een leuke en praktische manier vijf strategieën leert die je eenvoudig kan toepassen in je gezin. (ik heb veel ervaring opgedaan met cursisten)

Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken als het over opvoeden van kinderen gaat. In vreugde ontspannen genieten met en van elkaar is iets waar we allemaal naar verlangen.

Wat komt aan bod?

  • Hoe je jouw kinderen op een positieve manier kunt aanspreken en motiveren waardoor meer eigenwaarde en motivatie van binnenuit ontstaat.
  • We gaan kijken hoe je crisismomenten, ruzies en verzet, kunt omzetten in leermomenten en groei.
  • Veiligheid en duidelijke grenzen (afspraken) in een gezin zijn van groot belang, je leert hoe je dit het beste kunt aanpakken en opvolgen!
  • Tijd nemen voor jezelf, elkaar en genieten.
  • Leren om met aandacht te luisteren is een belangrijke vaardigheid waarmee we ook aan de slag gaan!

 

Hoe werkt het?

Er zijn 4 cursusdelen die je op je eigen tempo (per week of per maand) kan doorwerken, met elk een half uur begeleiding via Skype of videobellen (live of chat)

 

Investering:

2-3 uur en 75 euro per cursusdeel (inclusief een half uur Begeleiding met Videobellen).

Aanmelding: via contactformulier
o.v.v. Online cursus Genieten en stralen, door het beste in jezelf en je kind naar boven te halen’

 

Gezinscoaching en opvoedingsondersteuning thuis

Ik kan ook bij jou (en je partner) thuiskomen voor persoonlijke begeleiding. De kosten zijn dan 4 x 125 euro per sessie van 1 uur. Inclusief het cursusmateriaal.

 

Neem tijd voor kwaliteit, die mooie momenten voor jezelf en met je kinderen. 

 

BLOGS DIE JE ZULLEN AANSPREKEN