Natuurlijk Genezen

Ben je op zoek naar een prettige vorm van natuurlijk genezen? Wil je gericht en persoonlijk advies en ondersteuning met effectieve natuurlijke remedies?

Natuurlijk genezen gaat veel dieper dan alleen klachten bestrijden. Er is heling nodig in verschillende lagen: fysieke problemen, emotionele blokkades en geloofsovertuigingen over jezelf en anderen, bewustwording, verbinding en levensvervulling. Een holistische (de mens als geheel) benadering is erg belangrijk. Hiervoor ben je bij Gouden Horizon aan het juiste adres.

In het eerste consult gaan we samen kijken naar wat prioriteit heeft. Het lichaam laat ons weten wat nodig is door de signalen die het geeft met pijn en ongemak. Door mijn opleiding en ervaring kan ik dat ‘vertalen’. We gebruiken bijzondere analyse methodieken om te kijken wat de oorzaak is. De emotionele blokkades die in de weg staan voor de genezing, worden duidelijk en kunnen nu worden aangepakt.

Je gaat naar huis met een duidelijke analyse en gericht advies voor: voeding en natuurlijke remedies. Ook laat ik je graag kennis maken met één of twee ondersteunende pure Essentiële oliën. Als het nodig is geef ik je ook nog een opdracht mee om beter in je energie te komen.

 

Natuurlijk genezen

Dus even op een rij, we werken aan jouw genezing door:

  • een gezond en op jouw wensen en klachten gericht voedingsplan
  • behandelen van oorzaken en/of aanleidingen van lichamelijke en emotionele of geestelijke klachten
  • remedies ter ondersteuning van jouw gezondheid, persoonlijkheid en karaktereigenschappen
  • gerichte opdrachten om beter in jouw eigen energie te komen

Het is belangrijk om te weten dat ik aanvullend werk als Natuurgeneeskundig therapeut. Dat wil o.a. zeggen dat je niet met reguliere medicatie of artsenbehandeling moet stoppen.

Mijn cliënten zijn erg tevreden met de doeltreffendheid van mijn aanpak. Ik kijk er naar uit om ook iets voor jou te mogen betekenen! Het leven is er om van te genieten! 

Wil je graag beter voelen? Meer energie en kracht ervaren? Heb je behoefte aan oprechte persoonlijke aandacht en gericht advies? Neem dan gelijk contact op!

 

BEST analyse:

Tijdens het consult kun je ook kiezen voor een BEST analyse. BEST staat voor Basic Emotional Structuring Test.

Dr. Hallym Calehr, heeft dit ontwikkeld. Hij bracht in deze test de psychoanalyse van Freud samen met de basisprincipes van Ayurveda, de traditionele Chinese geneeskunde, de 5 elementenleer en homeopathie.
BEST geeft binnen een paar minuten inzicht in iemands persoonlijkheidsstructuur.

Erg bijzonder is dat de diverse middelen waar ik mee werk, naar keuze kunnen worden ingezet. Zoals Bachremedies, Aromatherapie, muziektherapie, edelstenen, homeopathie, fytotherapie en dieet.
Deze test kan niet vanaf een plaatje, de poppen (bustes) die ik heb, zijn driedimensionaal. Dus alhoewel we ook online kunnen afspreken, moet deze test persoonlijk en LIVE worden gemaakt.

 

Investering: € 155 euro voor het eerste consult plus Anamnese. Plus desgewenst een bijpassende Essentiële olie ter kennismaking.

Daarna € 75 per uur.

Telefonische of  begeleiding met videobellen is ook mogelijk.

 

Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die ik noem, zijn geen officiële geneesmiddelen en staan als zodanig ook niet geregistreerd.