Gezondheidscheckup: APK met herfstaanbieding

APK staat nu ook voor ‘Annettes Periodieke (gezondheid) Keuring’

Deze gezondheidscheckup of herfst APK is een volledig Natuurgeneeskundig gezondheidsconsult, waarin je mijn advies krijgt voor je gezondheidsklachten, voeding, lifestyle en emotionele balans. je krijgt een uitgebreide lijst om in te vullen die we naderhand in het consult bespreken. Je hebt tijd om al je vragen te stellen en je zult weer energie voelen om de komende tijd verder te gaan. Ik gebruik daarbij altijd essentiële oliën, die ook mij enorm helpen en hebben geholpen in mijn persoonlijke weg naar meer balans voor lichaam en geest.

Essentiële oliën die je ondersteunen

Steeds meer mensen weten dat Essentiële oliën geweldig kunnen ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel vlak. De veilige en natuurlijke effectiviteit van een dōTERRA olie is eenvoudig toe te passen en het ruikt (vaak) nog heerlijk ook! Als het niet lekker ruikt, is het NIET dat je deze olie niet moet gebruiken. Juist wel, maar met beleid en met wat coaching van mijn kant. Er zijn patronen in je hersenen die je nog flinke stress geven bij een bepaalde suggestie. (Essentiële Oliën kan je o.a. ook zien als positieve suggesties waar het lichaam dankbaar gebruik van maakt.) Dus begin rustig met deze olie verdund te gebruiken onder je voeten bijvoorbeeld. En lees er eens wat meer over de werking, dat geeft je vaak goede inzichten!

De Kracht van Essentiële olie is groot

De Kracht van Essentiële olie is groot, je hebt maar weinig nodig en dus is het heel zuinig in gebruik. Om een voorbeeld te geven: je hebt 15 kg lavendel bloemetjes nodig om 15 ml pure lavendel etherische of Essentiële olie te maken. Dit is vluchtige olie en in de pure vorm zit er dus geen olie bij! In de Touch versies wel, daarin is de Essentiële olie al verdund met kokosolie en direct klaar voor veilig gebruik! Ook voor kinderen!

Gratis gezondheidscheck of APK én voordelig oliepakket in één

Als je nu bij mij inschrijft met deze huisapotheek als vaste klant (geen verplichtingen, je krijgt je eigen bestelsite en altijd 25% korting) met een GRATIS gezondheidscheck up.

Basiskit (volledige huisapotheek aan olie (9 x 15 ml en 1 x 5 ml) inclusief een diffuser met licht en tijdsinstelling.

Gun jezelf dit bijzondere cadeautje van de Natuur ! (do= cadeau TERRA= aarde)
Jouw investering voor jezelf is € 280,50 (incl. verzending). Jouw voordeel voor de olie en diffuser alleen is dan al meer dan 100 euro!
Kijk hier voor een duidelijk overzicht wat je allemaal nog meer kunt doen met deze heerlijke oliën!
Neem snel contact op! Je ontvangt bij dit pakket een volledige APK van 1,5 uur (twv € 155) gratis

Je kunt ook met een kleiner pakket instappen. Je ontvangt dan 45 min consult gratis.

Bestellen

Je kunt deze fijne oliën ook zelf bestellen op: www.mydoterra.com/annettevanderput . Ik help je graag met bestellen, bel of whatsapp mij gerust. Ook als je nog vragen hebt of advies nodig hebt.

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik op deze site noem, zijn geen officieel geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.