Gouden Horizon Lifestyle

Mijn lifestyle bestaat uit Essentiële olie, aandacht, gezonde voeding en natuurgeneeskunde. Toen ik 6 jaar geleden kennis maakte met 100% Pure Essentiële oliën, ontdekte ik dat er ook een eenvoudige en prettige manier was om mijn lichaam in balans te krijgen. Dat was een opluchting! Essentiële of etherische oliën zijn heerlijk geurende, bijzondere natuurlijke krachtbronnen en veilig in gebruik. Voor mij zijn ze niet meer weg te denken in mijn dagelijkse leven en dat van mijn (klein)kinderen. En ik mag wel zeggen dat ze een bijzonder passie en lifestyle in mijn leven zijn.

 

Behoefte aan persoonlijke aandacht

Toen onze kinderen nog jonger waren, heb ik mogen ervaren dat kinderen een duidelijke spiegel kunnen zijn van je eigen innerlijke behoeften. Ik heb toen veel geleerd (in cursussen en opleidingen) over familie opstellingen, gezinscoaching en diverse opvoed methodes. Ik weet nu dat als die behoeften oprecht aandacht krijgen, er meer heling mogelijk is.

In die tijd was ik ook apothekersassistente en zodoende weet ik wel een en ander over medicijnen. De ontdekking dat synthetische geneesmiddelen (vaak nagemaakt vanuit de Natuur) niet in staat zijn het lichaam optimaal te ondersteunen om te genezen, vond ik moeilijk. Symptomen bestrijden en ook de nadelige bijwerkingen weer moeten behandelen en dit te moeten uitleggen, was niet mijn ding. Dus ik ben na 10 jaar gestopt om dit te moeten adviseren. Ik wilde mensen écht helpen. Ook met meer aandacht, want daar was ook weinig tijd voor.

Vandaag de dag zie ik nog steeds een schrijnende behoefte aan oprechte persoonlijke aandacht en effectief advies i.p.v. een computer protocol. Daarin wil ik een verschil maken. Mijn visie voor Gouden Horizon: een warmere toekomst met meer perspectief, overzicht en uitzicht!

 

Natuurgeneeskunde en gezonde lifestyle

In mijn studie Natuurgeneeskunde leerde ik nog veel meer. O.a. dat een gezonde, basische (meer op planten gebaseerde) voeding een grote impact op je gezondheid. Maar ook dat emotioneel welzijn enorm van belang is voor je welbevinden.

Ik heb mij in vele remedies verdiept, Bach Remedies, Royal Remedies, Edelstenen, Schüsslerzouten, Homeopathie, fytotherapie en de MediZimm middelen. Allen werken dmv wat de Natuur ons te bieden heeft en wordt versterkt door hun eigenschappen en energiefrequenties die ook onze psyche en emoties positief kunnen beïnvloeden. Ik ben blij dat ik nu ook een bijzondere meting/analyse kan maken op het gebied van vele van de bovenstaande remedies met mijn Resonance apparaat. Dit biedt jou nog meer helderheid en houvast voor je groeiproces.

 

Praktisch en deskundig advies

Je krijgt bij Gouden Horizon praktisch en deskundig advies over je gezondheidsklachten, emotionele en dagelijkse uitdagingen. Ik wil jou graag wegwijs maken in het effectieve en plezierige gebruik van gezonde voeding en Essentiële olie en frequentietherapie. In mijn praktijk kan ik jou de warme aandacht geven die je verdient!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en advies.