Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën

Een online cursus die iedereen kan volgen

Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën

Ik heb afgelopen jaren, met veel passie, drie delen van mijn e-boek ‘de Kracht van Essentiële oliën’ en bijbehorende cursusmodules geschreven. De 3 delen gaan over emotionele balans, de heling van het innerlijke kind en chakra en engelenenergie. Hierin geef ik uitleg en diepere betekenis aan de affirmatie kaarten die ik met een transformatieconsult met mijn klanten gebruik.

Let op! Je kunt er ook voor kiezen om alleen de 1e module te volgen! Deze gaat dieper in op emoties en (h)erkenning daarvan. En de relatie die dit heeft met je gezondheid en de meridianen die hierbij horen. Met behulp van de oliën krijg je krachtige handvatten om je emoties om te zetten tot actie en persoonlijke groei! Je leert de essentiële oliën beter kennen en op een dieper niveau in te zetten voor jezelf en anderen.

Wat kan deze online jaarcursus voor je betekenen?

 • Je krijgt inzicht en herkenning in de verschillende emoties die gekoppeld zijn aan de 14 meridianen.
 • Je leert de ‘masterpoint methode’ die je helpt om meer in balans te komen met behulp van bijpassende essentiële oliën en een bekrachtende affirmatie.
 • Je leert om de beschermingsmechanismes te herkennen, die je hebt opgebouwd als kind en hoe deze invloed hebben op je leven nu.
 • Je leert hoe je negatieve patronen kunt doorbreken met behulp van essentiële oliën.
 • Je krijgt inzicht over je energetische systeem, de chakra’s en bijbehorende oliën en engelenenergie.
 • Je leert hoe je een veilige verbinding kunt maken in jezelf en je omgeving met behulp van verschillende oliën.
 • Je ontdekt hoe je toegang krijgt tot meer energie, balans en heling, als je de essentiële oliën gericht weet toe te passen.
 • Je zult ervaren wat een rijkdom je in jouw doterrawinkel (of reeds in jouw kast) hebt. Veel mensen pakken automatisch steeds naar dezelfde oliën, maar als je weet wat je er mee kunt doen, ga je ze nog veel meer waarderen en gebruiken.

De cursus bestaat uit 3 modules die hieronder beschreven worden:

Module I – Emotionele balans

 

In module I, bestaat uit 14 hoofdstukken. Elke week word je geïnspireerd met een verschillend thema in de emotie verwerking.
Je leert over de 14 energiebanen, of meridianen, die duidelijkheid geven over lichamelijke klachten.
Net als pijn is een emotie een signaal, waar je actie voor nodig is.
Elke emotie kan je onderzoeken en helen in jezelf door meer inzicht, affirmaties en bijpassende essentiële olie suggesties die ik noem.

 

De volgende meridianen met bijbehorende emoties komen aan bod:

Blaas meridiaan: Onzekerheid versus Zelfvertrouwen

Galblaas: Frustratie versus Verantwoordelijkheid (voor jezelf)

Maag: Zorgen versus Vertrouwen met duidelijke grenzen

Gouverneursvat: Stress versus Onbezorgdheid (stressvrij)

Conceptievat: Emoties onderdrukken versus Authenticiteit

Nier: Angst versus Vrijheid

Lever: Boosheid versus Vrede

Milt: Gebrek aan zelfvertrouwen versus Eigenwaarde

Long: Verdriet versus Plezier/Speelsheid

Dikke darm: Rigiditeit versus Daadkracht

Kringloop: Onderdrukte seksualiteit versus Zelfacceptatie

Drievoudige verwarmer: Twijfel versus Actie

Hart: Afwijzing versus Liefde

Dunne darm: Uit evenwicht versus Dankbaarheid

Module II – Heling van het Innerlijke kind

Deze module gaat over de ontwikkeling en basisbehoeften die je als kind nodig hebt, maar soms niet voldoende hebt ontvangen.
Hierdoor bouw je een beschermingsmechanisme op (EGO), die beïnvloedt hoe je reageert op situaties van alledag. Dit mechanisme is voor iedereen nodig. En bepaalt ook grotendeels je karakter, maar hierin kan je groeien. Het is heel waardevol om hier naar te kijken. Je zult dan inzien dat je kwetsing in het verleden gevolgen heeft voor hoe je je NU voelt en gedraagt. Essentiële olie kan helpen met heling en oude patronen te doorbreken, waardoor je meer vrijheid ervaart!

Je krijgt 20 hoofdstukken met onderwerpen zoals basisveiligheid, zorg, waardering, aandacht, goedkeuring, respect, keuzevrijheid, expressie, kwetsbaarheid, aanmoediging en nog veel meer!

Module III – Chakra’s en Engelenenergie

Je kunt in deze module leren over de thema’s van de chakra’s.
Aan bod komen de 7 hoofdchakra’s met nog 6 extra hulpchakra’s die krachtig en ondersteunend werken. Je krijgt in deze module ook de verbinding te zien met de meridianen en de innerlijke kind behoeften. 

Je ontvangt weer mooie affirmaties en bijpassende oliën, die je kunt toepassen om je chakra’s in balans te krijgen en je energie te verhogen.

Het chakra systeem is een energie regelsysteem en kan zich aanpassen aan de tijd. Hiervoor is er eerst de belangrijke verbinding nodig tussen de wortel, hart en kruin chakra. Als er een veilige verbinding komt met jou en de aarde, jou en andere mensen en met jou en de kosmos (of het Hoogste bewustzijn), kunnen makkelijker nieuwe chakra’s open gaan. Hierdoor worden we in staat gesteld meer informatie te verwerken (erg prettig voor hooggevoelige mensen) en hebben we de mogelijkheid om ook het collectieve bewustzijn naar een hogere trillingsfrequentie te brengen. Dit zal ook de wereld en onze samenleving positief veranderen.

Als extra heb ik ook voor de liefhebber, informatie over Engelenenergie toegevoegd. Zo mooi als je open kunt staan voor hulp uit de vijfde dimensie. 

 

Ga mee op reis en leer jezelf en de oliën beter kennen! 

Ook jij kunt starten met deze complete online cursus ‘Heling en Emotionele Balans met Essentiële oliën’.

Gedurende 48 weken, ga je elke week gericht oefenen met een olie en een thema, zodat er meer emotionele balans komt.
Dit zal ook je algehele gezondheid verbeteren.

Een greep uit de ervaring van cursisten:

🌟  “Ik ben vooral erg blij met alle informatie. Soms misschien wat veel, maar zoveel mensen zoveel mogelijkheden. Ik merk dat voor mij de transformatie gesprekken vooral meerwaarde hebben. Wat een mooie dingen komen daar naar voren. Erg dankbaar hiervoor.”

🌟   “Ik krijg meer inzicht in mezelf, in patronen die onbewust nog doorspeelde in mijn leven. Er zijn heel veel transformaties/veranderingen aan de gang o.a. ook door het overlijden van mijn vader. Ik pak nu veel sneller de oliën om mij te ondersteunen in dit proces, en dit geeft mij wel meer rust.”

🌟   “Ik ervaar meer rust in mijn zijn. Er komt steeds meer berusting en vertrouwen dat ik wie ik ben, waar ik voor sta, mij voor inzet, kortom mijn zijn iemand van waarde ben. Waardevoller dan ik mijzelf ooit heb durven toekennen. Dit geeft rust, een intense rust die mij meer dan ooit doet genieten van al het moois wat mij reikt. Al het moois wat ik mag beleven en meer dan bewust mag ervaren. Dit is zo’n mooi gevoel dat ik niet de juiste woorden kan vinden om te vertellen hoe gelukkig ik ben dat jij met al je kennis, jouw persoonlijkheid, jouw warmte mijn pad kruiste en mijn eigenwaarde keer op keer doet laten groeien.”

Doe je mee?

Je hebt 2 opties, zodat je kunt kiezen welke manier van leren het beste bij je past:

In het intensieve traject krijg je naast de cursusomgeving, community en WhatsApp contact, een aantrekkelijke korting op de krachtige transformatieconsulten. Dit traject is vooral voor jou als je graag door mij (Annette) persoonlijk gecoacht en begeleid wilt worden. Veel cursisten zien dit als een grote meerwaarde voor hun transformatie.

Ik hoop dat ik je mag ondersteunen met dit mooie Gouden Horizon online cursus programma en dat jij dit kunt/wilt investeren voor je Zelf. Ik vertrouw erop dat ook jij het belangrijk vindt om jezelf meer te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Ik wens je in elk geval bijzondere transformaties toe, hoe je dit ook gaat invullen.

Klik hier voor de gratis proefles

Cursus opties

BASIS

Begeleiding door community

 • Toegang tot je persoonlijke cursus omgeving
 • Toegang tot een online community met mede cursisten
 • Gratis 3 e-boeken
 • WhatsApp contact voor persoonlijke vragen
 • Maandelijkse online bijeenkomst 

INTENSIEF

Begeleiding door Natuurgeneeskundig therapeut

 • Toegang tot je persoonlijke cursus omgeving
 • Toegang tot een online community met mede cursisten
 • Gratis 3 e-boeken
 • WhatsApp contact voor persoonlijke vragen
 • Maandelijkse bijeenkomst via Zoom
 • 10x persoonlijk Transformatieconsult van 45 minuten met Annette (3x per module en 1x na afsluiting van de cursus)

Bestellen

BASIS

INTENSIEF

Compleet

Alle modules in één keer betaald.
Bespaar 10% t.o.v. losse modules.

Per module

Prijs per losse module. Geen verplichting tot het bestellen van volgende modules.
Je begint met Module 1.