Holiday Peace & Joy voor een relaxte kerst

Holiday Peace voor diepe ontspanning en loslaten

Holiday Peace is een heerlijke essentiële olie samenstelling die bestaat uit: Siberian Fir, Grapefruit, Douglas Fir, Himalayan Fir, Frankincense en Vetiver!
Deze heerlijk geurende oliën helpen je om in de komende wintertijd meer energie vrij te maken om bij te komen en oude dingen los te laten.

SAMENSTELLING

Siberian Fir en de verschillende andere Fir (Dennenboom) soorten in deze olie, zijn behulpzaam om (voor)ouderlijke patronen te doorbreken. Dus die dingen die in je familie moeilijk zijn. Maar ook omdat je dan meer introspectie kunt ervaren, waar de wintertijd voor is. Denk maar aan de bomen, die verzamelen hun energie ook in de wintertijd. Ze hoeven geen voeding te geven aan de bladeren en lijken even stil te zijn om daarna in de lente weer tot volle bloei te komen.
Grapefruit helpt je om beter naar je lichaam te luisteren.
Frankincense ondersteunt je om verborgen waarheden aan het licht te brengen. 
Vetiver geeft je een kalm en geaard gevoel.

Als je je uitgeput voelt, zal deze Holiday Peace je herstel ondersteunen en meer rust en vrede geven. Ook is het een fijne olie bij meditatie.

TOEPASSINGEN:

Verspreid om de stemming te verbeteren en een serene sfeer te creëren, tijdens de drukke feestdagen.
Breng een tot twee druppels aan op een dolomiet- of klei-ornament. Dit voegt een vleugje extra feestelijke sfeer toe aan het huis.
Maak een spuitflesje klaar met een paar druppels Holiday Peace in water en vernevel dit in je huis voor een aardende, bosachtige geur.
Druppel wat in de WC voor een heerlijk fris geurend toilet!

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

In diffuser: gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van jouw keuze. (Ik informeer je graag over een passende diffuser bij je bestelling!)
Lokaal gebruik: breng één tot twee druppels aan op het gewenste gebied. Verdun met dōTERRA Gefractioneerde Kokosolie om gevoeligheid van de huid te voorkomen. Lekker als massage olie voor vermoeide spieren en kan ook goed onder de voeten voor een fijne nachtrust. Bij kinderen altijd goed verdunnen! (vraag evt om advies!)

Holiday Joy voor een fijne verbinding met jezelf en anderen

Holiday Joy is naast de Holiday Peace een mooie ondersteuning, omdat die je vooral helpt in de interactie met andere mensen.
Je voelt je veilig en verbonden en daardoor meer in balans en blij! Je ervaart dat je jouw grenzen beter kunt aangeven. Als je ‘beker’ vol is, kan je vanuit overvloed delen. Je voelt minder noodzaak om jezelf te verdedigen en dat voelt heel goed!
Geen schuldgevoelens meer! Gewoon lekker genieten!!

SAMENSTELLING

Deze samenstelling heeft de volgende oliën: Siberian Fir, Wild Orange*, Clove*, Cassia, Douglas Fir, Nutmeg* en Vanilla*. Lijkt wel ietswat op de Cheer dus. (Zie overeenkomsten*) Geen Cinnamon maar wel Cassia!
Meer info over deze olie.

Leuk decembercadeautje

Speciaal voor jou een gratis kort consult. Waar je nog meer kunt leren over emotionele balans. En hoe essentiële olien je kunnen ondersteunen bij intense emoties en drukke tijden.

Bestellen van Holiday Peace & Joy

Holiday Peace voor een feestelijke prijs: € 32,50

Holiday Joy ook mét korting: € 32,50

Kerstprijs: Samen mét gratis verzending: € 65 (dus incl. verzendkosten € 8,47) via contactpagina bestellen

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik soms noem,  zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.