In Tune, meer focus en rust

In Tune

Focus of aandacht hebben is soms lastig. Kom met je hoofd uit de wolken of je gepieker en ervaar meer rust, helderheid en concentratie in jouw hoofd met In Tune, een bijzondere samengestelde Essentiële olie! Speciaal voor hooggevoelige of prikkelgevoelige personen. Overdag meer aandacht, ’s nachts beter slapen.

Deze samengestelde olie bevordert een kalm, gericht en evenwichtig gemoed. Dat is wel prettig in deze stressvolle wereld. Veel van de oliën in deze samenstelling bevatten een hoog gehalte aan sesquiterpenen, die de bloed-hersenbarrière kunnen passeren om de cellen in de hersenen te bereiken. Onderzoek laat zien dat deze sesquiterpenen ook bloeddrukverlagend (als het te hoog is), kalmerende en rustgevend zijn. Ze zorgen dat er meer zuurstoftoevoer rondom de pijnappelklier en hypofyse komt, waardoor deze beter kunnen functioneren. Herkenbaar ook door hun sterke aroma.

Toepassing

Deze olie zit in een roller. Je gebruikt het simpel door het overdag meerdere malen in je nek te smeren en ’s avonds (ook) onder je voeten. De olie kan je ook in je handen smeren en dan een kommetje van je handen maken en het voor 20 seconden inademen.

Te veel gebruik kan overgevoeligheid van de huid geven, verdunning is dan gewenst!

De Essentiële oliën in In Tune

Amyris (West Indian Sandalwood): bevat een hoog gehalte aan sesquiterpenen en bevordert kalmering en ontspanning door stress en spanning.

Patchouli: heeft een sterk kalmerend, ontspannend effect en wordt gebruikt om angstaanvallen en depressieve gevoelens te verminderen. Ook Patchouli heeft een hoog gehalte aan sesquiterpenen, die ook een sedatief effect hebben.

Frankincense: wordt ingezet om het geheugen op te frissen, mentale vermoeidheid te verminderen en de concentratie en energie te verhogen. Erg goed behulpzaam bij depressieve gedachten en kalmering/slaap.

Lime: geeft met zijn friss aroma weer nieuwe energie, waardoor uitputting, depressieve gevoelens en lusteloosheid verminderen. Ook goed inzetbaar bij angst en zorgen.

Ylang Ylang: heeft kalmerende en rustgevende eigenschappen die vaak worden gebruikt bij angst .

Hawaiian Sandalwood: is een essentiële olie die vaak wordt gebruikt voor meditatie en beter concentratie. Ook deze olie heeft sedatieve, kalmerende eigenschappen.

Roman Chamomile: de invloed van Kamille is kalmerend en ontspannend. Vooral ook bij irritatie en nervositeit bij kinderen veilig in te zetten, in het bijzonder bij hyperactiviteit van prikkelgevoelige kinderen. Werkt ook goed bij volwassenen die niet kunnen ontspannen (slapen) door te druk in hun hoofd te zijn.

Emotionele ondersteuning voor meer concentratie en rust

In Tune helpt je beter te richten, focus te hebben. Dit gebeurt door je gedachten te kalmeren en innerlijke rust te bevorderen. Deze samengestelde olie maakt het rustig in je hoofd en je komt dichter bij jezelf, waardoor je meer innerlijke vrede ervaart. Speciaal behulpzaam voor mensen die met hun gedachten overal tegelijk heengaan. Het helpt je meer aanwezig te zijn voor wat er NU gebeurt en af te maken waar je mee bezig bent en werkzaamheden niet uit te stellen. Focus Blend helpt bij concentratie en bij dagdromen en als je jezelf teveel in fantasie te verliest of daarin vlucht.

Je ziel wordt meer volledig bewust van je fysieke lichaam en de fysieke omgeving, waardoor je de realiteit van het leven beter overziet en aankunt. Door meer in het hier en nu te leven, ervaar je meer bewustwording en wordt meditatie eenvoudiger. In Tune geeft stabiliteit en aarde-energie zodat je weer kunt landen, steviger kunt gaan staan en er een gezonde en evenwichtiger verbinding tussen lichaam en geest ontstaat.

Probeer dit eens:

  1.  Gebruik de volgende keer dat je voor een test studeert of langdurig (dradig) materiaal moet lezen de InTune Focus-blend aan. Rol eenvoudig de olie op je slapen en achter in je nek om je te helpen concentreren. 
  2. Onze gedachten worden soms zo rommelig dat het absoluut noodzakelijk is om even een ​​pauze te nemen en je geest te zuiveren. Als je merkt dat je mentaal overweldigd wordt met te veel gedachten, breng dan de InTune aan op je polsen of op de rug van jouw handen en adem diep in om een ​​gevoel van helderheid te bevorderen.
  3. Ken je dit? Je bent halverwege de werkdag en je bent net klaar met lunchen. Nu ga je weer aan het werk. Na een paar minuten werken merk je echter dat je focus afneemt en je in een middagdip terechtkomt. Om het gevoel van focus te behouden en te versterken, gebruikt je InTune aromatisch. Rol wat olie in je handen een maak een kopje van je handen over je neus. even lekker inademen. De InTune-olie helpt je om weer op je taak gefocust te blijven en je middagdip gedag te zeggen. Rol ook wat op je polsen en je bent weer zo fris als een hoentje!
  4. InTune is ook een heerlijke meditatieolie! Rol wat olie op je derde oog en kroonchakra, en in je handen om te ruiken!

In Tune Bestellen

Verkoopprijs incl. BTW
Detailhandel: € 50,00
Wholesale: € 37,50

Je kunt deze bijzondere samengestelde Essentiële olie bestellen in mijn webshop. Of meer eenvoudig via het contactformulier. Stel gerust ook je vragen, ik geef graag advies en denk met je mee.

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils 

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik op deze site noem, zijn geen officieel geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.