Salubelle: Inzicht door reflectie en actie

Inzicht

Een belangrijk inzicht in mijn leven is het feit dat mijn eigenwaarde niet afhangt van wat anderen van mij vinden. Natuurlijk, dat ‘weet’ iedereen, maar je voelt het niet altijd zo, vooral niet als je je gekwetst voelt of uit balans bent door emotie en verdriet. Het is belangrijk om je grenzen duidelijk aan te geven, om ongeacht wat de ander vindt, voor jezelf op te komen en jezelf waardevol achten. Dat wil niet zeggen dat die ander die grenzen leuk vindt en dat maakt het nog wel eens lastig.

Toch denk ik dat er een mogelijkheid is om elkaar én onszelf lief te hebben, zoals we zijn. Het is vooral behulpzaam, als we de focus of aandacht meer richten op de goede eigenschappen die in iedereen aanwezig is! Kijken naar wat er WEL is.

Daarom vind ik deze deugden reflectiekaarten (copyright en te bestellen via Act on Virtues) altijd zo waardevol! Als je één van de suggesties van de deugdenkaart hiernaast oppakt deze week, zal je de eigenschap inzicht vergroten! Ik vind deze wel mooi: ‘Ik zoek de volledige informatie’. Daar houd ik van, want ik ben een zoeker!

Maak een nieuwe start

Iedereen heeft andere verwachtingen en een andere norm in hoe de mens zich moet gedragen of aanpassen. Let op het gevoel (valkuil) dat je vooral de ander wil behagen, omdat je dan lief gevonden wordt. Ik heb geleerd mijn eigen integriteit te volgen. En die ander mag dat dus ook!

Soms kunnen mensen bot overkomen of begrijp je hun gedrag niet. Meestal is dit een bescherming tegen eerdere gekwetstheid of het leegtrekken van hun energie. Mensen proberen ook soms (onbewust/ongemerkt) energie te ‘stelen’. Dit gebeurt door elke keer maar dezelfde dingen naar boven te brengen en niet te vergeven. Of door aandacht te blijven vragen, zonder zelf actie te ondernemen. In mijn opinie moet je je daar wel voor wapenen of beschermen. Want zelf actie ondernemen is van belang, niet blijven hangen in verwachten/hopen/verlangen of eisen van anderen.

‘Wanneer reflectie en actie verbonden zijn, komt de mens tot nieuw handelen.’
Ik houd van een nieuwe start en elke dag is er weer een!

Essentiële olie ter ondersteuning van meer inzicht

Salubelle is emotioneel gezien de olie van intuïtie en spiritueel inzicht. Daarnaast haalt het ook je innerlijke schoonheid en jeugdigheid naar boven! Erg goed voor een jonge uitstraling dus! Als je van elke dag een nieuw begin maakt en zo in het leven staat, krijg je meer innerlijke visie en inzicht. Omdat de aandacht naar NU gaat. En je jezelf meer opent.

De olie Salubelle heeft een bijzondere samenstelling. Hoge energetische oliën zoals Frankincense en Rose, zijn gecombineerd met Myrrh en Sandelwood die meer aarding geven. Immortelle moedigt je aan om positief te blijven en helpt je om jouw geloof, hoop, dankbaarheid, liefde, vriendelijkheid, geduld en vertrouwen te ontwikkelen. Het is daarom ook een mooie olie die gedachten zal verstillen en innerlijke groei bevordert door een hoger bewustzijn. Krachtig maar toch zacht, helpt Salubelle met inzicht en licht en het zal je helpen ontmoediging en stress om te zetten in vertrouwen, troost en hoop.

Deze olie helpt je dus inzicht te krijgen en negatieve patronen, gedachten en beperkende overtuigingen los te laten. Het brengt rust en comfort terug door transformatie van negatieve patronen, zodat spirituele groei weer mogelijk is.

Anti-Aging Samenstelling

Immortelle heet nu: Salubelle

Salubelle is een melange van zeldzame essentiële oliën met krachtige vernieuwende eigenschappen, die door de geschiedenis heen gebruikt zijn voor huidverzorging en schoonheidsverfraaiing . Salubelle is samengesteld om de huid te beschermen tegen UV stralen, bevordert herstel bij kleine huidontstekingen, geeft voeding aan de huid en helpt bij het verminderen van gevoelige huidplekjes. Deze olie kan een belangrijke bijdrage hebben in het vertragen van het verouderingsproces. De oliën die in deze samenstelling aanwezig zijn helpen de huid regeneren op cellulair niveau. Met Salubelle verbetert het uiterlijk, je huid ziet er sterker, stralend en jong uit.

Ingrediënten: Frankincense, Hawaiian Sandalwood, Lavender, Myrrh, Helichrysum en Rose.

Tip: Breng deze olie aan op de huid in combinatie met je dag of nachtcrème.

Meer diepgang over Salubelle (vroeger heette deze olie Immortelle) en andere Essentiële oliën kan je leren in mijn e-cursus.

Bestellen

Je kunt deze Salubelle (roller) en andere olie bestellen met 25 % korting. Neem contact op via de contactpagina.

Verkoopprijs incl. BTW roller 10 ml € 121,00
Jouw Kortingsprijs: € 90,75 (Je betaalt € 8,50 voor bestel en verzendkosten)

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik soms noem,  zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.