Kortingspakketten

Korting op hoogwaardige, pure CPTG essentiële olie

Er zijn 2 fijne kortingspakketten die ik graag met je bespreek: Jij krijgt 25% korting op hoogwaardige pure CPTG essentiële olie, als je bij mij een Family óf Home Essentials Kit aanschaft. Een complete thuisapotheek van de Natuur haal je nu eenvoudig in huis. Mét mijn gratis begeleiding als Natuurgeneeskundig therapeut voor deze prachtige zelfzorg. Je kunt ook samen met mij je eigen pakket aanschaffen. Vaste klanten betalen dan eenmalig € 24,20 voor 25% korting.  Graag even contact opnemen voor een bestelling. Je krijgt dan toegang tot een eigen bestelsite.

Het CPTG™-proces betekend dat er geen toegevoegde vulstoffen, synthetische ingrediënten of schadelijke stoffen in onze essentiële oliën zitten die hun doeltreffendheid zouden verminderen. dōTERRA onderwerpt alle producten en verpakkingen aan een reeks testen om een lange en effectieve houdbaarheid te garanderen. Dit protocol verzekert werkzaamheid, zuiverheid en consistentie van batch tot batch.

Vergelijk met andere oliën op de markt is er eigenlijk niet, want de oliën die ik hier aanbeveel zijn 100% pure essentiële oliën en geheel zonder enige verontreiniging en (ook geen natuurlijke) toevoegingen! Ze hebben daarnaast voor mij een therapeutische waarde die ongekend is. En dus goed inzetbaar om je lichaam optimaal en veilig te ondersteunen. In veel gevallen mag je ze ook innemen, zo zuiver is het. (Kan je beslist niet bij andere merken zonder meer doen.) Je hebt maar 1-2 druppels nodig per keer. (3-4 x per dag in acute gevallen) 15 ml bevat ongeveer 220-270 druppels.

Family Essentials Kit (kleine huisapotheek)

De Family Essentials Kit kost € 147,50 inclusief verzending en gratis vaste klanten korting. Dit pakket is een aanrader om voordelig kennis te maken met de basis oliën. Het heeft een waarde van 169 euro en komt met twee gratis handige meeneem flacons met Peppermint en Onguard balletjes . Ook ontvang je 25% korting op vervolgbestellingen, via een eigen bestelsite.
Deze Family Kit bevat 10 basis oliën, die een complete huisapotheek vormen, in speciale 5 ml flesjes. Dit betekent nog geen 15 euro per flesje. Normaal zijn ze in 15 ml verkrijgbaar. (Voor een overzicht van de beschrijvingen van de olie klik hier.)

Home Essentials Kit (grote huisapotheek)

De Home Essentials Kit heeft nog veel meer voordeel. 2=3 met gratis diffuser!
Je betaalt slechts € 280,50  (inclusief verzendkosten) en krijgt alle 10 basis oliën in 15 ml (Deep Blue blijft 5 ml) dus 3 x zoveel olie dan als de Family Physician Kit, mét een gratis Lotus Petal diffuser (twv € 62,92) . Bij deze kit heb je ook het recht om altijd 25% korting te ontvangen op vervolg bestellingen.

Dit zijn de publieksprijzen van de 10 basisoliën. (Met een Family Essentials Kit of Home Essentials Kit, ontvang je direct 25% korting, ook op vervolgbestellingen!)

€ 96,67 pure  Frankincense 15 ml (met 25% korting is dat maar € 72,50)

€ 31,00 pure Lavender 15 ml (kortingsprijs: € 23,25)

€ 15,33 pure Lemon 15 ml (kortingsprijs: € 11,50)

€ 25,67 pure Melaleuca 15ml (kortingsprijs: € 19,25)

€ 36,33 pure Oregano 15 ml (verdunnen met Kokosolie! Of met capsule innemen) € 27,25 met 25% korting

€ 28,33  Peppermint 15 ml (kortingsprijs: € 21,25)

Bijzondere samengestelde olie van DōTERRA, bestaande uit verschillende pure en 100% Essentiële olie:

€ 31,33 Air 15 ml (niet om in te nemen!) Kortingsprijs: € 23,50

€ 48,33 ZenGest 15 ml (kortingsprijs: € 36,25)

€ 48,33 On Guard 15 ml (kortingsprijs: € 36,25)

€ 48,33 Deep Blue (deze komt alleen in 5 ml en mag je niet innemen) Kortingsprijs: € 36,25

Zoals je ziet lopen de prijzen zeer uiteen en daaraan kan je ook zien dat elke olie zijn eigen waarde heeft. Als je in de winkel diverse oliën voor één en dezelfde prijs ziet, is dit echt geen pure essentiële olie. De prijs is o.a. afhankelijk van de beschikbaarheid en de arbeidsintensiviteit van het oogsten die meer dan Fairtrade is. (Co-Impact Sourcing). Kijk ook eens op www.sourcetoyou.com

Bestellen

Bestellen kan via mijn webshop. Heb je wel interesse maar nog meer vragen? Laat een berichtje achter bij contact. Of bel mij gewoon. Ik help en adviseer je graag bij je bestelling! Vaak is dat sneller en eenvoudiger. Ik kan gelijk je vragen beantwoorden. Per telefoon is je bestelling binnen 15 minuten geregeld!

Betaling gaat via een bankoverschrijving, creditcard of IDEAL. Als de betaling binnen is, zal je jouw bestelling meestal binnen 2 of 3 werkdagen in huis hebben!

Tip: Als je alléén Frankincense wilt bestellen, is het ook slim om je in te schrijven (JOIN) Want dan betaal je € 24,25 inschrijfkosten (kies in de bewegende banner voor dit kleinste pakket.) Je ontvangt gelijk 25% korting en betaalt € 72,60 voor de Frankincense. (intypen in de bestelregel) Dit totaal komt ook op € 96,80. Vervolg bestellingen zullen dan ook met 25% korting zijn!

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die ik noem op deze website, zijn geen officiële geneesmiddelen en staan als zodanig ook niet geregistreerd.