Leef krachtig en gezond met MetaPWR

MetaPWR Advantage

MetaPWR Advantage is een bijzonder voedingssupplement met maar liefst negen soorten uniek collageen. Deze goed biologisch beschikbare (opneembare) vorm zorgt dat je lichaam de kracht krijgt om te herstellen op alle niveaus! Daarom vertel ik je graag over MetaPWR om je krachtigste zelf weer te kunnen zijn! Ik ben er super enthousiast over en neem het elke dag!

Collageen in MetaPWR Advantage

Collageen geeft je huid elasticiteit en stevigheid en ondersteunt magere spieren en bindweefsel. Je lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan daalt ook naarmate je ouder wordt. Daarom kan het nemen van supplementen het collageen in het lichaam versterken, MAAR niet alle soorten collageen werken even goed. De meeste collageenproducten bevatten slechts één of twee soorten collageenpeptiden (meestal de soorten die het meest relevant zijn voor de schoonheid van de huid, elasticiteit en rimpels). Naast deze populaire collageentypes bevat MetaPWR Advantage totaal negen unieke collageenpeptidetypes.

De negen types collageen in MetaPWR Advantage

  • Collageen type I houdt verband met de schoonheid van de huid.
  • Collageen type II houdt verband met botbescherming en is het hoofdbestanddeel van kraakbeen.
  • Collageen type IV is het belangrijkste eiwit van het keldermembraan dat de lederhuid en de opperhuid verbindt, en dat een netwerkstructuur vormt om het keldermembraan plooibaar te maken.
  • Collageen type V houdt verband met de regelmatige rangschikking van collageenvezels, en stabiliseert de structuur van collageen type I en II.
  • Collageen type VI handhaaft de mechanische functie in de cel en ondersteunt zowel de spierfunctie als de integriteit van het celmembraan. Bovendien remt dit type collageen oxidatieve schade en apoptose.
  • Collageen type IX is een belangrijk bestanddeel van kraakbeen, dat voornamelijk voorkomt in de kraakbeencellen van groeiplaten, gewrichten en tussenwervelschijven.
  • Collageen type XXV remt de fibrillatie van amyloïde beta peptide.
  • Col1a2 eiwit is collageen fibrilline.
  • Vacuolaire eiwitsortering 37A betrokken bij celgroei en differentiatie.

Elk collageentype speelt een rol bij het verbeteren van de dichtheid, elasticiteit en hydratatie van de huid, het versterken van de bloedvaten, het ondersteunen van het bindweefsel en het verbeteren van de algehele vitaliteit.
Je snapt nu zeker wel waarom ik zo enthousiast ben! Ik merk ook echt een heel groot verschil sinds ik dit gebruik! Maar er is meer…

MetaPWR Advantage en levenskracht door NAD+

Hoewel de meeste mensen denken dat de stofwisseling wordt beïnvloed door veroudering, dat is gedeeltelijk waar, is de stofwisseling ook van invloed op gezond ouder worden. Het MetaPWR System, in het bijzonder MetaPWR Advantage, pakt de relatie tussen metabolisme en veroudering aan met NAD+, NADH, NMN en collageen.

Wat zijn NADH, NMN en NAD+

Even de diepte in: NADH levert een molecuul voor het geoxideerde glutathion, welke vervolgens de belangrijkste antioxidant voor de cel vormt: gereduceerd glutathion. Deze stof kan geoxideerde vitamine C regenereren tot actieve vitamine C, welke weer geoxideerde vitamine E kan regenereren tot actieve vitamine E. Dit zijn belangrijke processen in je lichaam!

Nicotinamide mono nucleotide, of NMN, is een vitale precursor in de biosynthese van nicotinamide adenine dinucleotide: NAD+, een co-enzym dat in elke lichaamscel voorkomt.
Hoewel NAD+ talrijke functies vervult, zijn de meest kritische die van metabolische processen en de mitochondriale functie, dus in je cellen! NAD+ zet voedsel om in energie en biedt bescherming aan je cellulaire energiefabriekjes. Zonder voldoende NAD+ kunnen cellen niet de energie genereren Aom te overleven en hun functies uit te voeren.

Gezond ouder worden: gewichtsbeheersing en meer energie

Tegen de tijd dat je 50 bent, zijn de NAD+- niveaus over het algemeen de helft van wat ze waren op je 20ste, wat bijdraagt aan gezondheidsproblemen zoals een moeilijke gewichtsbeheersing en verminderde energie.
Studies geven aan dat aanvulling met NMN het NAD+ kan verhogen, wat leidt tot een jeugdiger functioneren van cellen en lichaamssystemen, maar er is meer bevestigend klinisch onderzoek nodig. MetaPWR Advantage is geformuleerd met het gezonde gistpoeder: NMN om te helpen de NAD+ en NADH niveaus in je lichaam op natuurlijke wijze te verhogen.

MetaPWR Synergie: samen maakt krachtiger

Het extra werkzame element zit in de MetaPWR Essentiële Olie Blend. Deze is gemaakt met Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger en Cinnamon essentiële oliën. Deze olieblend is aanwezig in alle MetaPWR producten, waaronder MetaPWR Assist en MetaPWR Advantage!
Preklinisch onderzoek gaf aan dat Grapefruit, (heeft hoog gehalte natuurlijk limoneen), bij inname een gezonde stofwisseling kan ondersteunen. Lemon bevat ook veel limoneen. Ook is aangetoond dat Peppermint bij inname helpt bij het verbeteren van sportprestaties. Maar de synergie van deze vijf de essentiële oliën samen, als ze in de juiste verhouding worden gecombineerd, geeft een nog krachtiger resultaat voor de stofwisseling en bloedsuikerspiegel.

Het MetaPWR systeem bestaat uit de MetaPWR Advantage én MetaPWR olieblend of softgels én de MetaPWR Assist om koolhydraten vertraagd op te nemen, wat een extra positief effect heeft op de bloedsuikerspiegel.

Alle producten van MetaPWR dragen bij tot:
-meer energie en kracht
-een betere spijsvertering
-een gelijkmatige bloedsuikerspiegel

Dit leidt tot een betere huid, slaap en humeur. En minder trek in zoet en andere ‘zoethouders’ wat een merkbaar effect op een gezond gewicht zal hebben! 

Start nu met extra kracht, schoonheid en energie in je leven!

Bestel nu je MetaPWR producten met 25% korting! App of bel mij 0642882019

Lees meer