Lemon: fris, energiek en opgewekt

De heerlijke frisse geur van Lemon geeft je gelijk een opgeruimd gevoel. Weet je dat er wel 50 citroenen worden gebruikt voor een flesje van 15 ml zuivere 100% Essentiële Lemon olie? En de toepassingen zijn erg veelzijdig. De geur alleen al bevordert je gezondheid en geeft je meer focus en fysieke energie.

Lemon versus Vet en andere problemen

Lemon druppels gebruik ik in de ochtend als eerste in mijn 2 glazen water. Energiek en met meer concentratie begin ik zo de dag. Heerlijk fris van smaak en tegen een droge (slaperige) keel. Het is een goede antioxidant. Lemon ondersteunt je spijsverteringssysteem (vooral je darmen). Het geeft je immuunsysteem gelijk een boost en helpt overtollig vet af te voeren. Je lymfesysteem, je lever en alvleesklier kunnen wel wat hulp gebruiken! Ook goed om in de avond een paar druppels in een glas water op te drinken, omdat het de spijsvertering bevordert. Vooral na een vette maaltijd!
Ook heb ik me laten vertellen… Lemon is een geweldig natuurlijk middel tegen Jet-lag en incidentele ‘kater’.

Je kunt Lemon met goed resultaat smeren evt verdund met kokosolie op cellulitisplekken, omdat de opslag van vet in de huid ook wordt verminderd. Ook vet haar kan behandeld worden met Lemon olie. Essentiële olie is niet vet, dus kan gewoon op de hoofdhuid worden aangebracht. Je huid wordt wel veel gevoeliger voor zonlicht door Lemon en andere citrus oliën als je het insmeert. Dus probeer die huid te beschermen door direct zonlicht te vermijden de eerst 12 uur Maar als je wat blonder haar wilt krijgen… geeft Lemon je een natuurlijke ‘coup de soleil’!

Fris je huis op

Maar ook in de huishouding is Lemon dé hulp tegen vet problemen. Dus veel meer dan een opfrisser. Of je nu een vetvlek moeilijk uit je kleding krijgt of je glazen of ruiten vetvrij wilt maken. Ook je keuken maak je met veel gemak vetvrij als je wat druppels in een verstuiver flesje doet. Je kan je (houten) meubels er goed mee schoonmaken en oppoetsen. Ook kauwgum is makkelijk te verwijderen met deze onverdunde olie. In een diffuser maakt Lemon je hele kamer fris! Een goede bijkomstigheid: iedereen wordt gelijk meer vrolijk en opgeruimd door de werking van deze bijzondere olie. Vermoeidheid, sombere gevoelens en stress worden ook minder.

Bij lichamelijk ongemak

Lemon is weldadig en verzachtend voor de keel en luchtwegen. Hiertoe kan je regelmatig een druppel op een theelepel (rauwe of manuka) honing innemen. Of gebruik in de diffuser! Lemon is ook gunstig voor de bloeddruk en ondersteunt de reinigende werking van de lever. Dus een goede aanbeveling om deze olie echt elke dag te gebruiken!

Probeer dit eens:

  • Een paar druppels (Lemon) citroenolie in je water geeft een verfrissende smaak, goed alternatief voor frisdrank en suikerhoudende dranken.
  • Voeg citroenolie toe aan je favoriete hapjes, cakes en desserts, voor een zoete en pittige punch. (het is als het citroenrasp, dus niet het zure van het sap)
  • Voeg één of twee druppels citroenolie toe aan jouw zeepmix en geef je handen een stevige scrub.
  • Doe één of twee druppels citroenolie in een spuitfles met schoonmaakmiddel, ook voor een verkwikkende geur tijdens de schoonmaak van (houten) tafels en andere oppervlakten.
  • Twee druppels in je Terragreens drankje, maakt een wereld van verschil!

Positieve kijk op het leven

Er is veel positief onderzoek gedaan i.v.m. sombere gevoelens en de werking van Lemon. Voortdurende behandeling met Lemon (bijv in een diffuser) veroorzaakt chemische verandering in het zenuwstelsel waardoor er meer ontspanning is. Het geeft een positievere kijk op het leven en de mogelijkheid om meer relaxed te reageren op stressmomenten. Ook in gevallen van somberheid na de bevalling.

Focus, vreugde en meer betrokkenheid

Lemon geeft meer energie, zelfvertrouwen en aandacht voor het moment. De ondersteuning op emotioneel gebied, wordt vooral ervaren in het mentale. Meer vreugde en mentale betrokkenheid en daarom geweldig om uit te proberen voor kinderen die het soms moeilijk vinden op school. Lemon inspireert om een ding tegelijk te doen, dat is goed genoeg. Het helpt balans te vinden, flexibiliteit en niet te veel op je bord nemen. Lemon voorziet je van mentale energie, geeft duidelijkheid en het doorzettingsvermogen een project af te maken.

Lemon is bijzonder behulpzaam bij het leren en een betere focus. Of het nu gaat om moeilijkheden bij het concentreren of het gevoel niet goed genoeg te zijn. Lemon kalmeert en herstelt het zelfvertrouwen. Het assisteert bij het loslaten van sombere gevoelens en schuld door deze te vervangen met vreugde en geluk, meer speelsheid, inspirerende gedachten en een opgelucht hart.

Bestellen

Bestel vandaag nog deze verkwikkende Lemon via mijn contactpagina!

Verkoopprijs Lemon 15 ml incl. BTW
Detailhandel: € 15,33
Groothandel: € 11,50

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.