Lente Detox voor meer energie

Lente Detox Aanbieding

Het voorjaar is de perfecte tijd voor een complete lente detox! Doe je mee? Je ontvangt meer energie en onderstaande producten. Inclusief een Transformatieconsult en mijn persoonlijke email begeleiding mét gratis voedingsadviezen.

Wat levert zo’n detox op voor jou? Een grote schoonmaak voor je lijf, waardoor je weer VEEL meer energie krijgt!
Als je NU mee doet krijg je een gratis Transformatieconsult twv 35 euro. En mijn eerste 6 lessen van mijn e-cursus.

Mijn ervaring laat zien dat het meestal ook nodig is om ook emotioneel op te ruimen, voordat ons lichaam bereid is om gewicht kwijt te raken. Al die zwaarte is bescherming. Zowel fysiek als emotioneel. Daarom geef ik je graag een transformatieconsult erbij.

Wil je Lichter worden en meer energie ervaren? Reageer dan hier en ik neem contact met je op!

Jouw investering

Lente detox pakket € 308,48 (inclusief verzending en met 25% groothandelskorting op deze bestelling en je evt. toekomstige bestellingen.)

Wat zit er in dit pakket en wat kan het voor je doen?

Terrazyme is een enzymen supplement, die jouw lichaam helpt alles wat je eet, beter te verteren. In onze voeding zit er tegenwoordig te weinig enzymen die de spijsvertering traag maken en de voedingstoffen minder goed kunnen opnemen. Neem 1 of 2 capsule(s) zo mogelijk bij elke maaltijd

DDR prime softgels, een oliesamenstelling die je cellen de energie geeft om het zelfherstellend vermogen aan te spreken. Ook jouw lever, nieren, darmen, longen en huid kunnen beter functioneren Hierdoor is je lichaam beter in staat om de natuurlijke reinigingsfunctie van deze organen (en ontgifting) tot stand te brengen. Neem sochtends en savonds 1 capsule bij de maaltijd.

Zendocrine softgels, een samengestelde Essentiële olie die je emotioneel en fysiek helpt met deze reiningskuur.  Je kunt de emotionele druk door veranderingen beter aan. En je lichaam is beter in staat om de natuurlijke reinigingsfunctie van je organen (en ontgifting) tot stand te brengen. Je kunt deze olie softgels s’ochtends en s’avonds innemen. Lees op meer uitgebreid over deze speciale olie.

Lemon, is een heerlijke verfrissende olie die je energie geeft en je lever ondersteunt. Deze kan je ipv de Slim and sassy nemen. Lees meer

GX Assist. Na 10 dagen opbouw met bovenstaande supplementen, begin je met een bijzondere darmreiniging voor 10 dagen. Deze softgels helpen je darmen op te ruimen (en de PB+ Assist brengt de darmflora weer op orde). “Candida Albicans is een gist die bij vrijwel iedereen aanwezig als een normale bewoner van de huid, de mond, de darm en de vagina en vormt met de daar aanwezige bacteriën een zeker evenwicht. Door diverse factoren kan deze gist draden gaan vormen. Vanaf dat moment spreekt men van een schimmel. Dit kan gebeuren onder invloed van medicatie (bijvoorbeeld breedspectrum antibiotica, corticosteroïden, anti-conceptiepil, maagzuurremmers), bij zwakte van het immuunsysteem of door de aanwezigheid van parasieten.” (Bron: candida.nl)

Voor een natuurlijke darmreiniging: Je neemt voor 10 dagen 1 softgel bij het ontbijt en bij het avondeten. Als je darmen te snel gaan werken (diarree) dan neem je er maar 1 per dag.

PB+ Assist De laatste 10 dagen van deze kuur is een wederopbouw van je darmflora noodzakelijk. Na de reinging met GX Assist, is het tijd voor deze unieke probiotica die je darmen ondersteunt zodat je weer een gezonde balans krijgt. Veel probiotica komt niet waar het nodig is, en kan dus zijn werking niet goed doen. Deze bijzondere capsules zijn uniek door de capsule in de capsule. De eerste capsule gaat open in de maag, maar de tweede gaat in de darmen pas open en herstelt daar de darmflora. Neem 1 capsule bij elke maaltijd (dus zo mogelijk ook bij de lunch).

ZenGest softgels, Deze softgels zijn fijn bij de GX Assist kuur, om ongemak van de darmen te verlichten. Je kunt de olie ook evt ook uit de capsule verdund op je buik smeren. Deze olie vervangt momenteel de Zendocrine complex. lees meer

Niet te vergeten

Life Long Vitality Dit complete pakket is echt een belangrijk en levendig onderdeel van deze kuur! En een gezond en compleet alternatief voor de vele supplementen op de markt. Deze supplementen en vitamines zijn afkomstig van volledig voedsel. Als vitamines en voedingstoffen geïsoleerd of synthetisch nagemaakt zijn, kan het lichaam het niet goed herkennen. Daardoor krijgt het extra ballast of toxines dat je veel energie kost. Dus probeer deze een maand uit! Ik wil nooit meer andere! (Was onverwacht ‘life-changing’ tijdens mijn Burn-out, bijna 4 jaar geleden)

Het bevat alles wat je nodig hebt. Ik ben er super enthousiast over! Omega 3, vitamines in de juiste hoeveelheid en in balans met elkaar en vele kruiden, antioxidanten, andere voedingstoffen én essentiële olie (o.a. Frankincense). Deze formule zal je lichaam helpen met cel vernieuwing, een beter immuunsysteem, meer energie en hebben ook nog een versterkende werking. Je start de eerste week met 1 x per dag 2 capsules uit elke pot, daarna ophogen tot 2 x per dag. Meer productinformatie

Neem snel contact op

Met mijn wekelijkse, persoonlijke online begeleiding voel je je na een maand echt een heel ander mens. Meer energie en beter in je vel! Ik geef je passend voedingsadvies voor jou persoonlijk. Want iedereen is anders!

Ik hoop je snel te spreken! Neem contact op, en ik bel je eventueel terug.

Andere producten die ik deze detox aanraad is TerraGreens en Slim and Sassy chewing gum. Vraag ernaar.

Andere mogelijkheden voor een voordeliger detox:

Midi detoxpakket twv € 220,00 (bevat LLV(vitaminen, omega en celvitalisator) GX Assist en PB assist voor darmreiniging, Lemonolie en Terrazyme.

Mini detoxpakket twv € 150,00 (bevat Life long Vitality pakket en Slim and sassy)