levenskrachtig water

Schoon gezond levenskrachtig water, een belangrijke levensbron! In de Natuurgeneeskunde is gezond water een belangrijke remedie. Als we geen water drinken gaan we dood, als we te weinig water drinken, kan ons lichaam niet goed functioneren en ziet de huid er oud en verlept uit. Als we gezond water drinken, geven we ons leven meer energie en de mogelijkheid om  afvalstoffen beter af te breken. 

Wat is gezond en levenskrachtig water?
H2O is de chemische benaming voor een water molecuul. Het gezondste en meest levenskrachtige water is te zien als het water een cluster (hexogonaal) heeft gevormd. Dit is het meest natuurlijke water.In de natuur zorgen deze onderdelen voor gezond water:
💦beweging (wervelende vortexen en natuurlijke rondingen), 
💦energie (magnetische velden van de aarde en ver-infrarode energie van de zon), 
💦mineralen (van nature opgelost als water over minerale formaties stroomt) 
💦en zuurstof (opgenomen als water dat opspat en valt)

Veel van de bovengenoemde onderdelen raken verloren in ons kraanwater. Toch hebben we dit nodig! Omdat zodoende het water beter kan doordringen tot onze cellen, we minder verzuurt raken en onze organen beter in evenwicht komen! 

Aqualine watersystemen
Natuurlijk bronwater, zoals wij dat kennen, ontstaat doordat regenwater langzaam door diverse bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het water gefilterd, neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en wordt het in de rivieren gevitaliseerd. Deze Aqualine systemen bootsen dit proces na. 
Daarnaast zuivert dit watersysteem ook lood, GenX, virusssen, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor, microplastics en hormoonresten uit het (kraan)water.
Je kunt nu gezonder water drinken, dat meer vitaliteit zal geven en veel gemakkelijker en zachter is om te drinken! 


Eigen ervaring:
Ik heb al jaren een fijn waterapparaat gehad en die was na de verbouwing van onze keuken een beetje in de vergetelheid gekomen. Ik heb dure apparaten van 3000 euro tervergeefs uitgeprobeerd. Een Brita kan was het ook niet. Ben zo blij dat ik nu weer dit gezonde water kan drinken, omdat ik via een goede vriend weer in contact ben gekomen met de Nederlandse leverancier: Tradeline

Als Natuurgeneeskundig therapeut kan ik nu via hun ook betaalbaar gezond water bieden! Het fijne is dat het zonder stroom werkt en ook bij Calamiteiten met slootwater of regenwater of opgeslagen water ook perfect drinkwater geeft! 

Bestellen
Heb je interesse?
Kijk voor de meer info op https://www.tradeline.nl/product-category/waterfilters/aqualine-waterfilters/ De korting is NIET via de site van Tradeline verkrijgbaar!

Je kunt een Aqualine systeem al vanaf € 239 via mij kopen en ik geef je er graag een lemon of grapefruit essentiële olie bij! Want ik geloof dat water en olie heel goed bij elkaar kunnen. 😜 

Kom dit heerlijk zachte en gezonde water eens proeven,
bel of app me! 0642882019