Magnolia: de olie van verbinding

Magnolia is een prachtige natuurlijke geur die kalmerende en ontspannende gevoelens bevordert. Deze bijzondere bloemenolie heeft een bijzondere vrouwelijke kracht. Magnolia verbindt mensen. Ze geeft ons de inspiratie elkaar met meer liefde en begrip/genade te behandelen, zoals een liefdevol moeder dat zou kunnen doen in overreding tussen haar kinderen.

Magnolia benadrukt de band die we nodig hebben als mens en opent je ogen voor de schoonheid van een ander. Laat je daarom verwennen door de zachte en transformationele uitwerking van Magnolia. Je zult meer geluk, persoonlijke vooruitgang en eenheid ervaren!

Magnolia inspireert je met compassie en empathie

Je hart zacht maken naar anderen is een gave. Als we meer bewust worden van de verbondenheid die we hebben met elkaar, kunnen we ook meer respect kunnen voelen. We zijn allemaal een deel van elkaar en het grote geheel.
Als we ons hart openen voor de behoeften, verlangens en de pijn van anderen, zien we dat we in wezen niet zoveel anders zijn. We zijn allemaal van bijzonder veel waarde en Magnolia inspireert je om meer compassie en empathie te voelen. Magnolia omhult je met zachtheid en voedt je innerlijke kind op een diep zielsniveau met moederlijke zorg. Als je jezelf meer geliefd en veilig voelt, gebeurt dat bijna als vanzelf.

Affirmatie:

Ik stel me open voor de schoonheid van elke ziel en verzacht mijn hart ten opzichte van anderen in de wetenschap dat we elkaars spiegels zijn en een deel van het grotere geheel!

Gebruik:

Als Parfum. Smeer lekker op je polsen en op je hart en nek.

Ruik een aantal keren per dag deze olie door het in je handen te rollen en te cuppen. 20 seconden.

Breng na een gespannen dag Magnolia Touch aan op de polsen en ervaar het kalmerende en ontspannende aroma.

Ook lekker in een massage olie en om te combineren met Bergamot of Ylang Ylang

Magnolia ideaal voor de huid:

Magnolia Touch, gecombineerd met gefractioneerde kokosolie, werkt hydraterend en verzachtend voor de huid. Voeg toe aan je dagelijkse routine om de huid te reinigen en te hydrateren. De handige roller maakt het gemakkelijk om het product uitwendig aan te brengen om een geïrriteerde, droge huid te verzorgen of de huid te verfrissen.
VOORZICHTIG
Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg een arts als je zwanger bent of onder medische behandeling staat. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen. Dit geldt voor alle essentiële olien.

Bestellen:

Neem contact op via mij contactpagina.

Verkoopsprijs inclusief BTW:
Detailhandel: 44 euro
Groothandel: 33 euro

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik soms noem,  zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.