Reflectiekaarten en boeken

Ik maak graag gebruik van deze deugden Inzicht- en Reflectiekaarten in mijn e-boeken en blogs. Let op! ze zijn copyright. Met dank aan Annelies Wiersma van uitgeverij ActonVirtues.nl:

de kracht van Essentiële olie

Als Natuurgeneeskundig Therapeut geef ik je graag een kijkje in één van mijn krachtigste methodes die ik gebruik in mijn Energie-Balans consulten. Hier heb ik drie eboeken over geschreven. Deze zijn verkrijgbaar als je mijn online jaarcursus volgt, die wekelijkse ondersteuning biedt om deze boeken en mijn methode eigen te maken. Waardevolle naslagwerken voor iedereen die naar meer persoonlijke groei, emotionele balans en diepgang verlangt in zijn leven. Vraag een gratis proefles aan!

boekenlijst

Dan zijn er nog een hoop andere boeken die mij een bredere visie op het leven hebben gegeven! Ik noem er een aantal en hoop dat ik je ook daarmee mag inspireren:

de kracht van het bestaan

Ik houd van schrijven. Mijn eerste boek heb ik  in 2008 geschreven en gaat over dualiteit (tegenstellingen in het leven) en bewustwording. Je leest hier meer over mijn pad en ik neem je graag mee in mijn ervaringen en ontdekkingen!

Durf je ook de sprong te maken en verandering in je leven toe te laten? Hier lees je meer over hoe je dit doet en wat je obstakels kunnen zijn.
Ik heb de rechten onlangs weer terug gekregen over dit boek, dat nu als eboek verkrijgbaar is voor 7,70. Nieuwsgierig? Mail me dan stuur ik je het toe!
boek kracht van het bestaan

“In dit schrijven heb ik mij laten inspireren door een tekenfilm: ‘Spirit’ genaamd. Het gaat over het leven gezien door de ogen van een paard. Spirit, zoals dit paard later genoemd wordt, neemt je mee in zijn avonturen en leert je zodoende zijn levenslessen. Dat vond ik een leuke verhaallijn. Ook vond ik de muziek van Bryan Adams daarbij erg mooi,  daarom heb ik verschillende liedjes vertaald en aan het begin van elk hoofdstuk gezet als soort inleiding. (Album: Spirit, Stallion of the Cimarron, 2002.)

De Kracht van het Bestaan is tot stand gekomen door een diep verlangen mijn ervaringen en levenslessen met anderen te delen. De belangrijkste les is om te weten WAT de grootste kracht van het bestaan is.

In dit boek neem ik je mee op reis en kan je meer van jezelf gaan leren houden, omdat je bewust gaat worden welke overlevingsmechanieken je af houden van ware vrijheid. ”  

– uit het proloog van de Kracht van het Bestaan