Huisapotheek van de Natuur

Mijn Huisapotheek

 

In mijn huisapotheek gebruik ik graag essentiële oliën. Ze zijn erg bijzonder en ik wil graag je aandacht vragen hiervoor! Met 10 basisoliën terug naar wat de Natuur te bieden heeft! Natuurlijk én effectieve essentiële olie om lichamelijke en geestelijk weer in balans te komen.

Voordat ik Natuurgeneeskunde had gestudeerd, was ik apothekersassistente. Mijn advies bestond toen veelal uit synthetische middelen, die vaak ook bijwerkingen hadden of niet genoeg hielpen. Dat was heel frustrerend. Ik zocht naar een natuurlijk en veilig alternatief.

 

Mijn huisapotheek zit in deze Essentiële Familie ‘EHBO’ doos

met 10 verschillende pure oliën van 5 ml:

mijn apotheek van de Natuur

 1. Lavender – Verzacht en kalmeert lichaam (huid) en geest
 2. Lemon – Schoon en fris van binnen (ondersteunt de reinigende werking van de lever) en buiten (ook als natuurlijke schoonmaakmiddel)
 3. Peppermint – Verkoelend en verkwikkend
 4. Melaleuca – EHBO voor de huid
 5. Oregano – Krachtige aktivator van het immuunsysteem
 6. Deep Blue – Ondersteuning voor soepele spieren en gewrichten. Verzacht, ontspant en verkoelt. (Alleen voor uitwendig gebruik)
 7. Air – (Breathe was de oude naam) Ondersteuning voor de luchtwegen  (Alleen voor uitwendig gebruik)
 8. ZenGest – (DigestZen was de oude naam) Ondersteuning voor een gezonde spijsvertering (maag en darmen)
 9. On Guard – Natuurlijke bescherming ter versterking immuunsysteem
 10. Frankincense – een krachtige olie voor lichaam en geest, versterkt de levenskracht en werkt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Steeds meer mensen ervaren een enorm enthousiasme over de natuurlijke kracht en werking van deze Essentiële (pure etherische) oliën. Ik vertel je er graag meer over!

Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat Essentiële olie zowel lichamelijk als emotioneel ondersteuning biedt. Waar ik vroeger Bach Remedies en Royal Remedies gaf, zet ik nu met nog meer effect deze olie in. (Daar schrijf ik over in mijn blogs en ook onderwijs ik daarover in mijn e-cursus.)

 

Kosten

Ik wil je graag 25% korting geven op de olie, als je klant wordt.  Je kunt dan altijd voordelig in een eigen webshop winkelen voor groothandelsprijzen. Dan is deze ‘Family Essentials® kit’ voor slechts €147,47 (inclusief DPD verzendkosten én klantenlidmaatschap voor een jaar) te bestellen. Dat is nog geen 15 euro per flesje Pure Essentiële olie van de hoogste en zuiverste kwaliteit!
Je krijgt als éxtra cadeautje 2 handige meeneem flacons met Peppermint en Onguard balletjes (beadlets) twv 30 euro. En een gratis opvolgend gezondheidsconsult van mij.

 

Meer voordeel

Nog meer voordeel als je start met de grotere Home Essentials Kit voor € 280,75 want deze komt mét een gratis diffuser! (twv 50 euro)
Deze kit bevat dezelfde 10 verschillende Essentiële oliën, maar 3 x méér olie: 15 ml ipv 5 ml. (Behalve de Deep Blue, die is alleen in een 5 ml flesje verkrijgbaar.) Dus veel waarde voor je geld 2=3!

Een klantenlidmaatschap kost eenmalig € 24,25 maar is bij bovenstaande ‘Kits’ inbegrepen (gratis). Ik help je graag met bestellen, want voor sommige mensen is de bestelsite de eerste keer nog niet zo eenvoudig of duidelijk.

Dus als je wilt bestellen, of nog andere vragen hebt, bel of mail mij dan gerust!

 

Jouw eigen huisapotheek van de Natuur

Als Natuurgeneeskundig Therapeut raad ik deze essentiële oliën van harte aan voor jouw eigen huisapotheek. Ze zijn effectiever dan gedroogde kruiden, wel 50 tot 70 krachtiger werkzaam. En daarnaast ook veel gemakkelijker, veiliger en nauwkeuriger te doseren. Een ander uniek voordeel is dat essentiële oliën de celwand kunnen passeren, om ook binnen in je cellen jouw gezondheid en zelfhelend vermogen te ondersteunen. De directe werking op het limbisch systeem (ons emotie verwerkingscentrum) een ander groot voordeel. De werking op lichaam én geest is belangrijk voor balans en meer energie.

Vele oude culturen maakten al dankbaar gebruik van de krachtige eigenschappen van essentiële olie. Om deze olie te verkrijgen, wordt deze met stoom gedestilleerd of koud geperst uit het blad, de bloem, de zaden, de bast of wortel of andere delen van een plant. Hierin bevindt zich deze bijzondere ‘etherische’ of vluchtige olie. Heel belangrijk is dat er steeds op de juiste tijd en plaats (klimaat, hoogte) wordt geoogst om de natuurlijke chemische bestanddelen constant te houden en dat er geen andere stoffen (ook niet van de plant) worden toegevoegd. Kijk voor meer info eens op www.sourcetoyou.com

 

Gouden Horizon aanpak

Ik ben erg blij dat ik nu ook jou kan helpen op een natuurlijke manier waarin ik geloof én met:

 • Genoeg persoonlijke aandachtdigestZen500
 • Voldoende kennis voor juiste informatieoverdracht
 • Veilig en eenvoudige toepassing, ook voor kinderen
 • Tijd voor goede uitleg over ondersteuning met voeding en gezonde ‘lifestyle’ tips
 • Oorzaak gerichte oplossingen ipv symptoom-bestrijding

Tevreden cliënten die verbetering zien in hun emotionele balans en lekkerder in hun vel zitten. 

Als je het ook belangrijk vindt om je lichaam natuurlijk te ondersteunen en dit optimaal te bevorderen, zijn essentiële oliën een veilige keuze.  (Ook zeer doeltreffend te gebruiken in gezinnen met (jonge) kinderen.) Bel me gerust of boek nu een gratis intakegesprek!

 

Lees meer over de werking van de oliën in het overzicht. (blogs)

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die ik noem, zijn geen officieel geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.