Motivatie, zelfvertrouwen en moed om door te gaan

motivate banner

Motivatie is een belangrijke kracht dat ons helpt om dingen voor elkaar te krijgen. Het is een gevoel, dat vooral van binnen uit moet komen, anders blijft het niet. Je kunt ook belonen of straffen om iets gedaan te krijgen. Alleen is het resultaat dan altijd afhankelijk van deze externe bronnen en zal dat niet veel vreugde en voldoening geven.
Als Gezinscoach leer ik gezinnen graag een effectievere manier!
zie mijn e-cursus

‘Motivate’ is een speciaal samengestelde olie die gemaakt is om te bemoedigen. Het bestaat uit een combinatie van Mint en Citrus Essentiële oliën die je kunnen inspireren en motiveren om meer moed op te brengen en voorwaarts te gaan met zelfvertrouwen en kracht. Ze helpen om je creativiteit te vergroten, jezelf makkelijker te uiten en zullen een gevoel van geluk en positief denken bevorderen.

Toepassing: Heb je wat bemoediging of motivatie nodig? Vernevel het in een diffuser of ruik aan het flesje. Druppel een beetje op je polsen, je nek, je hart of op je voetzolen (zachte gedeelte vooral) Er is ook een handige roller te koop! Motivate Touch.

Samenstelling voor meer moed en motivatie

Maar liefst 8 enkelvoudige essentiële oliën vormen samen deze bemoedigende olie:
Peppermint: is vooral bekend voor zijn versterkende en energie verhogende eigenschappen. Deze olie wordt ook ingezet voor meer focus en een krachtiger geheugen. Een verfrissende  olie om ‘wakker’ van te blijven!
Clementine: verzacht en helpt spanning te verminderen.
Coriander: wordt vaak gebruikt als een milde stimulans voor degene die lage fysieke energie ondervinden. Ook helpt deze olie om meer te ontspannen gedurende tijden van stress en nervositeit. Het heeft een kalmerende invloed op je hele lichaam.
Basil: helpt voor meer concentratie en alertheid en kan mentale vermoeidheid verminderen. Het bevordert een open geest en heldere gedachten.

Yuzu: is een speciale olie die traditiegetrouw in Japan (vanaf de 18e eeuw) aan het bad werd toegevoegd. Dit deden ze op de langste winterdag om het lichaam te verwarmen en de bloedcirculatie te bevorderen. Yuzu olie heeft een kalmerend en verwarmend effect en wordt ook vaak gebruikt om focus en concentratie te bevorderen.
Melissa: heeft kalmerende, verzachtende eigenschappen en helpt voor meer balans en positiviteit.
Rosemary: wordt vaak ingezet om nerveuze gevoelens, mentale vermoeidheid of depressieve gevoelens te verzachten. En is ook een bewezen krachtige olie om het geheugen en de concentratie te vergroten.
Vanilla: is kalmerend en brengt in balans. Verlichtend bij spanning en stress.

Emotional aromatherapy

Het merk doTERRA, waar ik mee werk vanwege zijn eerlijke en zuivere producten, heeft een hele bijzondere ‘kit’ ontwikkeld, dat net als de Family Essentials Kit een geweldige aanvulling geeft voor jouw huisapotheek. Deze doos met 6 verschillende samengestelde oliën is vooral gericht op emotionele klachten. Wordt o.a. ingezet bij zorgen, angst, onrust, onzekerheid, afwijzing, verslagenheid en depressieve gedachten. Slechts enkele druppels helpen je om je zorgen los te laten, meer rust en bemoediging te ervaren, inspiratie te vinden of meer passie te voelen in je doelstellingen. Ik vind het heel bijzonder om het resultaat te zien van deze essentiële of etherische oliën en om er mee te werken in mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde!

Netals Balance, Serenity, Citrus Bliss en Elevation werken deze speciale samengestelde Essentiële oliën op je emoties. Dit komt omdat ze via de neus direct door de hersenbarrière passeren (uniek voor zuivere Essentiële olie) en daar het limbisch systeem positief kunnen beïnvloeden. Dit systeem zorgt voor de verwerking van ervaringen en emoties. En helpt ons herinneren en heeft een grote invloed op onze hormonen, die daar ook een grote rol in hebben.

Bestel de complete kit of deze heerlijke ‘Motivate’ door contact op te nemen! Prijs: € 35,49 of met 25% klantenkorting: € 26,62

Je kunt deze olie ook in een voordelige Touch (10 ml) versie kopen. Deze olie is klaar voor topisch gebruik, doordat het al vermengd is met kokosolie. In een handige roller! € 24,20 of met korting € 18,15Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten op deze site zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.