E-cursus Moodmanagement 2

NIEUW Moodmanagement 2Heb je onze korte cursus Moodmanagement 1 al bekeken?
(Hier gratis bestellen)
We hopen dat je er van genoten hebt! Het is fijn als je iets kunt doen om je gemoedstoestand en emoties positief te beinvloeden.

Essentiële olie is dan een geweldige vriend! Op een eenvoudige en prettige manier kan jij met de juiste toepassing van deze olie een verschil maken voor jezelf en anderen!

Emoties zijn een signaal van je lichaam! Als je er naar leert luisteren, en met de juiste olie, kan je effectieve actie ondernemen. Dit zal je helpen je leven meer in balans te krijgen en je zult meer geluk en tevredenheid kunnen ervaren! 

Passion, Motivate, Cheer, Forgive, Adaptiv, Peace, Console en InTune zijn heerlijke blends met wel 8 Essentiële olie per samenstelling. Ze zijn een belangrijke basis als je transformatie/verandering in je leven wenst. Met behulp van een combinatie met de Chakra’s, zal je inzicht krijgen hoe je dit kunt ervaren.

Nu bestellen

In deze mooie opvolging op de e-cursus Moodmanagement 1, leer je meer over 8 andere krachtige samengestelde essentiële oliën ter ondersteuning van je emoties!

We inspireren je graag heel specifiek hoe je met deze oliën je gemoedstoestand kunt verbeteren. EN hoe je door je emoties beter te leren kennen, actie kunt nemen voor herstel en persoonlijke groei.

Heb je de oliën nog niet?

We bieden je graag de oliën aan in een voordelig pakket. Zowel de verdunde rollers als de pure samenstellingen. Je krijgt 25% korting. Zo kan je gelijk aan de slag!