On Guard: grenzen stellen

Essentiële oliën zijn een deel van mijn leven. Ik word er zo blij van! On Guard is een belangrijke basisolie ter bevordering van je gezondheid. Elke dag neem ik o.a. een OnGuard+ softgel. Ik raad deze ook altijd aan bij clienten die het nodig hebben om meer grenzen te stellen voor zichzelf.

Veilige grenzen stellen is een belangrijke strategie van het Virtues Project! Dit project stelt je in staat om meer in vrede en harmonie te komen met jezelf en anderen, waardoor je beter van het leven kunt genieten.

De oliën in de samenstelling van OnGuard doen hun werk: ze staan op wacht als een deur. Laten alleen binnen wat goed is voor je! De eigenschappen van kruidnagel doen dat vooral!
Wild orange doet de deur open voor overvloed en de wetenschap dat er altijd goed voor je wordt gezorgd.
Cinnamon helpt je het verleden los te laten en liefde en intimiteit toe te laten.
Rosemary doet de deur open voor de Bron van wijsheid.
Eucalyptus is de olie die helpt je zelfgenezend vermogen aan te spreken en meer gezondheid en vitaliteit te ervaren.


De OnGuard+ softgels hebben ook Oregano, Black pepper en Melissa als toevoeging, vandaar de +. Hele krachtige oliën die je helpen oude patronen los te laten, maskers af te durven doen waardoor je jouw licht kunt schijnen om de beste versie van jezelf te worden.

Naast de emotionele werking van OnGuard met de genoemde wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneelschors, eucalyptus en rozemarijn, kan deze samenstelling gebruikt worden om te beschermen tegen bedreigingen uit het milieu en om een gezonde immuunfunctie te ondersteunen. 🤩

Dus 2 vliegen in 1 klap! Een ‘Must Have’ dus! Vooral in deze tijd!

Meer lezen?

Een warme groet van Annette