On Guard, voor een krachtig immuunsysteem

On Guard is een samengestelde essentiële olie die je gelijk een huiselijk gevoel geeft. Door o.a. de Sinaasappel (Wild Orange), Kruidnagel (Clove) en Kaneel (Cinnamon) doet het wel een beetje aan Kerstmis denken. ‘Thuis zijn’ is een veilig beschermd gevoel voor de meeste mensen. Deze olie zorgt fysiek en emotioneel voor meer veiligheid en bescherming. On Guard is speciaal samengesteld en vooral sterk gericht op het ondersteunen van je immuunsysteem en het verhogen van je weerstand.

Reinigen en verfrissen

Het is een goed plan om 5 druppels in een (koude lucht) diffuser te verdampen, waardoor je de lucht verfrist en een aangename geur geeft. Daarom wordt deze samenstelling en die van citrusoliën ook al succesvol toegepast in sommige ziekenhuizen.

Om lichamelijke ongemakken geen kans te geven zich verder te verspreiden (vaak beginnend met kriebel in de keel), kan je het plaatselijk toepassen door het te smeren of in te nemen. Er zijn ook keelpastilles en beadlets van deze olie die je in kunt nemen. Omdat OnGuard weldadig en verzachtend is voor de keel.

De On Guard samenstelling is ook aanwezig in een bijzonder effectieve tandpasta. Die zelfs door kleine kinderen kan worden gebruikt. Een heel klein beetje is voor hen al genoeg. Er zit géén fluoride in en dat vind ik ook een groot voordeel, want dat brengt, mijn inziens, meer negatieve bijwerkingen met zich mee dan de positieve voordelen.  Je adem zal weer snel fris ruiken en ook je tandvlees wordt er blij van. Evt. kan je naast On Guard (in of bij je tandpasta), nog wat Melaleuca gebruiken op je tandzijde of tandenstoker voor de perfecte tandverzorging en sterke tanden. Je kunt deze twee oliën ook gebruiken ter verzorging van lipblaasjes.

onGuard500

Ook geeft On Guard steun om het roken te laten, het vermindert de trek in een sigaret. Hiertoe neem je ook de beadlets en poets je wat vaker je tanden met On Guard tandpasta. (evt in combinatie met Black Pepper olie)

Deze beschermende samengestelde olie geeft een steuntje in de rug, om je weerstand te verhogen. Je kunt het verdund met kokosolie onder de voeten te smeren.

Beschermende werking van de On Guard

De samenstelling bestaat uit:
Wild Orange , (sinaasappel) is een krachtig schoonmaakmiddel en geeft je het gevoel van blijdschap en hoop
Clove, (kruidnagel) ondersteunt door vermindering van angst en je kunt meer moed en bescherming ervaren
Cinnamon bark, de essentiële olie uit de Kaneelschors is er aan toegevoegd, vanwege de zeer krachtige reinigende eigenschappen, maar ook omdat het lichaam ondersteunt meer zuurstof te kunnen opnemen. Daarnaast versterkt deze olie de werking van andere oliën en is het een verwarmende olie die ontspant en versterkende eigenschappen heeft.
Eucalyptus, is een olie die vooral een positieve werking heeft op de luchtwegen.
Rosemary, (rozemarijn) optimaliseert de bloedsomloop en ondersteunt het zenuwstelsel . Ook kan het helpen om de hartfunctie weer in evenwicht te brengen en meer mentale energie te gaan ervaren. (Hiertoe smeer je de olie verdund op de navelstreek, solar plexus of wel de zonnevlecht)

Wanneer je deze samengestelde olie dagelijks inneemt, ondersteun je de natuurlijke functies van jouw immuunsysteem. On Guard biedt met een uniek aroma een geurend, natuurlijk en effectief alternatief voor synthetische opties. Neem in met een drankje naar keuze of voeg toe aan jouw favoriete dessertrecept voor een smaakvolle twist.

Probeer dit eens:

  • Laat schijfjes appel weken in een kom met water en één druppel On Guard voor een gezonde snack. (Appels worden niet zo snel bruin.)
  • Voeg één druppel On Guard toe aan een glas water of thee.
  • Gebruik 1-2 druppels On Guard op je schoonmaak-doekje om je keuken en badkamer ook ‘onzichtbaar’ brandschoon te maken.

Emotionele ondersteuning om beter bij je Zelf te kunnen blijven

Zoals deze samengestelde olie ook fysieke ziektemakers op afstand houdt, kan het ook negatieve energieën weren. Deze olie is enorm behulpzaam om je innerlijke Zelf te versterken, waardoor je beter voor je zelf kunt opkomen en in integriteit met je eigen gevoel kunt leven. Als je het moeilijk vindt om je grenzen duidelijk aan te geven en je teveel mensen toelaat, zodat je eigen ruimte niet meer duidelijk is, is On Guard een goede hulp. Je ervaart meer kracht om duidelijk “Nee” te zeggen en je zal jezelf niet meer zo snel verliezen in ongezonde, ongelijkwaardige of ‘zuigende’ relaties of in wat anderen zullen denken.

Je kunt deze heerlijke olie bestellen door contact op te nemen. Bel mij ook gerust voor een gratis adviesgesprek. Ik leg je graag uit hoe je 25% korting kunt ontvangen en kunt bestellen via een eigen bestelsite.
On Guard is los te bestellen maar ook in een voordelige huisapotheek met 10 basisoliën inclusief de On Guard en Peppermint Beadlets.

Prijzen: (dik gedrukt zijn de 25% kortingsprijzen)

Bronvermelding: Emotions and Essential Oils

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die ik hier noem zijn geen officiële geneesmiddelen en staan als zodanig ook niet geregistreerd.