Familie/systeem opstellingen: meer inzicht en heling


Opstellingen? Wat levert mij dat eigenlijk op?

Baal je ook wel eens dat je soms vast zit in een patroon, dat elke keer terug lijkt te komen?

Voel je je volledig geliefd, geaccepteerd, gewaardeerd en heb je genoeg zelfvertrouwen? Of heb je daar nog wel wat meer van nodig?

Wil je ontdekken of opnieuw ervaren dat je familiepatronen en vastgeroeste systemen kan doorbreken; waardoor je inzicht krijgt en daardoor meer innerlijke kracht en vrijheid kunt voelen?

Uitnodiging:

Elly en Annette verzorgen regelmatig op vrijdag of zaterdag een fijne opstellingendag! We zorgen voor een veilige bedding en een warme open begeleiding, waardoor iedereen zich prettig voelt en gelijkwaardig.

Vrijdag 26 mei is de eerstvolgende datum, we zoeken nog representanten! Dat is een mooie manier om kennis te maken, en je gaat altijd met veel nieuwe inzichten over jezelf en je eigen situaties naar huis!

Stuur een app als je graag mee wilt doen als representant of als je zelf graag een opstelling wilt ervaren. Dan zullen we je officieel uitnodigen met alle details.

Ware verbinding voelen, dat is thuiskomen!

Opstellingen wat zijn dat?

Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om onbewuste patronen in je familie van herkomst te onderzoeken. Bijvoorbeeld als een relatie met je partner, kinderen, familieleden, baas of collega niet goed loopt. De oorzaak van deze verstoorde relatie kan in jouw systeem van herkomst liggen. Je kunt ook een opstelling maken van een keuze, probleem, bedrijf of organisatie.

De deelnemers fungeren op uitnodiging als de oorspronkelijke familieleden of collega’s. Zo kun je van een afstand naar de dynamiek kijken en patronen doorbreken. We nodigen je van harte uit om dit te ervaren en te voelen wat het met je doet! 

We werken deze dagen meestal met thema-opstellingen en soms met de vrouwenlijn. Daarnaast is er altijd plek voor 2 of 3 individuele opstellingen. Geef dit op tijd door! Met opstellingenwerk kom je ook als representant je eigen stukken tegen in de opstellingen van een ander. De energie werkt altijd mee, zodat het raakvlakken heeft met iedereen. 

Het zijn hele speciale dagen waar een ieder in zijn/haar proces zal worden aangeraakt, waardoor er meer persoonlijke groei en vooral ook meer kracht en vrijheid kan worden ervaren! 

~Jouw investering als representant is € 30, als je een opstelling wilt, betaal je € 75

~We starten om half 10 en rond half 5 sluiten we af.

~Lunch zelf meenemen, wij zorgen voor thee en wat lekkers en vegetarisch soep.

Opgeven via annette@goudenhorizon.nl 

0642882019 Annette
0634144382 Elly

Adres Open Ruimte:

Josephine Bakerstraat 40
1311 GA Almere 

Iets meer over de organisatoren:

Elly van Os is familie en systeemopsteller. Zij heeft haar opleiding genoten bij Civas, Jan Velsen. Ze heeft veel gewerkt met opstellingen, zowel individueel als in groepen. Ze is ook zuiver in het leggen van Tarotkaarten en heeft een Sjamanistische opleiding gedaan. 

“Het werken met opstellingen brengt mij zoveel duidelijkheid en helder inzicht in mijn familiesysteem. Zodat ik nu op mijn eigen plek sta en meer bewust van mijn leven geniet. Ik kan nu mijn eigen stroom volgen.” 

Annette van der Put is Natuurgeneeskundig therapeut en Holistisch gezinscoach. Gouden Horizon is haar praktijk. Al jaren met opstellingen bekend. Ook regelmatig met zeer veel enthousiasme ervaren. Verdiepende cursussen gevolgd bij Parre en Deden en Hylke Bonnema. 

“Ongelooflijk mooi en bevrijdend hoe deze methode van Bert Hellinger werkt en hoe het de (verborgen) dingen waar ik tegenaan loop inzichtelijk en duidelijk maakt. Mede hierdoor kan ik elke keer weer opgelucht verder met mijn groei en leerprocessen!”