Oregano, krachtig en beschermend

Oregano is een olie die door de eeuwen heen haar bijzondere kwaliteiten heeft bewezen. Vandaag de dag is Oregano essentiële olie extra belangrijk, omdat het zo goed kan ondersteunen voor een betere weerstand.

Krachtig en beschermend

Ik heb een aantal jaren geleden een flinke wond opgelopen na een val op straat in Aruba. Het heelde niet zo goed, ondanks antibiotica. Ik kon er twee maanden niet op lopen. Gelukkig heeft On Guard+ fijn geholpen bij het ondersteunen van mijn immuunsysteem. Oregano is daar een belangrijk bestanddeel in. Oregano is heel zuiverend op allerlei gebied. Samen in een verdunning met kokosolie en Rose olie was Oregano een hele krachtige olie, vooral voor op mijn huid! Het Plantenrijk biedt ons zoveel!

Probeer dit eens:

  • Wrijf verdund onder de voeten om de voordelen van Oregano essentiële olie te verkrijgen.
  • Breng 2 x per dag puur aan als cosmetische verzorging van wratten. (afdekken met pleister.)
  • Gebruik naar wens als huid- en nagelreiniger. In combinatie met Melaleuca heel krachtig!
  • Breng een druppel aan op de handen, gecombineerd met een druppel zeep en wrijf samen voor extra reinigende (antiseptische) voordelen.
  • Deze bijzondere olie versterkt preventief het immuunsysteem. Geef jezelf daartoe een week lang een immuunboost door elke avond je voeten in te smeren met verdunde Oregano. Dit kan je herhalen zo nodig.

Tip: In de wintermanden is het geen overbodige luxe om ’s avonds je voeten van jezelf en je kinderen in te smeren met verdunde Oregano. Je kunt ook 2 druppels Oregano in water in een diffuser gebruiken om de lucht schoner te maken.

Gebruik

Het is een ‘warme’ olie dus moet altijd goed verdund worden gebruikt. Je kan 1 druppel Oregano olie met 3 druppels kokosolie verdunnen.  Voor kinderen kan je 1 op 6 druppels draagolie gebruiken onder de voeten of gebruik de Oregano touch roller. ‘Fractionated Coconut oil’ blijft de beste draagolie. Omdat deze olie vloeibaar blijft en de essentiële olie makkelijk in de huid brengt.

Gezondheidstip: De meeste essentiële oliën van doTERRA, kunnen voor volwassenen ook zonder probleem en veilig worden ingenomen. (Als de plant om in te nemen is) Soms is dat wenselijk als je jouw systeem van binnenuit wilt reinigen. Ik geef daar graag advies in. Neem 2 of 3 druppels Oregano in een lege capsule 3 x per dag met een flink glas water tijdens het eten of 1 druppel op een theelepel honing (goed mengen!!!) Niet langer dan 10 dagen achter elkaar. Je kunt ook GX assist capsules nemen. Na zo’n kuur is een probioticum (PB assist) een goede keuze, deze bevordert en versterkt een goede darmflora (gezonde darmbacteriën).

Kinderen onder de 6 jaar geven we geen essentiële olie inwendig. Daarna wel, maar meer verdund.

Voorkomen is beter dan genezen…

Oregano ondersteunt het immuunsysteem en is een goede combinatie met de bijzonder samengestelde olie ‘On Guard’ waar een hele lijn van weldadige natuurlijke producten verkrijgbaar is. Tandpasta, handzeep en wasmiddel, keelpastilles e.a. Beide oliën zitten ook in de Family Essentials kit, een goede start voor je eigen huisapotheek.

Er is ook een hele mooi aanbiedingspakket met supplementen. (zeer goed opneembare vitaminen, mineralen en omega’s en kruidenpreparaten die je immuunsysteem en algehele gezondheid bevorderen.) Deze zijn gecombineerd met deze Family Essentials Kit.

Je kunt persoonlijk advies krijgen, door een vrijblijvende afspraak te maken.

Verkoopprijs Oregano Touch 10 ml incl. BTW (verdund in roller)
Detailhandel: € 24,33
Groothandel: € 18,25
 
Verkoopprijs Oregano 15 ml incl. BTW (puur)
Detailhandel: € 36,33
Groothandel: € 27,25

Voor bestellen neem contact op.

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik noem op deze website, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.