Passie en inspiratie vergroten met Essentiële olie

Passie en inspiratie hebben, zijn belangrijke dingen in je leven om er meer van te kunnen genieten. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat drijft jou, wanneer klopt jouw hart sneller? Welke projecten en welk werk geven jouw motivatie en inspiratie? En wanneer bubbelt jouw hoofd en lijf van enthousiasme en doelgerichtheid?

Ik werk al meer dan 6 jaar met Essentiële olie in mijn praktijk, vooral omdat ze een zeer hogere resonantie (energie) hebben. Ik zet deze oliën ook graag in om mijn cliënten te ondersteunen met hun emotioneel proces. Er is een hele mooie verzameling van samengestelde oliën in de ‘Emotional Aromatherapy Kit‘. Ze werken echt heel krachtig en door de versterking van de oliën onderling zijn ze werkelijk uniek in hun soort.

Er zijn 6 samengestelde oliën in deze heerlijk geurende serie met de volgende namen: Motivate (bemoedigt en helpt je doorzetten),  Cheer (vrolijkt je op), Passion (inspireert), Forgive (helpt je vergeven en maakt je hart weer open), Console (vertroost en zorgen worden zorgzaamheid) en Peace (stelt gerust en geeft gemoedsrust). Ze ruiken zo lekker dat je er heel makkelijk een parfum van kunt maken, door het met wat kokosolie te mengen in een roller en deze op je polsen en in je nek aan te brengen.)

Passion

In dit blog wil ik graag wat meer vertellen over de samenstelling Passion. De olie van Passie en inspiratie. Je gebruikt Passion als je je verslagen voelt of angstig, als je je afgewezen voelt en daarbij  ondersteuning wilt ervaren. Het vrolijkt je op, geeft je (zelf)vertrouwen, vreugde, passie en je leert jezelf beter te uiten. Dat lijkt misschien wel onwaarschijnlijk, dat een olie dat kan doen. Toch moet je dat echt gaan ervaren! Het is geen hocus pocus maar puur wetenschap. De geur moleculen uit de essentiële olie (pure etherische olie) gaan namelijk gelijk door de neus naar de hersenen. Ze passeren met gemak de hersenbarrière en geven hun positieve informatie aan het limbisch of emotioneel systeem. Ze werken een beetje zoals feromonen. Geurstofjes die mensen afgeven aan elkaar om informatie over te dragen. Als ze aangenaam zijn, vind je een ander aantrekkelijk en lief, zo niet loop je liever een straatje om.

De kruidige oliën in Passion:

  • Cardamom: is verfrissend, opbouwend en versterkend. En brengt balans, helderheid van denken en objectiviteit. (Bijvoorbeeld als je verwarring, frustratie en /of boosheid ervaart. Boosheid kan vanuit een vorm van passie komen, maar is heel goed te transformeren in een kracht tot verandering en duidelijke grenzen!)
  • Cinnamon: (kaneel) verwarmt en stimuleert. Meer Passie ervaren voor degene waar je van houdt, omdat je ook je eigen lichaam meer kan accepteren en waarderen. Jaloezie en controle willen houden, komen voort uit onzekerheid. Met kaneel kan je beter loslaten, omdat je meer (zelf)vertrouwen ervaart.
  • Ginger: (gember) wordt gebruikt voor zijn stimulerende en verwarmende eigenschappen. Het verhoogt je fysieke energie en helpt je open te staan voor het leven en liefde te ervaren ongeacht je omstandigheden door zelf verantwoordelijkheid te nemen. Succes heeft met toewijding en doorzettingsvermogen te maken. Gember herinnert je eraan dat deze eigenschappen ook in jou ontwikkelt kunnen worden!
  • Clove: (kruidnagel) is een beschermend olie die je moed laat voelen. Je durft weer je eigen grenzen neer te zetten. Wordt ook vaak ingezet om de hormonale balans te verbeteren. (Bijvoorbeeld ter ondersteuning van de schildklier.)

In mooie harmonie met deze: 

  • Sandalwood: kalmeert, harmoniseert en helpt met meer balans in je emoties. Deze prachtige olie helpt je aarden. Je komt meer in je lijf, in het hier en nu, en drukke gedachten gaan naar de achtergrond.
  • Jasmine: (jasmijn) deze zeer kostbare olie is in deze samenstelling aanwezig! Dat maakt mij erg blij, want deze heerlijke verheffende geur brengt hoop, geluk en liefde terug in de herinnering. Het inspireert je om open te staan voor je emoties en stimuleert je om relaties aan te gaan, die je kracht en inspiratie brengen.
  • Vanilla: (vanille) is kalmerend, ontspannend en brengt balans.
  • Damiana: was een plant dat bij de Maya en Azteken werd gebruikt om gevoelens van affectie en liefde te vergroten. Ook wordt het vandaag de dag gebruikt om gevoelens van angst en bezorgdheid te verminderen, zodoende komt er meer ontspanning.

Er zit ook en kleine hoeveelheid (FCO) kokosolie in deze samenstelling, omdat kaneel en gemberolie warme olien zijn die je moet verdunnen om te kunnen toepassen op de huid. Mijn ervaring is dat je het naar believen nog sterker kunt verdunnen met kokosolie om er een parfum-roller van te maken.

Bestellen

Als je meer passie in je leven wilt ervaren en deze bijzondere Passion (5 ml) wilt bestellen (prijs: € 64,53  met 25% klantenkorting: € 48,40) ga je naar mijn contactpagina. Er is ook een voordelige roller Passion Touch (10 ml) die verdund is met kokosolie, dus gelijk geschikt voor op de huid. (Prijs : €43,56 of met korting: € 32,67) Heerlijk als natuurlijke parfum! Om klant te worden betaal je eenmalig € 24,20 incl. BTW, ga naar JOIN and Save.

Ben je geïnteresseerd in de hele serie ‘Emotional aromatherapy’ ? Dan krijg je een gratis transformatieconsult erbij! Ga naar mijn contactpagina om je aan te melden!

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik op deze site noem, zijn geen officieel geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd. Ze zijn ondersteunend in het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam.