Deep Blue verzacht en heelt

Deep Blue

Pijnlijke, gevoelige gewrichten en spieren? Deep Blue verzacht en heelt! Het is een heerlijke mix van essentiële oliën die direct verlichting geeft bij (spier)pijn, maar ook dieper zijn werk doet.

Dat is het mooie van dōTERRA olie, ze werken altijd op meerdere niveaus. Fysiek heb je direct effect, dus verlichting van pijn, spanning of andere ongemakken. Maar omdat de olie ook heel gemakkelijk je lichaam op cel- niveau aanspreekt, helpt het ook om de oorzaak aan te pakken.

Daarnaast werken de oliën ook op je geestelijk welbevinden. Door de reuk komen de natuurlijke chemische onderdelen van de etherische bestanddelen van de plant direct in de hersenen, waar ze daar hun werk kunnen doen. Dit is echt heel bijzonder. Ons lichaam is eigenlijk een natuurlijke chemische fabriek, die heel veel stofjes aanmaakt om ons lichaam te laten functioneren. Denk maar eens aan onze hormonen, neurotransmitters, antistoffen etc. Daarom is het van belang om het lichaam te ondersteunen met natuurlijke chemische stoffen, omdat de synthetische variant (in een laboratorium gemaakt) niet of slecht gedeeltelijk worden geaccepteerd of herkend als lichaamseigen stoffen. Vandaar ook de vele bijwerkingen. Essentiële olie wordt direct en dankbaar herkend door het lichaam.

Pijn

Pijn is een signaal van ons lichaam dat ons in de gelegenheid stelt om aandacht te krijgen voor een probleem. We kunnen in veel gevallen onszelf aanpassen en veranderingen doorvoeren om het probleem op te lossen, als de pijn acuut is. Soms hebben we gewoon meer rust en/of meer beweging nodig. Ook onze voeding heeft een grote impact op ons lichaam en het goed functioneren ervan. Stressvermindering is ook een belangrijk aandachtspunt. Deep Blue kan gelijk verlichting geven, ontspant de spieren, maar pakt de spanning ook van binnen aan. Frankincense is een olie die de werking van Deep Blue nog meer kan versterken, zo nodig.

Chronische pijn ontstaat vaak door ontstekingen en geeft aan dat je niet in staat bent geweest om het signaal of het probleem op te lossen. Dat kan komen omdat je daar het geld of de kennis niet voor had. Of dat er ernstige beschadigingen zijn, maar soms ook omdat je geen aanpassingen hebt kunnen maken in je levensstijl. Veel mensen denken dat een gezond lichaam een geschenk is. En dat wil ik zeker niet betwisten, toch hebben wijzelf ook een grote verantwoordelijkheid hierin. Als je een plant niet genoeg water en juiste voeding geeft, wordt het ook ziek en gaat het daarna dood. Bij een plant gaat dat wat sneller dan bij ons.

Tot je 30e levensjaar heb je meestal genoeg reserves, daarna is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend en moet je jouw lichaam echt gaan helpen! Een nieuwe auto hoeft de eerste 4 jaar ook geen APK! Maar daarna is het wel toe aan vervangingen van kleine onderdelen en hoe ouder hoe meer kosten de auto zal gaan vragen voor onderhoud. Door goede verzorging en tijdig onderhoud kan je veel langer plezier hebben van je spullen, zo is het ook met je lichaam. Wil je meer informatie hoe je jouw lichaam hier beter bij kan ondersteunen, lees dan hier meer gezonde ‘lifestyle’ tips

Probeer dit eens:

  • Breng aan onder de voeten en op de knieën voor en na de training.
  • Masseer voor het slapen Deep Blue met een aantal druppels draagolie op groeiende kinderbeentjes. (of gebruik de Deep Blue Touch)
  • Wrijf Deep Blue op de onderrug spieren na een dag zwaar tillen op het werk of bij een verkeerde beweging.

Ingrediënten:

doTERRA_Deep_BlueDe 100% pure essentiële oliën die in de Deep Blue bij elkaar gebracht zijn, geven stuk voor stuk diepe en directe opluchting voor ongemak van de spieren. Je kan de olie (ook verdund) gebruiken, maar de crème of Deep Blue Rub is ook erg makkelijk en wat zuiniger (en toch heel krachtig) in gebruik. Deze olieblend is NIET om in te nemen!

  • Wintergreen: deze olie bevat 99% natuurlijke metylsalicylaat. Is zeer ondersteunend bij ontsteking van spieren en gewrichten.
  • Camphor: ondersteunt bovenstaande olie met zijn eigenschappen. Daarnaast ook goed bij verstuiking en blauwe plekken.
  • Peppermint: zorgt voor een koelend effect en is ondersteunend bij beschadigd weefsel. (bij het warm worden en vochtophoping)
  • Blue Tansy en German Chamomille hebben ook beide een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.
  • Helicrysum helpt het bloed te zuiveren en bevordert de bloedcirculatie. Deze bijzondere olie helpt zelfs om ontstekingsreacties in de hersenvliezen te verminderen. Op geestelijk niveau zuivert deze olie ook! Ze helpt om boze gevoelens los te laten, die verhinderen om oprecht vergevingsgezind te kunnen zijn en weer vrij verder te gaan.
  • Osmanthus is een zeer bijzondere traditionele Chinese bloem die heerlijk ruikt. Ze wordt in de Chinese geneeskunst ingezet om de bloedstagnatie en een teveel aan vocht/slijm te verwijderen.

Deep Blue Polyphenol complex supplement (wel innemen!)

Als laatste wil ik toch heel graag dit bijzondere voedingssupplement noemen, die mij persoonlijk veel pijnverlichting geeft, op meerdere gebieden! Ik ben een hoogsensitief persoon en ervaar (emotionele en fysieke) pijn waarschijnlijk anders en intenser daardoor. Zowel geest als lichaam worden daardoor zwaarder belast. Daarnaast ben ik zeer enthousiast en geef mijzelf altijd voor de volle 100% in alles wat ik doe. Bekkeninstabiliteit en een Whiplash zijn mij persoonlijk bekend, dus mijn rug en nek blijven gevoelige plekken in tijden van stress. Dus ik kan wel een extra steuntje gebruiken! Er worden geen van de bovengenoemde Deep Blue oliën gebruikt in dit middel, maar de werking is zeker net zo diep en verlichtend! En ik maak er sinds kort elke dag dankbaar gebruik van! (’s ochtends en ’s avonds 1 capsule). De werking was voor mij binnen een dag voelbaar.

Dankzij een unieke blend (mix) van extracten van de Boswelia serrata (Indian Frankincense), Kurkuma en Gember en hun verzachtende eigenschappen, ook op de spieren en gewrichten (ook in de Ayurvedische geneeskunst gebruikt), kan je meer vrijheid en functionaliteit ervaren.

Anti oxidanten

Polyfenolen zijn natuurlijke, krachtige anti-oxidanten met veel voordelen. En eigenlijk onmisbaar in deze stressvolle wereld. Zowel groene thee (catechine), rode wijn (Resveratrol), druiven- en granaatappelsap staan hier bekend om. Dit supplement heeft al deze krachtige en goede stoffen op een natuurlijke manier samengebracht, zonder dat je de schadelijke stoffen zoals alcohol, cafeïne of een te hoog suikergehalte erbij voor lief hoeft te nemen. En ik kan je zeggen, ik voel me geweldig erbij! En ik denk dat dit middel echt veel kan betekenen als de ondersteuning voor chronische pijnklachten. Voor de helft van de prijs in combinatie met ‘Daily nutrient pack’ of  ‘Life Long Vitality pack’. Ik informeer je graag!
N.B. Vegetariërs zijn blij met de vegacapsules die dōTERRA gebruikt voor alle supplementen! 

Ga naar contact voor 25% korting op deze producten en meer!

Verkoopprijs Deep Blue 5 ml incl. BTW
Detailhandel: € 48,33
Groothandel: € 36,25
Verkoopprijs Deep Blue Rub 120 ml incl. BTW
Detailhandel: € 48,33
Groothandel: € 36,25
Verkoopprijs Deep Blue Touch 10 ml incl. BTW (verdund in roller)
Detailhandel: € 64,67
Groothandel: € 48,50
Verkoopprijs Deep Blue® Polyphenol Complex 60 st incl. BTW
Detailhandel: € 87,00
Groothandel: € 65,25

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik op deze site noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.