Jaarcursus Heling en Emotionele Balans met Essentiële Oliën

Proefles

Proefles Online Jaarcursus ‘Heling en Emotionele Balans met Essentiële Oliën’

Toen ik 8 jaar geleden met de Essentiële oliën in aanraking kwam, voelde ik sterk de behoefte om mijn kennis als Natuurgeneeskundig therapeut te verbinden met deze krachtige remedies!

Ik heb 3 uitgebreide modules (totaal 48 hoofdstukken) geschreven over hoe je de verschillende essentiële oliën kan inzetten voor je persoonlijke groei en om je limbisch systeem tot rust te brengen. Zodoende kom je meer emotioneel in balans. Je kunt jezelf bevrijden van de negatieve geloofsovertuigingen t.o.v. jezelf en ongezonde (denk)patronen. Dit zijn namelijk belangrijke eigenschappen van de oliën, waardoor ik ze zo krachtig vind.

In deze proefles kan je kennis maken met de manier waarop je de emotie onzekerheid in jezelf kunt herkennen en aanpakken. Met behulp van specifieke Essentiële oliën en een bijzondere techniek, leer je hoe je jouw patroon van ‘in onzekerheid schieten’, kunt veranderen/transformeren in vertrouwen.

 

Nu gratis bestellen


Ga je mee op ontdekking in jezelf?

Wat kan de online jaarcursus voor je betekenen?

  • Je krijgt inzicht en herkenning in de verschillende emoties die gekoppeld zijn aan de 14 meridianen.
  • Je leert de ‘masterpoint methode’ die je helpt om meer in balans te komen met behulp van bijpassende essentiële oliën en een bekrachtende affirmatie.
  • Je leert om de beschermingsmechanismes te herkennen, die je hebt opgebouwd als kind en hoe deze invloed hebben op je leven nu.
  • Je leert hoe je negatieve patronen kunt doorbreken met behulp van essentiële oliën.
  • Je krijgt inzicht over je energetische systeem, de chakra’s en bijbehorende oliën en engelenenergie.
  • Je leert hoe je een veilige verbinding kunt maken in jezelf en je omgeving met behulp van verschillende oliën.
  • Je ontdekt hoe je toegang krijgt tot meer energie, balans en heling, als je de essentiële oliën gericht weet toe te passen.
  • Je zult ervaren wat een rijkdom je in jouw doterrawinkel (of reeds in jouw kast) hebt. Veel mensen pakken automatisch steeds naar dezelfde oliën, maar als je weet wat je er mee kunt doen, ga je ze nog veel meer waarderen en gebruiken.