Reflectiekaarten en boeken

Ik maak graag gebruik van deze deugden Inzicht- en Reflectiekaarten in mijn e-boeken en blogs. Let op! ze hebben copyright. Met dank aan Annelies Wiersma van uitgeverij: ActonVirtues.nl

Reflectiekaarten

Je kunt via deze link de 100 deugden reflectiekaarten bestellen. 
.

De Kracht van Essentiële olie

Als Natuurgeneeskundig Therapeut geef ik je graag een kijkje in één van mijn krachtigste methodes die ik gebruik in mijn transformatieconsulten. Hier heb ik drie e-boeken over geschreven. Deze zijn verkrijgbaar als je mijn online jaarcursus volgt, die wekelijkse ondersteuning biedt om deze boeken en mijn methode eigen te maken. Waardevolle naslagwerken voor iedereen die naar meer persoonlijke groei, emotionele balans en diepgang verlangt in zijn leven. Vraag een gratis proefles aan!

.

De Kracht van het Bestaan

Ik houd van schrijven. Mijn eerste echte boek heb ik  in 2008 geschreven. Dit gaat over dualiteit (tegenstellingen in het leven) en bewustwording. Je leest hier meer over mijn pad en ik neem je graag mee in mijn ervaringen en ontdekkingen!

Durf je ook de sprong te maken en verandering in je leven toe te laten? Lees meer over hoe je dit doet en hoe je obstakels kunt overwinnen. Het enneagram dat ik op de cover heb getekend, heeft ook een belangrijke rol in dit boek.
Ik heb de rechten onlangs weer terug gekregen over dit boek, waardoor ik ook dit boek kan gebruiken voor een korte cursus. Hiervoor heb ik een mooie cursusomgeving.
Mijn streven is om einde 2022 deze cursus open te stellen. 

.

Mijn biografie

Dit boek heeft een biografisch karakter. Ik heb veel van mijn levenslessen opgeschreven. Processen die ik nodig had, om grip te krijgen op mijn leven. Ik hoop dat dit jou ook kan inspireren.

Daarnaast heb ik als ouder en Gezinscoach, mooie strategieēn geleerd en beschreven, zodat je ook daarin meer in je kracht kunt staan als opvoeder.

boek kracht van het bestaan

“In dit schrijven heb ik mij laten inspireren door een tekenfilm: ‘Spirit’ genaamd. Het gaat over het leven gezien door de ogen van een paard. Spirit, zoals dit paard later genoemd wordt, neemt je mee in zijn avonturen en leert je zodoende zijn levenslessen. Dat vond ik een leuke verhaallijn. Ook vond ik de muziek van Bryan Adams daarbij erg mooi,  daarom heb ik verschillende liedjes vertaald en aan het begin van elk hoofdstuk gezet als soort inleiding. (Album: Spirit, Stallion of the Cimarron, 2002.)

De Kracht van het Bestaan is tot stand gekomen door een diep verlangen mijn ervaringen en levenslessen met anderen te delen. De belangrijkste les is om te weten WAT de grootste kracht van het bestaan is.

In dit boek neem ik je mee op reis en kan je meer van jezelf gaan leren houden, omdat je bewust gaat worden welke overlevingsmechanieken je af houden van ware vrijheid. ”  

– uit het proloog van de Kracht van het Bestaan