Serenity: kalmte, rust en ontspanning

Het leven is vaak meer dan eens hectisch. Ervaar jij dat ook? Daarom is het fijn te weten dat Serenity eenvoudig meer kalmte en rust zal brengen. Het is een heerlijke samengestelde olie met wel liefst 8 oliën. Deze zijn op elkaar afgestemd om je natuurlijk en zonder dufheid helpen ontspannen. Je kunt deze olie ook goed inzetten om je nachtrust te verbeteren.

Gevoelens van stress, opwinding en angst verminderen

Serenity heeft invloed op het stresshormoon Cortisol en kan dit gehalte meer in balans brengen! Dit kan evt. ook je bloeddruk ten goede komen. (bij een te hoge bloeddruk altijd een arts raadplegen!)
De moleculen van Essentiële oliën komen direct via het reukorgaan het limbisch systeem binnen. (Het limbisch systeem is de plek waar emoties, herinneringen worden verwerkt en opgeslagen en waar hormonen worden aangezet om hierop te reageren.) Het pakt daar de oorzaak van je stress, onmacht of angst aan. Als je ook bewust inzicht krijgt, werkt dit nog beter. (dit kan in een transformatieconsult)
In dit gevoelscentrum zullen de oliën hun rustgevende werking bieden op meerdere niveau’s.

  • Ten eerste heeft Serenity een krachtig effect op het hart en zal gevoelens van angst, boosheid, afkeer, jaloezie, woede en vijandigheid kunnen helpen verminderen.
  • Het wordt ingezet bij mensen die worstelen om anderen te vergeven.
  • Ook verwachtingen, kritiek en oordeel t.o.v. anderen worden verzacht. Deze gevoelens worden vaak veroorzaakt door perfectionisme.

De oliën in Serenity helpen je bewust te worden, dat we allemaal fouten maken en mogen maken. De noodzaak anderen de schuld te geven, komt altijd voort vanuit een ongelukkig gevoel of pijn die men zelf ervaart. Iedereen handelt vanuit liefde of vanuit een gebrek daaraan.

Met Serenity komt er meer ruimte voor openheid, tederheid en compassie. Ook voor jezelf. Emotionele wonden kunnen beter helen, omdat er meer plaats komt voor liefde en vergeving.

Een betere nachtrust

Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor een laag stressniveau. Helaas zitten veel mensen in een vicieuze cirkel met stress en slapeloosheid. Daarom is dit supplement ontwikkeld dat kan helpen dit te doorbreken. In combinatie met de Serenity zal dit mogelijk een grote verandering geven!

Mijn advies is om ’s avonds 2 softgels in te nemen, een half uur voor het slapen. De softgels hebben een andere samenstelling dan de olie! In bed kan je nog wat Serenity essentiële olie op je hart en voeten aanbrengen. Heel goed om de olie eerst in je handen te nemen, ze in een kommetje voor je neus te houden en 20 seconden rustig in te ademen. Je kunt de Serenity ook in een diffuser doen.

Overdag kan je deze olie bij je dragen als een parfum, op je polsen en achter in je nek aanbrengen. 2-3 x herhalen. En regelmatig ruiken of de diffuser aanzetten met 4-6 druppels. Je zult je veel rustiger en sterker voelen en spanning gemakkelijker kunnen loslaten.

Andere toepassingen Serenity

Deze heerlijke, unieke samengestelde olie kan ook bij hyperactiviteit en prikkelgevoeligheid verlichting geven. Maar ook bij mentale vermoeidheid, stemmingswisselingen, stress en spanning.
Deze olie geeft je net even dat zetje dat je nodig hebt om meer bij jezelf te kunnen blijven.

Lavender: heeft kalmerende en rustgevende eigenschappen.

Marjoram: zal je lichaam en geest helpen ontspannen en zal gevoelens van vrede versterken.

Roman Chamomile: helpt je kalmeren en ontspannen. Het vermindert een te grote spierspanning en kalmeert de zenuwen en brengt emoties tot bedaren.

Ylang Ylang: heeft kalmerende, geruststellende eigenschappen. Gevoelens van eigenwaarde en liefde voor jezelf, zelfvertrouwen, vreugde en vrede worden bevordert.

Hawaiian Sandalwood: is kalmerend (geruststellend) en sedatief en helpt voor meer balans en harmonie in de emoties en kan nerveuze spanning verlichten.

Vanilla extract: is kalmerend en kan spanning verminderen.

Cedarwood: kalmerend en versterkend, helpt meer verbinding te voelen

Vetiver: sterk grondend en vermindert prikkelgevoeligheid

Bestellen

Via mijn webshop kan je ook jouw ‘Serenity’ bestellen. Je kan misschien beter even contact met me opnemen (ik kan je dan 25% korting bieden!) De prijs is dan € 45,98.
Samen met de Serenity complex softgels betaal je een voordelige combiprijs van € 55,65
(los zijn deze verkrijgbaar voor € 24,50 met korting.)

Als je meer hulp nodig hebt, boek dan eens een transformatieconsult. Dit consult kan ook online plaatsvinden! Een adviesgesprek is gratis.

Tip: Ikzelf vind de combinatie met Balance olie ook heel fijn!

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils 

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik soms noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.