TerraGreens: groen en toch lekker?

image

TerraGreens is een compacte groene smoothie. Dit vind ik lekker en neem ik ook regelmatig vers: een groot glas water met wat boerenkool of spinazie als bladgroenten en een banaan en appel/peer of ananas en soms ook frambozen of aardbeien in de blender. En ja, twee druppels Wild Orange essentiële olie maakt het helemaal af!

Ik heb al veel mensen over de streep om groene smoothie te maken en de meeste mensen vinden het (best) lekker. Maar soms lukt het gewoon niet om dit gezonde ontbijt ‘eigen’ te maken en ook kinderen vinden het niet altijd super.

Groenten zijn gezond

Aangezien het goed is om regelmatig af te wisselen met je groenten en vooral ook meer groenten te gaan eten, ben ik heel blij met ‘TerraGreens’, die je zelfs smakelijk kan drinken, door het op te lossen in een glas water of vers sap. (Voor als je niet zoveel tijd hebt ’s ochtends) Ik vind het erg lekker met water en en halve ananas of banaan erbij in de blender… Ik vind vers en zo mogelijk biologisch belangrijk. Toch ben je wel eens op zoek naar een goed en makkelijker alternatief. Deze poeder is vrij van ongezonde toevoegingen en bestaat uit gedroogde groenten en fruit en heeft als zoetmiddel Stevia. Het is een goed, snel en makkelijk alternatief voor als je toch gezonde groenten en fruit wil eten of geven aan je kind.

Wat zit allemaal in Terragreens?

Boerenkool, paardebloemblad, spinazie, peterselie, broccoli, paksoy en kool. Maar ook tarwe gras, alfalfa, havergras, gerstegras. En de volgende fruitsoorten: ananas, guava, mango, goji bes, mangosteen en acerola. Alles tot poeder gemaakt.
Lemon en Ginger olie is ook nog toegevoegd en het is met Stevia bijgezoet.
Zoveel zit er normaal niet in mijn groene smoothie 😉

Kinderen lusten dit ook???

Je kunt er ook een lekkere chocolademilkshake van maken voor jezelf of je kinderen!
Dus TerraGreens met amandelmelk en/of amandelpasta, rauwe cacao poeder, een banaan en chocolade protëineshake en evt wat honing, met wat ijsblokjes in de blender! Heerlijk, ook mijn kleinkinderen vinden het een traktatie! Vooral als ik er ook wat bevroren frambozen bij doe.

Je kan de TerraGreens uitproberen door het te bestellen via contact