Transformatieconsult

Meer inzicht in jouw groeiproces

Wil je graag verandering en verbetering in je situatie? Meer inzicht op hoe jij in elkaar steekt met je hooggevoeligheid? Ben je gewoon steeds zo moe? Of zit je vast, ervaar je een burn-out en verlang je naar meer balans, geluk en energie?  Als therapeut heb ik een unieke eigen manier en doeltreffende methode gevonden om jou persoonlijk te begeleiden in je emotionele groeiproces. Dit heb ik het transformatieconsult genoemd.

Heel effectief geef ik je het inzicht en advies dat je verder op weg helpt. Ter ondersteuning geef ik een heel specifiek, op jouw situatie passend advies met een remedie naar keuze. Dit zal een grote extra boost in jouw groei geven. En het verankert de doorbraak van het patroon waar je eerst in vast zat.

 

BEST analyse: kies een gezicht voor meer inzicht

BEST staat voor Basic Emotional Structuring Test.

Dr. Hallym Calehr, heeft dit ontwikkeld. Hij bracht in deze test de psychoanalyse van Freud samen met de basisprincipes van Ayurveda, de traditionele Chinese geneeskunde, de 5 elementenleer en homeopathie.

BEST geeft binnen een paar minuten inzicht in jouw persoonlijkheidsstructuur. Het maakt je snel duidelijk hoe je omgaat met emoties van jezelf en anderen en voor welk gedrag of situatie je ‘allergisch’ bent. Secondair biedt de test inzicht wat jouw aandachtspunten zijn voor jouw fysieke gezondheid.

Tijdens de test wordt gewerkt met 10 felgekleurde poppen die allemaal staan voor een eigen emotie of pijn. Het praten over de poppen werkt als een spiegel voor je leven. Ze confronteren en zetten je meteen in beweging, zodat je binnen de coaching of een therapeutisch traject snel enorme stappen kunt zetten.

Erg bijzonder is dat de diverse middelen waar ik mee werk, naar keuze kunnen worden ingezet. Zoals Bachremedies, Aromatherapie, muziektherapie, edelstenen, homeopathie, fytotherapie en dieet.
Deze test kan niet vanaf een plaatje, de poppen (bustes) die ik heb, zijn driedimensionaal.

In mijn opinie moet de BEST persoonlijk en LIVE worden gemaakt, omdat je de poppen 3D moet zien!
Maak een afspraak! 06-42882019 whatsApp me gerust!

Ik kan ook naar je toe komen. Je betaalt dan wel de reiskosten, die je anders had naar mij toe.

 

 

Kosten voor een BEST consult:

97 euro 

 

 

Transformatieconsult en transformatiekaarten

Wil je eerst een korte kennismaking met mij als therapeut? Dan kunnen we ook online transformatiekaarten trekken. We stellen systemisch de blokkade, je groeiproces en je perspectief. Deze kaartjes hebben affirmaties als ingang en refereren ook naar de modules van mijn e-cursus. Daarin kan je, als je wilt, ook de uitgebreide uitleg en de oefeningen die ik geef, nog eens nalezen.

De affirmaties staan voor de positieve houding die je kunt voelen als je niet geblokkeerd bent door trauma, beschermingsmechanieken, patronen en gewoontes. Mijn ervaring is dat alleen affirmaties zeggen je niet voldoende zal helen, omdat het onderbewuste niet gelooft wat je zegt. Ook al zeg je het 100 x per dag. Maar in combinatie met kloptechnieken en aromatherapie die rechtstreeks informatie geeft aan het limbisch systeem (emotioneel centrum) in de hersenen, kan je heel direct en verschil en transformatie ervaren.

Als Natuurgeneeskundig therapeut ben ik afgestudeerd op Bach Remedies. Bijzondere materie als het gaat om positieve beïnvloeding van het gemoed en het emotionele brein. Echter heb ik ervaren dat de energie van deze remedies anders resoneren dan de ‘Royal Remedies’ van Roy Martina die ik als een ‘update’ zag, omdat ze verfijnd waren met hogere energie en edelstenenfrequenties. (Helaas niet meer beschikbaar) Hier heb ik een tijd mee gewerkt en veel over geschreven. Ik gebruik nog steeds met veel dankbaarheid de affirmatiekaarten en het boekje ‘Royal Remedies’ van Roy Martina en heb daar een systeem voor mezelf in gevonden.

Door de extra dimensie die de Essentiële oliën van doTERRA met zich mee brengen, raken veel cliënten enthousiast over de hoge energie en effectieve informatie die deze oliën bevatten. Ze resoneren vooral veel beter bij (hoog)sensitieve mensen en ‘nieuwetijds’ kinderen. Je ervaart veelal direct verschil!

Kosten kort Transformatieconsult

Je betaalt 60 euro voor 40min. Je kunt altijd bijboeken (20 euro extra) voor een kwartier erbij, mocht dat nodig zijn. Ik maak afspraken op het volle uur.

Ervaar en voel het verschil

Ik kan hier heel veel over vertellen, maar geloof me, je moet dit echt ervaren! Bel me voor een transformatieconsult! 0642882019 of laat hier je telefoonnummer achter, dan bel ik jou!
Desgewenst geef ik graag gericht olieadvies en hulp bij je bestelling. Dit is optioneel.

 

Wat anderen klanten erover zeggen

‘Wat een fijn consult had ik deze week met Annette. Zij heeft een fijne combinatie van stevige deskundigheid en een sterke intuïtie waarmee ze de vinger op de zere plek weet te leggen. Op een liefdevolle manier. Dankjewel Annette!’

‘Tjonge, wat heb je losgemaakt Annette Van Der Put. Tranen van vreugde in mijn geval. En nog sterker in mijn vel verlaat ik jouw praktijk. Het voelt heerlijk… bedankt!’