Transformatieconsult

Meer inzicht in jouw groeiproces

Wil je graag verandering en verbetering in je situatie? Als therapeut heb ik een unieke eigen manier en methode gevonden om jou persoonlijk te begeleiden in je emotionele groeiproces. Dit heb ik het transformatieconsult genoemd.

Heel effectief en in 40 minuten, geef ik je het inzicht en advies dat je verder op weg helpt. Ter ondersteuning geef ik een heel specifiek, op jouw situatie passend, olieadvies. Dit zal een grote extra boost in jouw groei geven. En het verankert de doorbraak van het patroon waar je eerst in vast zat.

Voor iedereen geschikt, ook als je al Essentiële olie gebruikt!

Transformatieconsult en transformatiekaarten

Hoe gaat het in zijn werk? We stellen systemisch de blokkade, je groeiproces en je perspectief op met behulp van transformatiekaartjes. Deze kaartjes hebben affirmaties als ingang en refereren ook naar de modules van mijn e-cursus. Daarin kan je ook de uitgebreide uitleg en de oefeningen die ik geef, nog eens nalezen.

De affirmaties staan voor de positieve houding die je kunt voelen als je niet geblokkeerd bent door trauma, beschermingsmechanieken, patronen en gewoontes. Mijn ervaring is dat alleen affirmaties zeggen je niet voldoende zal helen, omdat het onderbewuste niet gelooft wat je zegt. Ook al zeg je het 100 x per dag. Maar ik combinatie met kloptechnieken en essentiële olie die rechtstreeks informatie geeft aan het limbisch systeem (emotioneel centrum) in de hersenen, kan je heel direct en verschil en transformatie ervaren.

Als Natuurgeneeskundig therapeut ben ik afgestudeerd op Bach Remedies. Bijzondere materie als het gaat om positieve beïnvloeding van het gemoed en het emotionele brein. Echter heb ik ervaren dat de energie van deze remedies lager resoneren dan de ‘Royal Remedies’ van Roy Martina die ik als een ‘update’ zag, omdat ze verfijnd waren met hogere energie en edelstenenfrequenties. (Helaas niet meer beschikbaar) Hier heb ik een tijd mee gewerkt en veel over geschreven. Ik gebruik nog steeds met veel dankbaarheid de affirmatiekaarten en het boekje ‘Royal Remedies’ van Roy Martina en heb daar een systeem voor mezelf in gevonden.

Met de Essentiële oliën van doTERRA kreeg ik echter Goud in mijn handen. Ik ben erg enthousiast over de hoge energie en effectieve informatie die deze oliën bevatten. Ze resoneren vooral veel beter bij (hoog)sensitieve mensen en ‘nieuwetijds’ kinderen. Die ervaren direct verschil!

 

Kosten

Je betaalt 55 euro voor 40 min. Je kunt altijd bijboeken (20 euro extra) voor een kwartier erbij, mocht dat nodig zijn. Ik maak afspraken op het volle uur.

Ervaar en voel het verschil

Ik kan hier heel veel over vertellen, maar geloof me, je moet dit echt ervaren! Bel me voor een transformatieconsult! 0642882019 of laat hier je telefoonnummer achter, dan bel ik jou! Ik geef je ook graag gericht olieadvies en hulp bij je bestelling.

Wat anderen klanten erover zeggen

‘Wat een fijn consult had ik deze week met Annette. Zij heeft een fijne combinatie van stevige deskundigheid en een sterke intuïtie waarmee ze de vinger op de zere plek weet te leggen. Op een liefdevolle manier. Dankjewel Annette!’

‘Tjonge, wat heb je losgemaakt Annette Van Der Put. Tranen van vreugde in mijn geval. En nog sterker in mijn vel verlaat ik jouw praktijk. Het voelt heerlijk… bedankt!’