Meer inzicht in jouw proces

Heb je dit soms ook? Het gevoel vast te zitten of bijna altijd maar moe zijn. Wellicht ervaar je zelfs een burn-out gevoel. Of verlang je gewoon al jaren naar meer balans, geluk en energie, maar lukt dat niet echt.

Wat nou als je meer inzicht zou hebben, wist hoe jij in elkaar steekt met je emoties en jouw gevoeligheid? Als therapeut heb ik een unieke manier en doeltreffende methode gevonden om jou persoonlijk te begeleiden in je emotionele groeiproces. 

ONLINE AFSPRAAK

Je kunt hiervoor gewoon een online afspraak maken. Eenvoudig en snel en voor een redelijke prijs. De eerste 10 minuten krijg je van mij!
Gouden Horizon consult: 80 euro per uur. (Vervolgconsulten 55 euro voor 40 min)

Als je liever langs wilt komen kunnen we ook een BEST analyse doen, hier ben ik heel enthousiast over!

BEST analyse: kies een gezicht voor meer inzicht

BEST staat voor Basic Emotional Structuring Test. Het is een onderdeel van de ondersteuning die ik jou kan bieden. 

Dr. Hallym Calehr, heeft BEST ontwikkeld. Hij bracht in deze test de psychoanalyse van Freud samen met de basisprincipes van Ayurveda, de traditionele Chinese geneeskunde, de 5 elementenleer en homeopathie.

BEST geeft binnen een paar minuten inzicht in jouw persoonlijkheidsstructuur. Het maakt je snel duidelijk hoe je omgaat met emoties van jezelf en anderen en voor welk gedrag of situatie je ‘allergisch’ bent. Secondair biedt de test inzicht wat jouw aandachtspunten zijn voor jouw fysieke gezondheid.

Tijdens de test wordt gewerkt met 10 felgekleurde poppen die allemaal staan voor een eigen emotie of pijn. Het praten over de poppen werkt als een spiegel voor je leven. Ze confronteren en zetten je meteen in beweging, zodat je binnen de coaching of een therapeutisch traject snel enorme stappen kunt zetten.

Erg bijzonder is dat de remedies waar ik mee werk, naar keuze kunnen worden ingezet. Zoals Bachremedies, Aromatherapie, muziektherapie, edelstenen, homeopathie, fytotherapie en dieet.

Deze test kan niet vanaf een plaatje, de poppen (bustes) die ik heb, zijn driedimensionaal. In mijn opinie moet de BEST persoonlijk en LIVE worden gemaakt, omdat de poppen in 3D het beste hun werk doen. 

Maak een afspraak! 06-42882019 whatsApp me gerust!

Ik kan ook naar JOU toe komen. Je betaalt dan het consult plus mijn reiskosten. 

 

 

 

 

Kosten voor een BEST consult: 120 euro 

Ervaar en voel het verschil

Ik kan hier heel veel over vertellen, maar geloof me, je moet dit echt ervaren! Bel 0642882019 of laat hier je telefoonnummer achter, dan bel ik jou!
Desgewenst geef ik graag gericht advies voor een Essentiële olie en hulp bij je bestelling. Dit is optioneel.

 

Wat anderen klanten erover zeggen

‘Wat een fijn consult had ik deze week met Annette. Zij heeft een fijne combinatie van stevige deskundigheid en een sterke intuïtie waarmee ze de vinger op de zere plek weet te leggen. Op een liefdevolle manier. Dankjewel Annette!’

‘Tjonge, wat heb je losgemaakt Annette Van Der Put. Tranen van vreugde in mijn geval. En nog sterker in mijn vel verlaat ik jouw praktijk. Het voelt heerlijk… bedankt!’