Herfstvitaminen

Herfstvitaminen. De R zit weer in de maand. Je immuunsysteem heeft een boost nodig nu de zon minder gaat schijnen. Een snotneus of -hoofd is niet met een kuurtje van de dokter te bestrijden! Dat weet iedereen, dat moet je gewoon uitzieken. Daarom is voorkomen beter dan genezen.
Dus het is tijd om NU tot actie te komen om jouw immuunsysteem een oppepper te geeven. Extra vitaminen en oliën om je natuurlijk te ondersteunen. Een krachtige en complete gezondheids Boost voor jou!

Gun je zelf deze unieke boost voor je immuunsysteem

Life Long Vitality pakket

Ervaar nu 3 krachtige voedingssupplementen (Life Long Vitality) die jou volledig ondersteunen. Ze zorgen dat je álle stoffen binnenkrijgt om optimaal te functioneren. Vitaminen, Mineralen Omega’s en een Vitalizer voor optimale celwerking en meer energie! 

Deze complete herfstvitaminen zijn een belangrijk en levendig onderdeel voor jouw weerstand! Een gezond en compleet alternatief voor de vele supplementen op de markt. Vitamines kunnen ook disbalans veroorzaken, als ze niet  goed op elkaar zijn afgestemd! Dat is Life Long Vitality wel! Daarnaast zijn deze vitaminen en andere waardevolle stoffen afkomstig van volledig voedsel.

Als vitamines en voedingstoffen geïsoleerd of synthetisch nagemaakt zijn, kan het lichaam het niet goed herkennen. Daardoor krijgt het extra ballast of toxines dat je veel energie kost. Optimale aanvulling voor je voeding! Het bevat alles wat je nodig hebt.

Herfstvitaminen pakket: complete boost voor je immuunsysteem

In oktober een gratis Natuurgeneeskundig consult twv €75 bij je bestelling van Life Long Vitality compleet supplementen pakket met vitaminen, omega 3 en 9 en celversterkers en celbeschermers.

Nog meer Herfsttips:

Naast goede voeding, zal jouw lichaam positief en dankbaar reageren op de Essentiële oliën van Oregano, On Guard en Air. Deze oliën heb ik uitgebreid beschreven, elders op deze website. Klik op de link.

De PB assist is een belangrijke probiotica! Gezonde darmen zijn belangrijk voor de opname van je voedsel, maar ook voor je immuunsysteem! Wist je dat je energie eerst naar je darmen gaat? Als daar alles op orde is heb je meer energie voor je immuunsysteem en ben je beter beschermd!

Copaiba is een krachtige antioxidant, die je kunt innemen, smeren en difussen. Een zeer veelzijdige olie: Neem een ​​paar druppels in een plantaardige capsule voor cellulaire ondersteuning of ter ondersteuning van cardiovasculaire gezondheid. Je kunt deze olie op de huid aanbrengen voor een gezond ogende huid, meer soepele spieren en gewrichten en ook je spijsvertering vaart er wel bij!
Als aromatherapie fijn om emoties te kalmeren.

Daarnaast raad ik On Guard 15 ml aan en ZenGest 15 ml, deze oliën helpen mij altijd goed de koude periode door.

Bel mij (0642882019) voor meer info of laat een bericht achter op mijn contactformulier.

Detox kan nu met eenvoudige middelen van doTERRA


Als je graag een herfstdetox doet, dan help ik je graag! Neem even contact op! De herfst is de beste tijd om even een opruiming te houden, ik adviseer je dan ook met de voeding die je het best kunt eten!
Tip: Zoek je Herfstvitaminen niet in sapkuren, rauwkost of teveel buitenlands fruit. Neem verwarmende voeding! Soepen, gekookte of gewokte groenten en havermout met geraspte appel of stoofpeertjes met kaneel en cardamom 🥰