Air, opgelucht ademen

Air is een bijzondere frisse samengestelde essentiële olie voor gezonde luchtwegen. Ze hebben een verzachtende en verlichtende invloed en helpen om vrijer te ademen.

Lekker slapen en genieten

Deze samengestelde olie is heerlijk in een diffuser op de slaapkamer. Omdat het de neus, keel en longen ondersteunt voor een doelmatige ademhaling. Met Air heb je de hele nacht lucht en daardoor kan je meer van een rustige slaap genieten. Breng aan op kindervoeten voor het slapen gaan om een rustige slaap te bevorderen.

Je kunt ook een druppel olie op de oren, de borst en de polsen smeren om de zintuigen te kalmeren. Het ruikt heerlijk en sommige mensen dragen deze samengestelde olie als parfum (met benefits). Puur genieten!

Als je een liefhebber van het buitenleven bent, probeer dan dōTERRA Air™ topisch aan te brengen voordat je op pad gaat.
Breng aan op kindervoeten voor het slapen gaan om een rustige slaap te bevorderen.

HOE TE GEBRUIKEN
Op de huid: Voor massage, meng 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 ml draagolie.
Voor gebruik als parfum, meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Hoestbonbons

Er zijn ook Respiratory drops. Een soort hoestbonbons die net als Air een verzachtende invloed hebben op de luchtwegen. Zij bevatten dezelfde samengestelde olie! Dus jij en je vrienden en kinderen kunnen weer opgelucht ademen. (Handig om bij je te hebben)

Ingrediënten

breathe500

Air (in de US Breathe genoemd) bevat de volgende 100% essentiële oliën:

Laurel Leaf eeuwenoud bekend voor zijn werking in laurierdrop
Peppermint heeft een verzachtende en verkoelende werking.
Eucalyptus draagt bij tot vrijer te ademen door de neus.
Melaleuca heeft een verzachtende werking op de luchtwegen.
Lemon bevordert herstel na ziekte, fysieke energie en reiniging. En de bevorderende en warme energieke geur helpt je snel vitaler te voelen.
Ravensara is een krachtig olie met dezelfde eigenschappen als Melaleuca. Het is een soort kruizing tussen kruidnagel en nootmuskaat. Deze is  behulpzaam voor de bijnieren die belangrijke hormonen aanmaken mbt je energiehuishouding!
Cardamom
is als laatste toegevoegd tbv kriebel in de keel. Heeft ook een maagversterkende invloed en kan helpen bij koorts/verhoging.

Adempauze

Als Gezinscoach heb ik ook de cursus Adempauze gegeven van het Deugdenproject. Deze technieken gebruik ik nog steeds in mijn consulten. Want opgelucht ademen is niet alleen een fysiek aangenaam. Soms worden we geconfronteerd met emotionele pijn en verdriet. Deze emoties zijn niet altijd makkelijk los te laten. Dit komt omdat je soms vast komt te zitten in verstikkende droefheid. Het gevoel dat je aanwezigheid er niet toe doet. Het gevoel niet geliefd te zijn of geen liefde te krijgen die je zo nodig hebt. Dit kan je letterlijk laten snakken naar adem.

Jezelf afsluiten is veelal een bescherming ter voorkoming van meer pijn, maar je kan zo ook geen liefde en heling ontvangen. De essentiële oliën in Air helpen om je ook emotioneel weer open te zetten. Bijzonder in de Natuurgeneeskunde is dat je altijd een relatie kunt vinden wat het lichaam laat zien en de emotie. Die is niet altijd zo makkelijk zelf te zien. Maar het mooie van de essentiële oliën is dat de oorzaak altijd tot op een diep niveau wordt aangesproken.

Air helpt je weer in contact te komen met wie je werkelijk bent, je ziel. Je voelt de bijdrage die jij kunt geven aan het grotere geheel. Dit geeft je de moed om wanhoop en verdriet los te laten. Zodat je het leven meer kunt  omarmen en weer meer gaat genieten. Uitademen staat symboliek voor laten gaan, loslaten wat je niet langer meer dient. Inademen staat voor ontvangen, ontvangen van wat er WEL is. Het helpt je dankbaar te zijn en te kijken naar de dingen die je opbouwen en liefde te ervaren.

Jezelf liefde en rust geven

Soms verlangen we zo naar meer liefde en rust, maar beseffen eigenlijk niet dat we dit ook aan onszelf kunnen geven. We kunnen, als we willen, tijd nemen voor onszelf en opgelucht ademen. Een beetje hulp is altijd fijn! Ik ben dankbaar dat Moeder Aarde ons daarin bij staat. Air is echt een cadeautje voor jezelf!

Wil je deze olie bestellen? Neem contact op!

Verkoopprijs Air 15 ml incl. BTW
Detailhandel: € 31,33
Groothandel: € 23,50
 
Voordelig verkrijgbaar als onderdeel van de ‘Family Essentials Kit

Bronvermelding: Emotions and Essential Oils

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die ik hier noem zijn geen officiële geneesmiddelen en staan als zodanig ook niet geregistreerd.