Wie ben ik

Meer informatie over mijzelf

Hoi, ik ben Annette!

Je zult mij leren kennen als een enthousiast, warm en spontaan persoon. Ik ben oprecht, open en geduldig en het is mij een genoegen om jou te ondersteunen naar meer inzicht en balans. Jouw Innerlijke kracht (h)erkennen is belangrijk en zo de moeite waard. Het zijn jouw unieke eigenschappen die het soms nodig hebben om wat ‘opgepoetst’ te worden, zodat ze voor je kunnen gaan stralen. 

Mijn visie: inzicht en perspectief brengen voor een beter evenwicht

Liefdevol inzicht en een breder stralend perspectief, dit is waar Gouden Horizon voor staat! Het is mijn passie te inspireren en ook jou andere inzichten en mogelijkheden te laten zien, waardoor je meer liefde, evenwicht/balans en levenskwaliteit zult ervaren.

Van apothekersassistente tot Natuurgeneeskundig therapeut

Ik heb door de jaren heen veel dingen ervaren en gedaan en ja, ook een hoop aan mezelf ‘gepoetst’. Jarenlang als part-time apothekersassistente gewerkt. Maar daar was altijd een soort onvrede bij, dus heb ik met veel interesse vele cursussen gevolgd voor meer inzicht. Met name in communicatie, organisatie, coaching en (complementaire) geneeswijzen. Er is zo veel te leren en ik geniet ervan om vele dingen samen en in verbinding te brengen. Ik geloof in een holistische benadering: jezelf te zien in een samengesteld geheel en aandacht te geven aan zowel lichaam als geest. Dit kon ik in de apotheek niet voldoende uitdragen. Dus ging mijn zoektocht naar meer perspectief verder.

Laatste Opleidingen:

  • 2003, werd ik cursusbegeleider of facilitator van Virtues Project International (Deugdenproject)
  • 2004, introductie BEST (Basic Emotional Structuring Test) cursus door Hallym Calehr en Niek Zimmermann
  • 2006, opleiding tot Gezins- en Kindercoach bij Sylvia Roosendaal, www.dreamchild.nl
  • 2009, HBO opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut (met veel plezier en succes voltooid.)
  • 2013, heb ik een vernieuwde kijk op gezondheidszorg ontwikkeld. Hier ben ik heel enthousiast over!
    Essentiële oliën zijn mijn apotheek van de Natuur geworden en ik vertel graag hoe elk persoon en gezin hier eenvoudig zelf mee aan de slag kan. Ik nodig je hierbij uit om op een vrijdagochtend mijn workshop over Essentiële olie bij te wonen!
  • 2017, heb ik de 8-daagse cursus Familie opstellingen gedaan bij Hylke Bonnema (als opvolging van systemische cursussen in 2016 bij Parre en Deden Consultancy met John v/d Meij)
  • 2018, ben ik gecertificeerd Life Coach geworden, www.healthbalance.nu Ik heb hierdoor mijn coachingstechnieken nog meer kunnen verfijnen.
  • 2023, verdieping BEST bij BEST academie bij Dr. Ineke van den Berg en Lianda van der Knaap.

Balans vinden na Burn-out

Jazeker, balans is ook voor mij persoonlijk een belangrijk gegeven. Altijd op zoek naar een beter evenwicht, dat ook constant verschuift. Ik heb een heftige burn-out gehad, waardoor ik nu ook als ervaringsdeskundige je goed kan helpen hiermee.

Toen onzimagee drie kinderen nog klein waren, ben ik (samen met mijn man) ook gastouder en pleegouder geweest. Kinderen hebben nu eenmaal een heel bijzonder plekje in mijn hart en ik geniet deze tijd enorm veel van onze 6 kleinkinderen. Ik word ook altijd erg blij als ik mag ondersteunen in uitdagingen in het ouderschap, zodat er meer ontspanning, harmonie en geluk komt voor zowel ouders als kinderen. Vraag me gerust hulp hierin!

Met heel mijn hart hoop ik ook jou te kunnen inspireren door mijn boeken en blogs met je te delen, want schrijven is deel van de uiting van mijn passie om jou weer te helpen stralen!

 

 

Graag tot ziens bij Gouden Horizon!

Annette van der Put
Natuurgeneeskundig Therapeut en Life(style) coach

“Idealisten durven grote dromen te hebben en dan te handelen
alsof het mogelijk is om hun dromen te verwezenlijken…
Idealisme betekent niet dat je een loze dromer bent.
Loze dromers WENSEN dat dingen beter waren.
Idealisten doen er alles aan om dingen te VERBETEREN.”

– uit het Grote deugdenboek voor ouders en kinderen van Linda Kavelin Popov