Wild Orange voor meer rust en blijdschap

Wild Orange is een heerlijke Essentiële citrusolie uit de sinaasappelschil, welke je gelijk een vrolijk gevoel geeft. Deze heerlijke olie gebruik ikzelf dagelijks in mijn ‘shake’. De aroma en de smaak van de wilde sinaasappelen geven je energie en een oppepper, ook is deze etherische olie erg goed om een trage spijsvertering in balans te brengen. Het ontspant je keel en je houdt minder water vast en je krijgt een meer stralende huid (en minder rimpels).

Rust en meer emotionele balans

Ook geeft deze olie veel rust voor nerveuze of angstige momenten. Het kan je helpen met beter slapen en is ook een goede ondersteuning bij menopauze, omdat het de emotionele balans bevordert. Deze olie kan goed ondersteunend werken voor je spijsverteringssysteem en zou je preventief kunnen gebruiken om je cholesterolwaarden gezond te houden.

Speciaal voor gevoelige kinderen

Het is ook een heerlijke olie voor kinderen, verdund toepassen bij boze buien en te veel spanning en slechte slaap. Ook erg lekker in een diffuser in woon en/of slaapkamer voor meer rust. Eigenlijk zou ieder klaslokaal een vernevelaar met Wild Orange moeten hebben ter bevordering van de rust en vermindering van overprikkeling. Er komt tegenwoordig zoveel op kinderen af!

Verdund met water en gezoet met zuivere Stevia is het een heerlijke fris en gezonde calorievrije limonade. Altijd lekker om te drinken, maar vooral bij een verkoudheid. Het bevordert een sterker immuunsysteem en het lichaam zal er gewoonweg snel van opkikkeren!

Alle citrusoliën geven een extra gevoeligheid in combinatie met zonlicht, dus smeer je huid niet in met deze olie als je in de zon gaat!

De emotionele ondersteuning die Wild Orange kan bieden

Wild Orange, helpt je herinneren aan de overvloed van het leven. De véle vruchten die sinaasappelbomen dragen, fungeren als symboliek dat er altijd meer dan genoeg zal zijn. Deze essentiële olie helpt je dan ook vooral bij dat vertrouwen in genoeg. Zodat je jezelf niet overwerkt of ontmoedigd raakt, met het idee dat jouw werk nooit genoeg is.

Je zorgen maken (of jaloers zijn) over overvloed of tekorten, verandert niets aan het leven. De energie van deze olie inspireert jou om vele creatieve oplossingen te vinden voor jouw omstandigheden. En daarnaast zal Wild Orange je helpen om meer spontaniteit, plezier, vreugde en spel te ervaren omdat de verbinding met jouw innerlijk kind wordt versterkt.

Bestellen

Je kunt deze heerlijke sinaasappelolie bestellen voor € 15,67 (met klantenkorting € 11,75)

Als je 25% klantenkorting wilt, schrijf je dan via mij in, je betaalt eenmalig € 24,25.


Stel gerust ook je vragen, via mijn
contactformulier.

Meer info: Wild Orange productinformatie 

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils 

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en evt. andere producten die ik hier noem, zijn geen officieel geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.