Zendocrine, detox voor meer balans en energie

Als Natuuurgeneeskundig therapeut word ik erg blij van deze Zendocrine. Een bijzondere samengestelde olie, die helpt om de organen te reinigen en ondersteunen. Ze zijn dan beter in staat om de juiste hoeveelheid hormonen af te geven, waardoor het lichaam weer makkelijker in balans komt en meer energie en vitaliteit ervaart. Het endocriene systeem (dat hormonen aanmaakt) wordt geholpen beter te functioneren. Je huid en haren gaan weer stralen van gezondheid! Ook emotioneel geeft het een krachtige zuiverende werking, waarover ik graag verderop in het artikel meer vertel.

Gebruik Zendocrine

Zendocrine kan je ’s avonds verdund onder je voeten smeren of met behulp van een (koude) diffuser in de lucht brengen voor effectieve aromatherapie.  Je kunt deze olie ook innemen. Bij voorkeur 3-5 druppels in een lege vega-capsule druppelen en met wat water innemen. Voor een totale Detoxkuur verwijs ik naar mijn andere artikel hierover.

Samenstelling van Zendocrine

Deze ontgiftende samenstelling bevat de volgende enkelvoudige Essentiële Oliën:
Rosemary (Rozemarijn): heeft een sterk anti-oxidatie effect en wordt ingezet om endocriene verstoringen zoals te hoge bloedsuikerwaarden en stress gerelateerde chronische vermoeidheid te verminderen, dat kan te maken hebben met een bijnieruitputting.
Cilantro (Korianderblad): is door onderzoek een bewezen olie die de lever kan helpen met gifstoffen verwijderen.
Juniper Berry (Jeneverbes): wordt vaak gebruikt voor zijn reinigende werking en is ook een goede anti-oxidant.
Tangerine (Mandarijn): ondersteunt het spijsverteringssysteem en heeft ook anti-oxidant werking
Geranium : helpt om hormonale balans te bevorderen, ondersteunt de nier- en leverfunctie. Wordt ook ingezet voor een gezonde alvleesklier werking en de gifstoffen in de lever worden makkelijker afgevoerd.

Waarschuwing: omdat deze samenstelling citrus olie bevat kan het de foto-sensitiviteit van de huid vergroten, als je het op je huid smeert. Hierdoor kan je sneller verbranden, doch alleen op de plek waar je het smeert. Als je in verwachting bent of epileptische aanvallen hebt gehad, of andere medische diagnoses hebt, graag eerst je dokter raadplegen! Rosemary olie is in grote hoeveelheden niet geschikt voor mensen met een te hoge bloeddruk!

Veel oliën hebben geen waarschuwingen, maar deze samenstelling dus wel! Als je goed gezond bent, kan je deze olie zonder problemen toepassen. Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen!

Zendocrine bevordert vitaliteit en emotionele kracht tot verandering

Deze samenstelling zal je ondersteunen in tijden van overgangfase en verandering, omdat het je helpt om oude gewoontes en beperkende geloofsovertuigingen los te laten. Een soort detoxkuur voor patronen die je soms emotioneel vastzetten, zoals verslaving of andere zélf-sabotage. Zendocrine maakt jouw weg vrij voor nieuwe ervaringen en zal je ondersteunen dat gedrag los te laten wat jouw gezondheid en geluk in de weg staat.

Vooral in tijden van heftige veranderingen in je leven waarin je jouw gewoontes en levensstijl wilt of moet aanpassen, als dit echt nodig is voor je gezondheid, zoals een ander gezonder voedingspatroon volgen, stoppen met roken of het beëindigen van een ongezonde relatie. Zendocrine maakt jouw vitale levensenergie weer wakker. Doordat je in staat wordt gesteld om fysieke en emotionele gifstoffen los te laten voel je nieuwe energie. Als je apathie en destructieve gewoontes de deur kunt wijzen, zal je enthousiaster in het leven gaan staan en meer ruimte ervaren voor nieuwe dingen.

contact gouden horizonEen nieuwe start maken

Wat heerlijk als je weer de moed voelt om open te staan voor nieuwe perspectieven, om een levensstijl te creëren die jou past en jou meer geluk en meer gezondheid brengt! Bijzonder hoe deze olie hierbij kan ondersteunen! Want dit is precies ook mijn visie met Gouden Horizon, waar ik je graag mee wil helpen!

Maak een afspraak voor een transformatie consult. Bij mij thuis of via Skype, videobellen of telefoon.

Kosten

Je kunt deze olie bestellen met 25% klantenkorting, ga hiervoor naar mijn contactpagina.

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils 

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Dit houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik soms noem,  zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.